«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktif Bank Taşıt Kredisi 2020

Aktif Bank Taşıt Kredisi 2020

aktiftaşıt

Aktif Bank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Aktif Bank müşterileri taşıt kredisi çekim taleplerinde de mutlu olarak ayrılmaktadır. Bu sayede taşıt kredisi çekmek isteyen bir araç sahibi almak isteyen Aktif Bank müşterileri ile birlikte taşıt kredisi kampanyalarının 2020 yılına özel olarak sunulması mümkün olmaktadır. Aktifbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası isimli yazımızdan yararlanarak sizler de kredi çekim işlemleri ve kredi çekim şartları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bütçenize uygun olarak sıfır araçlar ya da ikinci el araç kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Sizler de kendi bütçenize uygun taşıtları alabilmek için Aktif Bank taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzu onaylanmasının ardından kolay bir ödeme planı ile sizler de kısa süre içerisinde bir araç sahibi olabilirsiniz.

Aktif Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Aktif Bank taşıt kredisi, Aktif Bank’ ın kendi resmi sitesinde N Kolay taşıt kredisi adı ile geçmektedir. Aktif Bank taşıt kredisi maksimum vade imkanı 48 ay ile sınırlandırılmıştır. 0 km ve 2. El olarak iki farklı aracı da alabilmeniz mümkündür. 2. El araçlarda 7 yaş sınırı bulunmaktadır. En uygun faiz oranları ile birlikte 7 yaşını geçmemiş olan taşıtların da 2. El araç olarak alınması uygundur. Ortalama % 1, 95 kredi faiz oranı belirlemesi yapılmıştır ve bu ortalama çerçevesinde kişilere kredi sunulmaktadır.

Aktif Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Aktif Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 işlemlerinde kredilendirme oranı 50.000 TL üzerinden yapılmaktadır. 50.000 TL üzerinde olan araçların kredilendirme oranları P; 50.000 TL altında olan araçların kredilendirme oranları ise; p olarak belirlenmektedir. 0 araçlarda direkt olarak araç değerine bakılmaktadır. Ancak 2. El araçların fiyat değerlendirmelerinde direkt olarak kasko değeri esas alınır.

Aktif Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Aktif Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020 yılı için Aktif Bank’ a ya da anlaşmalı olarak bulunan PTT Bank şubelerine giderek taşıt kredisi başvurusunda bulunulması mümkündür. Kredi başvuru değerlendirme işlemlerinin hemen ardından, talebin uygun bulunması halinde kişilere istediği ve talep ettikleri miktardaki kredi sunulmaktadır.

Aktif Bank kredi çekim yerleri ya da kredi başvurularının değerlendirme yerleri olarak Aktif Bank şubelerinin PTT ile anlaşması bulunmaktadır. Kredi başvurusu yapılırken tüm PTT iş yerlerinde TC kimlik belgesi ile birlikte kişilerin müşteri numarasını vererek kredi başvurusunda bulunmaları mümkündür. Bunun için 2 TL karşılığında kredi başvuru formu alıp doldurmaları ve bunu iletmeleri gerekmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *