«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ALBARAKA TÜRK HESAP KAPATMA

ALBARAKA TÜRK HESAP KAPATMA

albarak-turk-hesap-kapatma-işlemi

Albaraka Türk Hesap Kapatma ; Albaraka Türk Katılım Bankası 1984 yılından itibaren ülkemizde hizmet vermektedir. 230 şubesi ile değerlerine gün geçtikçe değer katmaktadır. O yıllardan beri cazip avantajlardan yararlanmak için çoğu kişi Albaraka bankasından hesap açtırmaktadır. Zaman içerisinde birçok nedenden dolayı bu hesapları kapatmak isteyebilirler.

Albaraka Türk Hesap Kapatma

Albaraka Türk Hesap Kapatma ; Albaraka müşterileri banka hesaplarının kapatılmasına dair internette çok fazla arama yapılmaktadır. Hesabını kapatmak isteyen Albaraka Bank müşterileri en doğru ve güncel bilgiyi bu yazımızda derledik. Hesabınızı nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bunun sonucunda kolayca Albaraka Bank hesabınızı kapatabilirsiniz.

Albaraka Türk Şubesinden Hesap Kapatma

Albaraka Türk Hesap Kapatma ; Yurtiçinde size en yakın Albaraka Türk Katılım Bankası ‘na giderek hesabınızı kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Bu banka hesabınızı kapatmadan önce mobil uygulamasından veya ATM’lerden bakiye sorgulayabilirsiniz. Eğer içerisinde paranız bulunuyorsa paranızı çekme talebinde bulunabilirsiniz. Bunları vakit kaybı olarak görüyorsanız gişelerden kimlik belgeniz ile paranızı çekebilirsiniz. Albaraka banka kartınız ve kimlik belgeniz hesap kapatmak için yeterlidir.

Abaraka Türk Banka Hesabı kapatma isteğinizi banka görevlerimize iletebilirsiniz. Gerekli banka işlemleriniz ve borçlarınız incelenebilir. Hesabınız kapatılmaya uygunsa hesap kapatma dilekçenizi yazabilirsiniz. Şubelerden yüz yüze sağlıklı bir iletişim doğrultusunda hesabınızı kapatabilirsiniz. HESAP KAPATMA talebinizi oluşturduktan sonra banka kartınızı kullanamazsınız. Sadece mobil uygulamasını müşteri olmadan faydalanan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Albaraka mobil uygulamasından kişiselleştirilmiş ön sayfaya sahip olamazsınız. 7 gün içerisinde ‘hesabınız kapatılmıştır’ diye bilgilendirme mesajları gelebilir.

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Aracılığı ile Hesap Kapatma

Albaraka Türk Hesap Kapatma ; Banka işlemlerinizi şubelere gitmeden Telefon bankacılığı üzerinden halledebilirsiniz. Alan kodu yazmadan 0 850 222 5 666 veya 444 5 666 numarayı arayarak ‘Alo Albaraka’  bağlanabilirsiniz. Kurumsal Telefon Bankacılık işlemleriniz için sadece 0 850 222 555 6 numarayı arayabilirsiniz. Hesap kapatma işleminiz için bahsettiğimiz ilk numarayı aramalısınız. Gerekli adımları dinleyerek ‘hesap kapatma işlemini’ tuşlayabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda nedenleriyle hesap kapatma isteğini dile getirebilirsiniz.

‘Albaraka çağrı merkezlerinde ‘ ses tanıma teknolojisi uygulanmaktadır. Müşteri temsilcisiyle sadece siz iletişim halinde olmalısınız. Yakın çevreniz veya aile üyelerinizin bu konuşmayı gerçekleştirmemesine dikkat etmelisiniz. Albaraka Türk Hesap kapatma talebinizi oluşturduktan sonra güvenlik sorularına cevap verebilirsiniz. Talebinizi oluşturduktan sonra onay a ihtiyaç duyulabilir. ‘Albaraka Türk sesli imza ‘ cümlesini üç kez tekrarlayarak onayınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede kolay bir şekilde hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatılması hakkında 7 gün içerisinde bankadan bilgilendirme mesajı gelebilir.

