«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Ekonomi Bankasından Doğalgaz Faturası Kampanyası

TEB Ekonomi Bankasından Doğalgaz Faturası Kampanyası

teb

TEB bankası yeni bir kampanya düzenleyerek doğalgaz faturalarını taksitlendirdiğini duyurmuştur. TEB bankasının düzenlemiş olduğu kampanya dahilinde Bonus CArd ile ödemesini gerçekleştirmiş olduğunuz doğalgaz faturalarınızın ödemelerini taksitlendire biliyorsunuz.

TEB Bankasının İgdaş Taksit Kampanyası

TEB bankası yeni başlatmış olduğu kampanya dahilinde müşterilerine yeni avantajlar sağlayarak müşterilerinin ödemelerini kolaylaştırıyor. Söz konusu ödeme kolaylaştırma sistemi üzerine yaptığı kampanyalar ile son zamanlarda çok dikkat çeken TEB Ekonomi Bankası şimdi ise yeni başlattığı doğalgaz ödemesi taksitlendirme kampanyası ile dikkat çekmiştir. Söz konusu kampanya husussun da İgdaş’a olan fatura ödemesini TEB Bonus Card ile ödeyen banka müşterilerinin yapmış oldukları fatura ödemelerini 2 taksitte ödeme imkanı sunmaktadır. Banka müşterilerinin yeni başlatılmış olan bu kampanyadan 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yararlana bileceği banka tarafından bildirilmiştir. Şimdi ise bu kampanyanın detaylarını açıklayalım.

TEB Bonus Card’a İgdaş’a Özel İki Taksit Seçeneği

TEB Bonus Card’a İğdaş’a Özel İki Taksit Seçeneği Kampayasının detaylarına hep beraber göz atalım. TEB Bonus Card ile yapılacak olan İgdaş fatura ödemeleriniz için iki taksit imkanı sağlanan kampanyayı başlatan Türk Ekonomi Bankası başlatılan olan kampanyanın son bulacağı tarihi 31 mayıs 2019 olarak belirlemiştir. Söz konusu olan kampanyadan yararlana bilmeniz için TEB Bonus Card sahibi olmanız gerekmektedir. Bu kartın sahibi olmak için Bankaya gitmeniz gerekmektedir. Bu kredi kartına sahip olduğunuz takdirde sizde bankanın sunmuş olduğu kampanyadan yararlana bileceksiniz. Eğer ki elinizde TEB Bonus Card’ınız var ise İgdaş internet adresinden veya İğdaş veznelerinden ödemelerinizi gerçekleştire biliyorsunuz. CEPTETEB Mobil uygulaması menüsünün aracılığı ile söz konusu olan kampanyaya katılımınızı gerçekleştire biliyorsunuz. Kampanyaya katılım yaptığınız takdirde İgdaş fatura ödemelerinizi iki taksite bölebilirsiniz. Banka tarafından açıklanan bu kampanyanın değiştirme ve durdurma haklarını Banka elinde bulundurduğunu belirmiştir.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *