«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Cardfinans Fix Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

Cardfinans Fix Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

Aidatsız Cardfinans fix kart başvurusu

QNB Finansbank Aidatsız Kredi Kartı Başvurusu

Günümüz koşullarında en çok kullanılan kredi kartı olarak Aidatsız kredi kartları gelmektedir. Aidatsız kredi kartları içerisinde kullanıcılar tarafından Cardfinans Fix kart yoğunlukla tercih ediliyor. Aidatsız olarak kullanılan Cardfinans Fix Kartın tercih edilme nedeni ise kartın kullanıcı için çok fazla özelliğe sahip olmasıdır.

Aidatsız Cardfinans Fix kart başvurusu nasıl yapılır, Aidatsız Cardfinans Fix Kart özellikleri nelerdir ve Aidatsız Cardfinans Fix Kart avantajları hakkındaki bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Aidatsız Cardfinans Fix Card Özellikleri / Aidatsız Cardfinans Fix Kart Avantajları

Artı kampanya üyesi olmanız halinde 170.000’in üstünde alışveriş noktasında taksit ve ParaPuan kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Anında Kredi ile acele nakit ihtiyacınız olan şeyleri hızlı, formalitesiz, kefilsiz olarak karşılayabilirsiniz.

TaksitKolay ile 50 TL ve üstü tek çekim harcamalarınızı sonradan taksitlendirebilirsiniz.

Market ve Benzin Programı ile market ve sıvıyakıt harcamalarınızda %5 tenzilat kazanabilirsiniz.

Anında Kredi ile acele nakit ihtiyacınız olan şeyleri hızlı, formalitesiz, kefilsiz olarak karşılayabilirsiniz.

TaksitKolay ile 50 TL ve üstü tek çekim harcamalarınızı sonradan taksitlendirebilirsiniz.

EkstreTaksit ile asgari ödeme tutarınızı ödedikten sonrasında kalan ekstre borcunuzu 6,9, yahut 12 vadeyle taksitlendirebilirsiniz.

QNB Finansbank CardFinans Fix Kart Artı Kampanyası

CardFinans Fix sahipleri Artı Kampanya’ya dâhil olarak QNB Finansbank üye iş yerlerinde tüm CardFinans bireysel kredi kartı sahiplerine sunulan artı taksit, harcama öteleme, ParaPuan ve indirim kampanyalarından yararlanabilirler.

Kampanya tutarı vergiler dahil aylık 10 TL’dir ve ilk ekstreden itibaren her ay ekstreye yansıtılır. Kampanya süresi 1 yıldır.

Kartınız aleni olduğu sürece kaydınız her sene yenilenir ve öncesinde ekstre mesajı ile malumat verilir. QNB Finansbank’ın düzenlemiş olduğu katılım koşulu gerektiren süreli kampanyalar olduğunda bu kampanyalara ek olarak katılmanız gerekir.

Artı Kampanya, ürün özelinde düzenlenen öteki kampanyaları kapsamaz.

Kampanyanızı iptal etmek isterseniz, arzu ettiğiniz vakit bankanın dijital kanalları ile talebinizi iletebilirsiniz.

Kampanyadan çıkışınız yapıldığında, kampanya dahilinde sunulan fırsatlardan yararlanmadıysanız aylık olarak yansıyan kampanya tutarı kartınıza iade edilir.

Artı Kampanya’ya dahil CardFinans Fix sahipleri, ParaPuan kampanyasına dahil olduğunda, ParaPuan’ın son kullanım evveliyatına kadar Artı Kampanya’dan çıkış yapamamaktadır.

QNB Finansbank, değişen koşullar çerçevesinde kampanya da değişim yapma yahut kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Aidatsız Cardfinans Fix Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

Aidatsız Cardfinans Fix Kart başvurularınızı QNB Finansbank’ın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Banka şubesinde sıra beklemeden hızlıca kredi kartı başvurusunda bulunmak isterseniz bankanın dijital kanalları olan Finansbank internet şube ve Fiansbank mobil şubeden kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Finansbank İletişim Hattı İle Aidatsız Cardfinans Fix Kart Başvurusu

QNB Finansbank iletişim hattı 365 gün 7/24 hizmet vermektedir. Aidatsız Cardfinans Fix kart başvurusu nasıl yapılır, Aidatsız Cardfinans Fix Kart özellikleri nelerdir ve Aidatsız Cardfinans Fix Kart avantajları hakkında müşteri temsilcilerinden detaylı bilgiler alabilirsiniz. Finansbank iletişim hattını arayın ve müşteri temsilcilerine bağlanın. Müşteri temsilcilerine vereceğiniz bilgilerin yanlış bilgi olmamasına dikkat ederek bilgilerinizi verdiğinizde Bankanın müşteri temsilcisi Aidatsız Cardfinans Fix Kart başvurunuzu gerçekleştirecektir.

finansbank iletişim hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

finansbank mobil şube url: https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.