Çağrı merkezi ile tüm konuşmalarınız iki tarafın da güvenliği için kayıt altına alınabilir. Çağrı merkezlerinde mesai saatleri içerisinde İngilizce ve Arapça dil desteği ile iletişime geçebilirsiniz. Yurtiçindeyseniz çağrı merkezi ile konuşmalarınız şehir içi konuşma ücreti almaktadır. Cep telefonları ile çağrı merkezini arıyorsanız operatörünüzün tarifesine göre değişiklik gösterebilir. Yurtdışından yapacağınız çağrı merkezimizle konuşmalarınız ülke ve şebekelere şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

albaraka-türk-iletişim-bilgileri
Albaraka Türk İletişim Hattı Destek Numarası

Albaraka Türk İnternet Bankacılığı ile Hesap Nasıl Kapatılır

Albaraka Türk Banka Hesabı Kapatma işlemleriniz için Albaraka Türk Katılım Bankasının şubelerinden yapabileceğiniz tüm işleri internet şubesinden yapabilirsiniz. İstediğiniz yerden 7 gün 24 saat internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Şubelerden size ait sistemde belgeleriniz eksiksiz ve doğru ise internet şubesinden şifre alabilirsiniz. İnternetten www.albaraka.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Girdiğiniz resmi internet sayfasından ‘Yeni Üyelik’  menüsüne gelerek şifre alabilirsiniz.

Eğer sistemde bilgileriniz eksik ve güncellenmemiş ise şubelerden şifre almalısınız. Albaraka Türk Katılım Bankasının resmi internet sitesini ziyaret ederek banka işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet bankacılığı ile bazı işlem maliyetlerinizde düşebilir. İnternet bankacılığı ile her türlü banka hesabı veya ek hesapları açabilirsiniz. İş hesap kapatmaya gelince sadece ek hesaplarınızı internet üzerinden kapatabilirsiniz. İnternete giriş yaptıktan HESAP işlemlerim bölümünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Banka hesaplarınızı tümden kapatmak için diğer yolları deneyebilirsiniz.

albaraka Türk internet bankacılığı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/albaraka-turk-internet-bankaciligi/.html

Albaraka Türk Mobil Bankacılık ile Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Albaraka Türk Hesap Kapatma ; Albaraka Türk Katılım Bankasının mobil uygulamasını, IOS cihazlarda AppStore , Android cihazlarda Google Play Store üzerinden‘ Albaraka ‘ ismi ile erişebilirsiniz. Ayrıca IOS uyumlu Apple Watch saatinize yükleyerek birçok banka işlemlerinizi telefonuz olmadan gerçekleştirebilirsiniz. ‘Albaraka’ isimli mobil uygulamayı yükledikten sonra TC kimlik numaranızla ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Albaraka mobil uygulamasını cihazınıza yükleyerek, gerekli aktivasyon işlemlerini tamamlamalısınız. Eğer şifreniz yok ise ‘Yeni Üyelik ‘bölümünü kullanarak, banka kartı bilgileriniz ile üye olabilirsiniz.

Mobil bankacılık uygulamasının öne çıkan birkaç özelliği bulunmaktadır. Şifre oluşturup giriş yaptıktan sonra  ‘Yüz tanıma ile giriş ‘ özelliğini aktive edebilirsiniz. Böylelikle uygulamayı daha hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca en fazla kullandığınız hizmetleri öne çıkarabilirsiniz. Böylece ‘Albaraka’ uygulamanızı kişiselleştirebilirsiniz. ‘Albaraka’ mobil bankacılık uygulaması ile ek hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Ek hesaplarınızı ‘Hesap işlemlerim’ menüsünden kapatabilirsiniz.  Alabaraka Türk banka hesabını kapatmak için şubeye gitmeyi veya çağrı merkezi ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Albaraka ‘ mobil uygulaması, mobil cüzdan hizmeti ile karıştırılmamalıdır. Mobil cüzdan uygulamasına , Albaraka kredi kartlarınızı ekleyerek  kredi kartı taşımadan kullanabileceğiniz bir dijital uygulamadır. 50 TL altı ödemelerinizde uygulamaya giriş yapmadan cep telefonunuzla ödeyebilirsiniz. 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde kart şifrenizi girerek ödeme yapabilirsiniz.

albaraka Türk mobil şube url : https://www.albaraka.com.tr/tr/dijital-bankacilik/albaraka-mobil

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *