«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Kuveyt Türk 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

kuvyttaşıt

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Araç sahibi olabilmek için kişiler, kredi çekmek istemektedir. Bu bazen bir ihtiyaç kredisi bazen bir taşıt kredisi olabilmektedir. Kişilerin bütçelerine uygun araçların 0 ve ikinci el olmak üzere iki farklı şekilde sunulması ve en düşük faiz oranları ile banka müşterilerine kampanya dahilinde verilmesi her bankanın yapmış olduğu uygulamadır. Burada asıl amaç en avantajlı olan kampanyadan yararlanabilmek ve en düşük faiz imkanını sunan banka ile çalışabilmektir. Kuveyt Türk 2020 taşıt kredisi kampanyası yazımızdan yararlanarak sizler de en kısa sürede kredi çekebileceğiniz ve araç alabileceğiniz taşıt kredisi kampanyası 2020 koşullarına uygun olarak çalışma sağlayabilirsiniz.

Kuveyt Türk Taşıt Finansmanı Kar Payı 2020

Kuveyt Türk taşıt kredisi, Kuveyt Türk araç finansmanı ve Kuveyt Türk motor finansmanı olmak üzere iki farklı seçenekte müşteriye sunulmaktadır. Tüm kriterler aynı olsa da 0 araç ve 2. El araç konusunda finansmanın sağlanacağı kredilendirme değer miktarı farklılık göstermektedir. Araç alımlarında kredilendirme miktarı 120.000 TL altı ve üzeri olarak yapılmaktadır. 120.000 TL nin altında olan otomobil ve motor alımlarında % 70 oranında kredilendirme ve maksimum 60 ay ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. Ancak 120.000 TL ve üzerinde olan kredilendirme işlemleri için maksimum 48 ay taksitlendirme ve kredilendirme oranının da % 50 oranında yapılması uygun görülmüştür. 2. el alınacak olan araçlar için maksimum 7 yaş sınırı bulunaktadır. 7 yaşın üzerindeki araç alımlarına kredilendirme yapılamamaktadır. Taşıt Finansmanı kapsamında Kuveyt Türk taşıt finansmanı Kar Payı 2020 yılına özel olarak % 0, 96 oranında yapılmıştır.

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 işlemleri için yapılacak tek işlem Kuveyt Türk şubesine giderek ya da Kuveyt Türk resmi internet sitesi üzerinden kar payı oranları, taksit seçeneği vb. kriterlerin oluşturularak, çeşitli hesaplama araçları ile birlikte Taşıt finansmanı hesaplamasının yapılmasıdır.

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Kuveyt Türk taşıt kredisi başvuru 2020 işlemi için sizlere en yakın Kuveyt Türk şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Herhangi bir Kuveyt Türk şubesinde, Kuveyt Türk taşıt kredisi başvuru formunu doldurduktan ve TC kimliğinin fotokopisi ile kredi kartı başvurusunda bulunduktan hemen sonra ortalama 2 – 3 iş günü içerisinde kredi talebine yanıt gelmektedir. Kredi risk raporunun değerlendirilmesinin hemen ardından yanıtın olumlu olması halinde kredi çekim işlemleri için gerekli belgeler istenmektedir. Yanıtın olumsuz olması ile birlikte kişilerin kredi risk raporlarını olumlu yönde düzelterek yeniden başvuru yapma hakları sunulmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *