«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. BURGAN Bank Konut Kredisi 2020

BURGAN Bank Konut Kredisi 2020

burgan konut

BURGAN  Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020

Burgan Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020, BURGAN  Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020,  Burgan Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Burgan Bank Konut Kredisi Başvurusu ve Burgan Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkında önemli bilgiler haberimizin detayları içerisinde bulunmaktadır.

Burgan bank konut kredisi imkânı kolay yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Konut kredisi başvurusunda bulunurken de emekli, serbest çalışan ve memur çalışanlarına ayrı ayrı ödeme planı uygulanabilir. Hem cazip faiz oranlarından yararlanırsınız hem de kolay ödeme seçenekleri ile zorlanmadan geri ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıyeten konut kredisi ödeme sınırı içerisinde ara ödeme yaparak daha az geri ödeme yapabilirsiniz. Burgan Bankası konut kredisinde kafanıza takılan herhangi soruya bu yazımızla cevap bulabilirsiniz.

Burgan Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Uygulanan cazip faiz oranı ile kolay yoldan ev sahibi olabilirsiniz. 2020 yılına ait faiz oranları yüzde 1,20 olarak belirlenmiştir. Belirlenen faiz oranı ile Burgan Bankası resmi internet adresinden ve Burgan Bank şubelerinden ödeme planınızı çıkarabilirsiniz.

Burgan Bank konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait daha detaylı bilgileri Burgan Bank resmi internet adresinden bulabilirsiniz. Burgan Bank faiz oranları ve maksimum 240 aya kadar vadelendirme imkanı ile birlikte Burgan müşterilerine konut kredisi için Burgan Bank kolaylık sağlamktadır.

Burgan Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020

Burgan Bank konut kredisi hesaplama işleminiz için Burgan Bank’ ın web adresini ziyaret etmelisiniz. Site içerisinde bireysel giriş yapmadan da konut kredinizi hesaplayabilirsiniz. Hesaplama aracından yararlanmak için ilk başta ‘Konut Kredisi’ seçeneğinizi seçmelisiniz. Konut kredisi içerisinde sol aşağı tarafta bulunan kredi hesaplama aracını kullanabilirsiniz. Kredi tutarınızı ve vade seçenekleriniz

Burgan Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Burgan Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları içerisinde konut kredisi başvuru ve onaylanma sürecinde oluşan bütün masraflardır. Bu masraflarınızın içerisinde kredi tutarınızı ve Burgan Bank konut kredisi faiz oranı da içerisindedir. Burgan Bank konut kredisi yıllım maliyet oranızı sadece Burgan Bank şubelerinden öğrenebilirsiniz. Size en yakın Burgan Bank şubelerine giderek yılık maliyet hesaplamanızı yapabilirsiniz.

 

Burgan Bank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Burgan Bank konut kredisi başvurusu işleminizi Burgan Bank şubelerinde yapabilirsiniz. Size en yakın Burgan Bank şubesini web adresi üzerinden bulabilirsiniz. Burgan Bank şubelerine giderken ‘Burgan Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları’ alt başlıklı yazımızda bulunan belgeleri almalısınız. Bu belgeler ile sorunsuz bir şekilde konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru işleminizi Burgan Bank web adresinden daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak Burgan Bank’ ın internet adresine giriş yapmalısınız. Ardından bireysel krediler sayfasına girmelisiniz. Bireysel krediler içerisinde ‘Burgan Bank Konut Kredisi’ seçeneğini seçmelisiniz. Açılan sayfa üzerinden konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Burgan Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Burgan Bank konut kredisi başvuru evrakları ile sorun yaşamadan konut kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu evraklar kimlik belgeniz, Maaş bordronuz ve satın alacağınız konutun tapu fotokopisi yer almaktadır. Yabancı uyruklu Burgan Bank müşterisi iseniz yanınıza pasaportunuzu, oturma izninizi ve satın alacağınız konutun tapu fotokopisini almalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *