«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Gümüş Hesabı Açma

Fibabanka Gümüş Hesabı Açma

fibabanka_gümüş_hesabı_nedir

Fibabanka Gümüş Hesabı

Fibabanka gümüş hesabı açma ; Son zamnalarda Türk Lirasında yaşanan değer kaybı yatırımcıları TL’den uzaklaştırdı. Birikim sahibi kişiler, dolar, euro, altın ve gümüş gibi yatırımlara yöneldi. Ancak birikimlerin ev ve işyerinde saklanması her zaman için tehlike arz ettiğinden dolayı yatırımlarını banka hesaplarında değerlendirmek istiyorlar. Altın fiyatının yüksek olması ise yatırımcıların gümüş madenine yönelmesine neden olmuştur. Yaşanan bu durum karşısında gümüş hesabı popüleritesiartmıştır. Bizlerde okurlarımıza Fibabanka gümüş hesabı açma işlemleri hakkında bilgiler vermek istedik. Fibabanka gümüş hesabı açma, fibabanka gümüş hesabı nasıl açılır ve Fibabanka gümüş hesabı özellikleri hakkında bilgi almak isteyenler haberimizden faydalanabilirler.

Fibabanka Gümüş Hesabı Açma / Fibabanka Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Söz konusu olan Gümüş Hesabı Bankanın bütün şubelerinden hızlı olarak açabilirsiniz. Ayrıca Gümüş hesabı açma işlemlerinizi Fibabanka mobil şube üzerinden de gerçekleşirmeniz mümkündür. Dilerseniz Fibabanka Gümüş hesabı açma işleminizi internet şube ile de yapabilirsiniz. Söz konusu hesabı bankanın dijital kanallarından hızlı güvenli ve pratik olarak açarsınız. Fibabanka gümüş hesabı açma işleminin yapılması için son yöntem ise iletişim hattı aranarak hesap açılmasıdır. Bankanın İletişim hattı aranarak Gümüş Hesabı açılabilmektedir.

fibabanka_gümüş_hesabı
Fibabanka Gümüş Hesabı Açma

Fibabanka Gümüş Hesabı Özellikleri

Hesabınızda yapılan alım ve satıma konu olan gümüşün saflık değeri 99,9/100’dür..

Yatırımlarınız Fibabanka gümüş hesabında değerlenir.

Tasarruflarınız her zaman güven içerisinde bulunur.

Fibabanka gümüş hesabı açma işlemlerinizi birden fazla olarak yapabilirsiniz.

Fibabanka’da Birden fazla olan gümüş hesaplarınıza gümüş transferi yapabilirsiniz.

Farklı bankalara gümüş transferi yapılmaz. Gümüş transferinin yapılması için gümüşün Dolar / Euro / TL / gibi değerlere dönüştürülmesi gerekir.

Fibabanka mobil ile günlük gümüş alımı ve satımı yapılır.

İnternet bankacılığı ile 7/24 gümüş alım satımı yapmanız mümkündür.

Gümüş Hesap aracılığıyla işlemler kaydi olarak yapılır. Gümüşün fiziksel teslimi söz konusu değildir.

Fibabanka Mobil Şube İle Gümüş Hesabı Açma / Fibabanka İnternet Şube İle Gümüş Hesabı Açma

Fibabanka gümüş hesabı açma işlemlerinizi Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Dijital kanallardan yapılan hesap açma işleminiz çok daha hızlı gerçekleşmektedir. Dijatal kanallar üzerinden hesap açarken hesaplar kısmına girmelisiniz. İnternet bankacılığı içinde mobil bankacılık içinde aynı işlemler yapılır. Hesaplar kısmına girdikten sonra Hesap ürünleri içerisinden Gümüş Hesabını seçmelisiniz. Gümüş hesabınızı seçtikten sonra açmış olduğunuz hesap ile gümüş alarak yatırımlarınıza başlayabilirsiniz. Böylelikle Fibabanka Gümüş Hesabı Açma İşlemlerinizi tamamlamış olursunuz.

fibabanka mobil şube url : https://www.fibabanka.com.tr/mobil-bankacilik

İletişim Hattı İle Fibabanka Gümüş Hesabı Açma

Fibabanka Gümüş hesabı açma işlemlerinizi iletişim hattı üzerinden yapabilirsiniz. Fibabanka gümüş hesabını iletişim hattı ile yapmak için öncelikle bankanın iletişim hattını arayın. Eğer bankanın müşterisi iseniz işleminiz çok daha kısa sürer. Lakin yeni müşteri olacaksanız Fibabanka gümüş hesabı açma işleminiz 10 dakikaya yakın bir süre içinde gerçekleşecektir. İletişim hattını aramanız durumunda konusunun uzmanı müşteri temsilcileri sizleri karşılar. Sonra ise talebinize uygun menüyü tuşlamanızı ister. Sizden istenilen menüyü tuşlayın. Sonrasında hesap açma menüsünde sizlere sorulan soruları doğru olarak yanıtlayın. Bu işlemleri yapmanız halinde Fibabanka gümüş hesabı açma işleminizi yapmış olacaksınız.

fibabanka iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-musteri-hizmetleri-0850-222-77-77-444-88-88/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.