«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aidatsız Kredi Kartı Karşılaştırması

Aidatsız Kredi Kartı Karşılaştırması

KKKKKKKKKK

Son zamanlarda aidatsız kredi karlarına talebin artması sonucu siz okuyucularımız için yaptığımız araştırmalar sonucun da belirlediğimiz aidatsız kredi kartlarının kullanıcısına en fazla avantaj sağlayan ve özellikleri ile farklılık oluşturan kredi kartlarını derledik. Bilindiği üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çıkartılan yasa gereği bankalar normal olan aidatlı kredi kartlarının yanında aidatsız kredi kartlarını da sunma zorunluluğu getirilmiştir. Çıkarılan bu yasa sayesinde kredi kartı kullanıcılarının aidat ödeme zorunluluğu da ortadan kalkmış ve aidat ödemek istemeyen kredi kartları müşterilerine kampanyalar bazın da sunulmuştur. Bu hususta bilmeniz gereken bir ayrıntı ise aidatlı olan kredi kartlarına bankaların yaptığı kampanyalar aidatsız kredi kartlarına oranla çok daha avantajlı olmasıdır. Bunun sebebi ise bütün bankalar sonuçta verdiği kredi kartından aidat ve para kazanmak istemeleri olduğundandır. Fakat çıkan bu yasa karşısında her ne kadar bankalar istemese de aidatsız kredi kartlarını müşterilerine sunmuşlardır. Bizde siz değerli okuyucularımız için araştırmalar yaparak sizler için en uygun kullanımı olan aidatsız kredi kartlarını derledik. Şimdi bu kartlara sırası ile göz atalım.

Akbank Axess Free Kredi Kartı

Bu kart ile bütçe belirleye bilir belirlediğiniz limite gelindiğin de mesajla uyarıyı alırsınız. Nakit ihtiyaçlarınız olduğu zaman taksitli nakit avans ile SMS para kullanımını sağlar ve peşin veye taksitli kullanımlarda erteleme isteğini müşterilerine sunan özellikleri vardır.

Yapı Kredi Bankası / World Eko Kart

World Eko ve World Üye İşyeri imkanlarını sunan bu kredi kartı ile standart taksit imkanından faydalanmanızı sağlar ayrıca World puan biriktire bilirsiniz. Toplanmış olan puanlarınız ile Turkcell dakika alabilir ve anlaşmalı yerlerden bu puanlarla alış veriş imkanlarını müşterilerine sunar.

Maximum Kart İş Bankası
Bu kartla yapılan alışverişlerde Maxi Puan kazanabilirsiniz. Tek çekimli yapacağınız ödemeleri taksitlendirme ve ödemeleri erteleme seçeneğine sahip olursunuz. Başka bir özelliği ise bankamatiklerden vadesiz hesaplara ulaşmanızı ve bireysel bankacılık işlemleri yapmanızı sizlere sağlayacaktır.

TEB Sade Kart

Bu kredi kartı aslına bakar iseniz çok fazla bir özelliği yoktur. Yanlızca peşin ödeme yapma özelliği bulunuyor. 100 TL ve üzeri peşin harcamanızı dilerseniz faizi karşılığında 3-6-9-12 taksitle ödeyebiliyor yada 30-60-90 gün öteleyebilme imkanı sunar. Başka bir özelliği ise TEB Sade Kartınız ile hafta içi toplamda 100 TL harcama yaparsanız, hafta sonu yapacağınız sinema ve tiyatro bileti harcamalarınızda %50 indirim kazanmanızı sağlar. Fakat bu kazanç sadece bir ekstra dönemi içinde olacak şekilde en fazla 50 TL olmaktadır.

Garanti Bankası / Bonus Flexi Kredi Kartı
Bu kredi kartının en ilgi çeken özelliği, yapmış olduğunuz harcamayı bir sonraki aya erteleye bilmenizdir. Başka bir özelliği ise yıl sonunda yapmış olduğunuz harcama oranlarına göre bonus kazanma özelliğidir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *