«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. GARANTİ BBVA BES İPTALİ NASIL YAPILIR

GARANTİ BBVA BES İPTALİ NASIL YAPILIR

garanti_bbva_bes_iptali_nasıl_yapılır

Garanti BBVA Bireysel Emeklilik İptal Etme / Garanti BBVA Bes İptali

Garanti BBVA Bes İptali : Bireysel emeklilik sistemi ile her ay düzenli olarak maaşınızın bir kısmını geleceğe ayırabilirsiniz. Maaşınız Garanti BBVA Bankasına 45 yaşının altında ve kamu- özel çalışan iseniz bireysel emeklilik sisteminden yararlanabilirsiniz. Özel çalışanı iseniz işvereninizin iflası durumunda birikiminizi alabilirsiniz. Yabancı uyruklu çalışansanız Garanti BBVA bireysel emeklilik sisteminden yararlanamazsınız.

Garanti BBVA Bes İptali : Bireysel emeklilik sistemine kaydolduktan sonra maaşınızın yüzde 3’ ü kesintiye uğrayacaktır. Daha fazla birikim yapmak istiyorsanız Garanti şubelerine giderek daha fazla kesinti yapabilirsiniz. Bireysel emekliliğinize devlet katkı payı her zaman uygulanmıyor.

Garanti BBVA Bes İptali : Garanti BBVA bireysel emeklilik sisteminize ara veremezsiniz. Maaşınızın kesintiye uğramasından rahatsız ve devlet katkı payını az buluyorsunuz bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda bireysel emeklilik sisteminizi iptal edebilirsiniz. Bireysel emekliliğinizi iptal etmek istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Garanti Telefon Bankacılığı ile BES İptali

Bireysel emeklilik sisteminizi farklı yollarla iptal edebilirsiniz. Garanti Bankasının en çok tercih ettiği yöntem Garanti BBVA telefon bankacılığı hizmetidir. Bu hizmetten yararlanmak için 444 0 333 numarayı aramalısınız. Müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra Garanti BBVA bireysel emeklilik iptalinizi dile getirebilirsiniz. Hesabınıza iade edilecek parayı ve ne zaman yatırılacağını müşteri temsilcinizden öğrenebilirsiniz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

garanti_bbva_iletişim
Garanti BBVA İletişim Bilgileri

Garanti BBVA Mobil ile BES İptali

Garanti BBVA Bes İptali : Garanti mobil uygulamasından bireysel emeklilik sisteminizi açtığınız gibi kolayca buradan iptal edebilirsiniz. Bunun için ‘Garanti Mobil’ uygulamasını indirmelisiniz. Garanti BBVA bireysel emeklilik iptal etme için Uygulamanızı indirdikten sonra T.C. kimlik numaranız ve internet şifreniz ile bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yaptıktan sonra sol menüden emeklilik sayfanızı seçmelisiniz.

Bireysel emeklilik giriş sayfasından bu zamana kadar kesintileriniz ve birikimlerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Menünün en alt sayfasından bireysel emeklilik iptal formunu seçmelisiniz. Formu eksiksiz doldurduktan sonra internet bankacılık şifrenizle formunuzu onaylayabilirsiniz. Garanti hesabınıza para iadeniz en geç 10 iş günü içerisinde yatırılacaktır.

Garanti İnternet Bankacılığı ile BES İptali

Garanti BBVA Bireysel emeklilik iptal etmek için bir başka yöntem ise internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır. Garanti BBVA internet bankacılığı hizmeti ile bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. Arama motorunuzdan Garanti Bankasının resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Bireysel girişinizi yapmanız için internet bankacılık şifresine sahip olmalısınız. İnternet bankacılık şifrenizi çağrı merkezinden veya kısa mesaj ile sahip olabilirsiniz.

Garanti BBVA Bes İptali : Bireysel giriş yaptıktan sonra ‘Cayma Sözleşmeleri’ ni seçmelisiniz. Cayma sözleşmelerinden bireysel emeklilik sistemini seçerek iptal edebilirsiniz. Bireysel emeklilik cayma sözleşmenizi Garanti internet bankacılığı şifrenizle onaylayabilirsiniz. Cayma sözleşmenizi onayladıktan sonra banka tarafından kısa sürede cevap verilecektir. Garanti Bankası’ ndan en fazla üç kere bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz.

Garanti BBVA bireysel emeklilik iptal etme ve bireysel emeklilik iptal etme işlemleri için aklınıza takılan sorularınızı Garanti BBVA Müşteri hizmetleri numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden detaylı bilgi ve hizmetler alabilirsiniz. Dilerseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak için yayımlamış olduğumuz haberimiz olan Garanti BBVA bireysel emeklilik nasıl iptal edilir makalemizin alt kısmında mevcut olan soru cevap bölümünden bizlerede sorularınızı iletebilirsiniz.

garanti bbva internet şube url : https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/internet-bankaciligi

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *