«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Gümüş Hesabı Açma

HSBC Gümüş Hesabı Açma

hsbc-gümüş-hesabı-açma

HSBC Gümüş Hesabı Açma

HSBC Gümüş Hesabı Açma ; Bütün bankaların farklı yatırmlar amaçlı hesapları vardır. Bu hesaplar altın hesabı, döviz hesabı ve kur korumalı TL hesabı gibi olan hesaplardır. Fakat söz konusu hesaplar bankaya göre değişiklik gösterebilir. Bu değişiklik bankanın hasaba tanımladığı özellikler üzerinde gerçekleşir. HSBC Bank’ta kendi hesaplarına ayrı özellikler tanımlamıştır. Bu özelliklerden faydanlanmak adına sizlerde hesap açmak isteyebilirsiniz. Bugün sizlere HSBC gümüş hesabı açma ve HSBC gümüş hesabı özellikleri hakkında bilgiler açıklayacağız. Sizlerde haberimizi okuyarak HSBC gümüş hesabı açma ve HSBC gümüş hesabı açma yöntemleri hususunda ki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

HSBC Bank Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

HSBC Gümüş hesabı nasıl açılır ; Gümüş hesabı açmak isteyen okurlarımız yazımızdan yararlanabilirler. HSBC  gümüş hesabı açma işlemlerinizi bankanın bütün şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca HSBC Mobil şube ve internet şube üzerinden de HSBC gümüş hesabı açma işlemleri kolaylıkla yapılmaktadır. HSBC Bank müşterisi olanlar vadesiz ya da vadeli hesapları mevcut ise İletişim hattı üzerinde de HSBC Gümüş Hesabı açma işlemlerini yapabilirler.

İletişim Hattı Üzerinden HSBC Gümüş Hesabı Açma

HSBC gümüş hesabı açma ; Söz konusu hesap bankanın iletişim hattı üzerinden anında gerçekleştirilir. Lakin HSBC Bank gümüş hesabı açma işleminizin yapılması için bankada vadeli ya da vadesiz bir hesabınızın olması gerekir. Bankada vadeli ya da vadesiz bir hesabı olan kişiler kolaylıkla iletişim hattı üzerinden gümüş hesabı açabilirler. HSBC Bank iletişim hattı müşterilerine 365 gün 7/24 olarak hizmetler sağlamaktadır.

Bu hizmetlerden kaynaklanarak dilediğiniz saatte iletişim hattını arayarak gümüş hesabınızı aktif edebilirsiniz. Dilerseniz müşteri temsilcilerinden HSBC gümüş hesabı açma ve HSBC bank gümüş hesabı özellikleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

hsbc bank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/hsbc-iletisim-hatti-0850-211-0-111/.html

hsbc-iletişim-hattı
HSBC İletişim Hattı İle Gümüş Hesabı Açma

Mobil Şube ve İnternet Şube Üzerinden Gümüş Hesabı Açma

HSBC gümüş hesabı açma ; Mobil bankacılık ve iletişim şube üzerinden gümüş hesabı açılabilmektedir. Söz konusu HSBC Gümüş Hesabı Açma işlemi dijital kanallardan hızlı ve güvenli olarak anında yapılır. Gümüş hesabını açmanız için vadeli veya vadesiz  olan TL, Dolar ile euro cinsinden hesabınızın olması gerekir. HSBC gümüş hesabı açma işleminizi vadesiz ya da vadeli hesabınız üzerinden aktif ettikten sonra gümüş yatırımlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. HSBC gümüş hesabı açma bilgilerine mobil şube üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. hsbc mobil şubeye giriş için url : https://www.hsbc.com.tr/hsbc/hsbc-mobil-bankacilik-uygulamasi

Gümüş Hesabı Başvurusu Nasıl Yapılır

HSBC Gümüş hesabı açma işlemi için başvuruda bulunmak isteyenler bu yazımızdan bilgiler alabilirler. HSBC gümüş hesabı açma başvurusu bankanın şubelerinden anında yapılıyor. Ayrıca Gümüş hesabı başvurusu iletişim hattı üzerinden de yapılmaktadır. Dilerseniz Bankanın dijital kanalları üzerinden de HSBC Bank Gümüş Hesabı açma başvurusu yapabilirsiniz. HSBC Gümüş Hesabı Açma işlemlerini tamamlamak isteyenler eğer banka müşterisi değilseler istenilen evraklar ile şube’den başvuru yapabilirler. HSBC Gümüş hesabı açma başvurusu için istenilen belgeler.

Herhangi bir kamu kurumu tarafından düzenlenmiş belge

İkamet Tezkeresi (Türkiye’de yerleşik yabancı uyruklu müşteriler için)

Kimlik Belgesi (T.C. Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ya da pasaport)

3 aydan eski olmamak kaydi ile abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin fatura

Yerlesim yeri için (İkametgah) Belgesi (İkamet Tezkeresi ya da pasaport)

Gümüş Hesabı Özellikleri Nelerdir ?

HSBC gümüş hesabı açma ve hesap özellikleri hakkında bilgiler bu başlık altında bulunmaktadır. HSBC Bank gümüş hesabı özellikleri aşşağıda sıralanmıştır. Sizlerde hesap özelliklerinden yararlanmak isterseniz HSBC gümüş hesabı açma işleminizi tatamladıktan sonra gümüş yatırımı yapabilirsiniz.

Vadesiz TL, USD, EUR veya GBP hesaplarınız aracılığı ile Gümüş alım – satım işlemi yapabilirsiniz.

Minimum 0,01 gram ve katları olacak şekilde, Vadesiz Gümüş Hesap açabilirsiniz.

HSBC Gümüş Hesabı açma işlemi vadesiz olarak gerçekleştirilir.

Gümüş işlemleri 999/1000 saflıkta yapılmaktadır.

Vadesiz Gümüş hesaplarınızdan, gram bazında Gümüş transferini, sadece HSCB bank’ta bulunan tüm vadesiz gümüş hesaplarınıza havale olarak yapabilirsiniz.

Vadesiz Gümüş Hesap, XAG kodu ile açılır. 1 XAG = 1 gram gümüştür.

Banka tarafından gümüş teslim alımı ve teslimatı yapılmaz ve kıymetli maden için EFT işlemi yapılamaz.

Gümüş alım ile satım işlemleri için, şube dışı kanallarda işlem limiti uygulanır.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.