«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. YAPI KREDİ 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

YAPI KREDİ 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

Yapı emekli

Yapı Kredi Mevduat Faizi Oranları 2020

Yapı Kedi Mevduat faizi oranları 2020 isimli yazımızda Yapı Kredi müşterilerini ya da Yapı Kredi müşterisi olmak isteyenleri mevduat ürünleri ve faiz oranları hakkında bilgilendirdik. Bu sayede 2020 yılına özel olarak sunulan mevduat ürünlerinden ve faiz oranlarından yararlanma imkanları bulunacaktır.

Yapı Kredi müşterisi olmadan mevduat hesabı açamazsınız. Yapı Kredi mevduat hesaplarınızı şubelerden, resmi internet adresinden ve mobil uygulamadan oluşturabilirsiniz. Yapı Kredi şubelerine giderken nüfuz cüzdanınızı ve Yapı Kredi Banka kartınızı almalısınız. Eğer Türk vatandaşı değilseniz pasaportunuzu da yanınızda getirmelisiniz. Kısa sürede mevduat hesabınızı oluşturmak istiyorsanız diğer yöntemleri seçebilirsiniz. İnternet ve mobil bankacılık yöntemi ile ‘Turkuaz Katılma Formu’ na başvurmalısınız. İnternet bankacılık şifrenizi site üzerinden ‘Şifre Al’ bölümünden alabilirsiniz. Mevduat hesaplarınızı Turkuaz Katılım Hesabı adı altında açabilirsiniz. Yapı Kredi Turkuaz katılma hesabınızı altın, yabancı para ve Türk lirası cinsinden oluşturabilirsiniz. Hesaplarının minimum açılış miktarını ve uygulanacak faiz oranlarını daha detaylı bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Turkuaz Mevduat Altın Hesabı Faiz Oranları 2020

Yaklaşık yüzde 80’ e varan kâr payı ile birikim yapabilirsiniz. Mevduat altın hesabınıza her 100 gram altına yüzde 2,50 oranında faiz uygulanmaktadır. En fazla 1000 altın yükleme yapabilirsiniz.  Mevduat altın hesabınıza düzenli olarak altın yatırımınızı yapmalısınız. Yüksek faiz oranlı mevduat altın hesabınızı en fazla 1 yıla aşkın süre ile oluşturabilirsiniz. Dilerseniz bu birikimlerinizi Yapı Kredi banka kartından veya kredi kartınıza otomatik talimat verebilirsiniz. Yapı Kredi turkuaz mevduat altın hesabı içerisinden altın alım satımı yapamazsınız. Mevduat altın hesabınızda oluşabilecek herhangi bir sorunda Yapı Kredi çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Turkuaz TL Hesabı Faiz Oranları 2020

Turkuaz TL hesabınızı en az 250 TL ile açabilirsiniz. Mevduat sürenizi 30 günlük, 180 günlük ve 365 günlük olacak şekilde seçebilirsiniz. Dilediğiniz zaman vade dolmadan birikiminizdeki parayı çekebilirsiniz. Turkuaz TL hesabınıza 30 günlük vade süresi uyguluyorsanız yüzde olacak şekilde kazanabilirsiniz. Eğer ilk defa Turkuaz TL hesabı açacaksanız Yapı Kredinin farklı avantajlarından faydalanabilirsiniz. Güncel avantajları www.yapikredi.com.tr adresinden ‘Mevduat TL Hesapları’ sayfasından öğrenebilirsiniz. Faiz oranları 30 günlük, 90 günlük ve 120 günlükken uygulanmaktadır. Vade sürenizi 30 gün seçtiyseniz yüzde 2,80 faiz oranıyla birikim yapabilirsiniz. Seçtiğiniz vade süreniz arttıkça yüksek faiz oranlarıyla daha kolay birikim yapabilirsiniz. Yapı kredi Turkuaz TL hesabınıza yılık yüzde 8,23 oranında faiz uygulanmaktadır.

Yapı Kredi Turkuaz Yapancı Para Hesabı Faiz Oranları 2020

Türk lirasından farklı olarak Euro ve Dolar cinsinden mevduat hesabı açabilirsiniz. Yabancı paralı mevduat hesabınızın faiz oranları diğerlerine göre düşüktür. Alt limit olarak 100 Dolar veya Euro olarak açabilirsiniz. Yapı Kredi internet sayfasından net kâr payınızı hesaplayabilirsiniz. En az 30 günlük, en fazla 365 günlük olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Turkuaz altın hesabınıza yüzde 0,25 faiz oranı uygulanmaktadır. Yapı Kredi bankası tarafından her 3 ayda bir faiz uygulanmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *