«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank Antalya Şubesi

Burgan Bank Antalya Şubesi

burgan-bank-muratpaşa-şubesi

Burgan Bank Antalya Şubesi

Burgan Bank Antalya şubesi ile Antalya halkına hizmetler sunar. Akdenizin incisi olan Antalya ilinde de şubesi olan Burgan Bank Şube sayını artırmaya devam ediyor. Bugün ki haberimizde Burgan Bank Antalya şubesi nerede, Burgan Bank Muratpaşa Şubesi nerede sorularınıza yanıtlar bulacaksınız. Ayrıca Burgan Bank Antalya şubesi iletişim bilgileri ve adres bilgileride yazımızın içerisinde bulunur. Bilhassa Burgan Bank Murat Paşa Şubesi SWIFT Kodu, BIC kodu ve iletişim bilgileride haberimizin devamında yer alacaktır. Sizlerde haberimizi okuyarak Burgan Bank Muratpaşa şubesi iletişim ve adres bilgileri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Burgan Bank Muratpaşa Şubesi Nerede / Burgan Bank Antalya Şubesi Adres Bilgileri

Burgan Bank Antalya Şubesi, Muratpaşa ilçesinde bulunuyor. Muratpaşa ilçesinde Bulunan Burgan Bank bu şubesi ile Antalya halkına hizmetler sunuyor. Burgan Bank Antalya şubesi adres bilgileri şu şekildedir. Burgan bank Muratpaşa şubesi Aspendos bulvarı üzerindedir. Ulaşımı oldukça kolay olup tranway ve otobüs hattı üzerinde bulunur. Bütün ulaşım araçları ile Burgan bank Muratpaşa şubesi adresine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Burgan Bank Muratpaşa Şubesi İletişim Bilgileri

Burgan Bank Antalya şubesi iletişim numarası 0 (242) 322-8722’dir. Muratpaşa şubesi faks numarası ise 0 (242) 312-2580 ‘ dir. Bankann Muratpaşa şubesine bu numaralardan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bankanın iletişim hattı olan 0 (850) 222 8 222 numarasından da iletişim sağlayabilirsiniz. Burgan bank iletişim hattı ile direk bağlanma işlemleri için url’ye tıklayınız https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/burgan-bank-musteri-hizmetlerine-direk-baglanma/.html

Havale ya da EFT gibi işlemleriniz için Burgan Bank banka kodu “125” dir. Burgan Bank Muratpaşa şubesi Antalya şube kodu ise “9213” olarak tanımlanmıştır. Uluslararası para transferleri için kullanılan (USD, EUR ve GBP) SWIFT / BIC kodu tüm Burgan Bank şubeleri için aynı olmaktadır. Söz konusu kod ise şu şekildedir “TEKFTRIS”.

burgan_bank_iletişim
Burganbank iletişim Hattı

Buragan Bank Antalya Şubesi Mesai Saatleri / Burgan Bank Muratpaşa Şubesi Çalışma Saatleri

Banka cumartesi ve pazar günleri kapalıdır. Ancak Banka kapalı dahi olsa ATM’den bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Burgan Bank Antalya Muratpaşa şubesi hafta için hergün saat 09 : 00’da açılır. Burgan Bank Antalya Muratpaşa şubesi kapanış saati ise 17:00 ‘ dır. Banka 12:30 ile 13:30 arasından öğlen arası molası verir. Yalnız banka kapalı olsa bile yine ATM’ ler ve dijital kanallar üzerinden işlemler yapabilirsiniz. Bankacılık işlemlerini Burgan bank internet şubesi üzerinden yapmak isteyenler url’ ye tıklayarak https://esube.burgan.com.tr/burgandijital/ giriş yapabilirler.

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.