«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Denizbank Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl açılır

Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Nedir ?

Döviz kurlarında yaşanan hareketliliklere karşı yatırımcıların yapmış oldukları birikimlerini koruyan mevduat ürünü olmaktadır. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı kurdaki değişimlere karşı tasarruflarınızı korurken, aynı zamanda Türk Lirası olan mevduatınıza faiz eklenmesini sağlamaktadır. Söz konusu olan kur korumalı TL vadeli mevduat ürününde vade sonunda, kur artışı ile TL mevduatınıza sunulan faiz oranı kazancınız karşılaştırılır. Bu hususta iki orandan hangisi yüksek ise, anaparanız yüksek olan oran üzerinden nemalandırılır. Bu durum TL vadeli mevduatınıza avantajlı birikimi elde etmenizi sağlamaktadır. Ayrıca TL olarak yapmış olduğunuz birikimlerinizi döviz kurlarına karşı korumuş olacaktır. Denizbank Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl açılır ve Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Özellikleri hakkında bilgiler haberimizin içeriğinde bulunmaktadır.

Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Özellikleri

Denizbank Kur Korumalı TL vadeli Mevduat ürününden sadece gerçek kişi müşteriler faydalanabilir.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabında elde edilen getiri stopaj kesintisinden muaf tutulur stopaj sıfır (0) ‘dır.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesapları için alt ve üst tutar sınırı olmamaktadır. Hesabınızı 3-6-9-12 ay vade ile açabiliyorsunuz fakat hesaplarda ara vade olmamaktadır.

Vade başlangıcı ve vade sonundaki kurlar için TCMB tarafından belirtilen günlük olarak saat 11:00 itibarıyla web sitesinde açıklayacağı kurlar dikkate alınacaktır.

Vade sonunda kur değişiminin faiz oranı üzerinde kalması halinde oluşabilecek fark müşteri hesabına TL olarak nemalandırılır.

Mevduat üründe vade süresi boyunca para yatırma/para çekme işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl Açılır ?

Denizbank kur korumalı TL vadeli mevduat hesabınızı Denizbank şubelerinden, Denizbank internet bankacılığı üzerinden ve MobilDeniz’den açabilirsiniz. Denizbank şubelerinden Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı açmak için size en yakın olan banka şubesine başvuru yapmanız gerekmektedir. Müşterek olarak Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı açmak isteyenlerin paydaş evraklarını eksiksiz olarak tamamlamaları ve banka şubesinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İnternet Bankacılığı İle Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

İnternet bulunan her ortamdan hesabınızı açabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken denizbank internet bankacılığı hesabınız yoksa, Denizbank internet bankacılığı hesabı açmalısınız. Bir sonraki yapmanız gereken işleminiz internet bankacılığı şifresi almak olacaktır. İnternet bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra Denizbank internet bankacılığına giriş yaparak kur korumalı TL vadeli mevduat hesabını seçmelisiniz. Açmak istediğiniz hesap ile ilgili işlemleri sırası ile takip ederek hesabınızı kolaylıkla açbilirsiniz.

Denizbank İnternet bankacılığı şifre alma URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-internet-bankaciligi-sifre-alma/.html

MobilDeniz’den Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Açma

Denizbank mobil kullanıcısı değiseniz öncelikle MobilDeniz’i akıllı telefonlarınıza indirmeniz gerekmektedir. Bir sonraki işleminiz için MobilDeniz şifresini almalısınız. Mobil bankacılığa şifreniz ile giriş yaptıktan sonra Kur korumalı TL Vadeli mevduat ürününü seçerek sırası ile işlemlerinize devam ederek hesabınızı kolaylıkla açabilirsiniz.

MobilDeniz uygulaması URL : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

Denizbank Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı nedir, Denizbank Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl açılır ve Denizbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Özellikleri hakkında sorularınız için en detaylı ve güncel bilgileri müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Denizbank müşteri hizmetleri iletişim hattı URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.