«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz İndirimi

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz İndirimi

ziraat_bankasi_faizleri_dusurdu

Ziraat Bankasından İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı İndirimi Müjdesi

Değerli okuyucularımız Ülkemizin en köklü bankası ve en güzide bankası olan ziraat bankası ayrıca bir kamu bankasıdır. Yurdumuzun bütün il, ilçe ve kazalarında da şubeler bulunduran ziraat bankası yurdun her bir yerinde vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Değerli okuyucularımız ziraat bankası yine vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtmiş ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı geçim sıkıntısında olan vatandaşlarımıza yine müjdeli haber vermiş ve yine her zaman vatandaşlarımızın yanında olan bir banka olduğunu göstermiştir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi yapmış ve yayımladığı bildiri ile kamuoyuna duyurmuştur. Ziraat bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların nedeni ile bir çok vatandaşımız gelir gider sıkıntısı yaşamakta fakat kredi faiz oranları yüzünden kredi kullanamamakta idi. Ziraat bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi yaparak vatandaşlarımıza müjdeli haber vermiştir. Ayrıca ziraat bankası faiz indirimi neticesinde kredi kullanmak isteyen kişilerin ayrı bir avantajı ise 60 ay vade seçeneğinin olmasıdır. Sizlerde ziraat bankasının yapmış olduğu ihtiyaç kredisi faiz indiriminden yararlana bilir ve almış olduğunuz ihtiyaç kredinizi 60 ay vade seçeneği ile ödeye bilir ve bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi için bütün vatandaşlarımız yararlana bilir ve sıkıntılarını giderebilirler. Hatta başka borçlarını kapata bilir ve kendisine ödeye bileceği yeni bir ödeme ve bütçe planı çizerek gelir gider dengesini oluştura bilirler. Fakat gelir gider dengesinin oluşması için ülke ekonomisinin de ne yönde olacağının bilinmesi gerekmektedir. Çünkü bunun önemi büyük olmakla beraber aldığınız kredi çöp olabilir ve ekonomideki kötü gidiş yeniden bütçenize yansıyacağı için yeniden bütçenizi olumsuz etkileye bilir. O yüzden değerli okuyucularımız kredi kullanır iken çok dikkat etmeli ve kullanacağınız krediye göre bütçe ve gelir gider dengesinin ayarlanması gerekmektedir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Aylık Yüzde 1.53’e Düştü

Değerli okuyucularımız ziraat bankası kredi faiz oranlarında indirime gittiğini bildirdiği açıklama doğrultusunda bütün gelir guruplarında bulunan vatandaşlarımıza ve banka müşterilerine sağladığı ihtiyaç kredisi faiz indirimi ile ekonomik sıkıntılar nedeni ile gelir gider sıkıntısı yaşayan bütün vatandaşlarımızın ziraat bankası ihtiyaç kredisi kullanarak bütçelerini toplamalarını ve çekmiş oldukları geçim sıkıntılarından bir nebzede olsa kurtulması maksadı ve amacı ile indirime gittiğini açıklayarak kamuoyuna duyurmuştur. Ziraat bankası tarafından yapılan açıklamada 1.88’lerde olan bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1.53’e indirdiğini açıklamış olduğu bildirgede duyurmuştur. Fakat ziraat bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi 4 mart 2019 tarihi itibari ile geçerli olacağı da ziraat bankası tarafından yapılan açıklama olmuştur. Ziraat bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi sonucunda bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 4 Mart 2019 tarihine kadar beklemelidir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız ziraat bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen ve yapılan indirim sonrasında kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımızın bilmesi gereken başka bir husus ise bundan önce açıklaması yapılan ve BBDK nın kararı olan 60 ay vadeli de kullana bilirsiniz. Ziraat bankasından 60 ay vadeli indirimli ihtiyaç kredisi kullamak isteyen vatandaşlarımız başvuruda bulunmak isterse eğer bunun bir çok yolu olmaktadır. İnternet bankacılığından ve telefon şubeden de ziraat bankası ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden başvuru yapabilirsiniz. İsterseniz eğer size en yakın olan ziraat bankası şubesine giderek bireysel ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Değerli okuyucularımız ayrıca ziraat bankası konut kredisi faiz oranlarında da indirim yapmış ve konut kredisi faiz oranını da 1.28 e indirdiğini açıklamıştır. Ziraat bankası konut kredisi faiz indirimi ile ilgili bilgileri de sitemizde bulabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız ziraat bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi ve ziraat bankası konut kredisi faiz indirimi hakkında aklınıza takılan ve ya cevabını alamadığınız sorular var ise veya da merak ettiğiniz hususlar var ise sitemizdeki iletişim adresimizden ve e-posta adresimizden bizlere ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca sizler için yayımlamış olduğumuz ziraat bankası ihtiyaç kredisi faiz indirimi başlıklı haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden de bizlere ulaşarak aklınıza takılan ve merek etmiş olduğunuz bütün banka ve bankacılık işlemleri içinde sorular sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *