«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC İletişim Hattı 444 00 50

ICBC İletişim Hattı 444 00 50

ıcbc_iletişim_bilgileri

ICBC İletişim hattı 444 00 50 ; ICBC Bank iletişim hattı telefon numarası 444 00 50 ile müşterilerine destek ve hızlı hizmetler veriyor. Ayrıca sınırsız ve sorunsuz vermiş olduğu hizmetler ile müşterilerinin memnuniyetini de sağlayan nadide bankalardan birisi olmaktadır.

ICBC İletişim Hattı 444 00 50 / ICBC İletişim Bilgileri

ICBC İletişim hattı 444 00 50 numarasını arayan banka müşterileri hiç bir şekilde vakit kaybı yaşamadan bütün işlemlerini kolaylaştırarak çok daha hızlı ve sorunsuz olarak yapmakta ve varsa çözemediği sıkıntıları banka müşteri temsilcisi tarafından da bütün sıkıntılarını çözüme kavuşturmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde ICBC müşterisi olarak ICBC müşteri hizmetleri hattını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilir ve bütün sıkıntılarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Şimdi sizlere müşteri hizmetleri hattını arayarak bankadan alacağınız hizmetleri ve bu telefon hattı sayesinde neler yapabilirsiniz onları açıklayalım.

ICBC İletişim Hatı İle Verilen Hizmetler 444 00 50

ICBC İletişim hattı 444 00 50 ; ICBC iletişim hizmetleri telefon hattı numarası sayesinde bütün zamanınız size kalacak ve hiç bir zaman kaybı yaşamadan sizler için gerekli olan bütün işlemlerinizi çok rahat ve çok hızlı yapabilirsiniz. ICBC müşteri hizmetleri telefon ve iletişim hattını arayan banka müşterileri kredi kartı kapatma,kredi kartı limit artırma ,kredi kartı bakiye ve borç sorgulama, kredi kartı bloke kaldırma ve sim bloke kaldırma, kredi kartı başvurusunda bulunma.

Ayrıca konut kredisi ve taşıt kredisi hakkında bilgi alma, bireysel ihtiyaç kredisi yani tüketici kredisi hakkında bilgi alma ve başvuruda bulunma, fatura ödeme , otomatik ödeme talimatı verme ve bilgi alma. Özellikle kredi kartı ve kredi kampanyaları hakkında bilgi alma altın hesabı açma kapama, döviz hesabı açma kapama, altın ve döviz hesapları hakkında bilgi alma ve işlem yapma, vadesiz hesap açma kapama, vadeli mevduat hesabı açma ve bilgi alma, EFT ve Havale işlemleri yapabilme ayrıca bütün banka ve bankacılık işlemlerinizin hepsini sıkıntısız, sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

ICBC bank müşterisi olarak bu işlemlerin hepsini yapabilirsiniz. ICBC müşteri hizmetleri sizlere haftanın her günü günün her saati hatta tatil günlerinde bile müşteri memnuniyetini sağlamak ve banka müşterilerinin işlerinin aksatılmaması için 7/24 sınırsız hizmet ve sorunsuz destek vermektedir. Ayrıca yurt dışındaki müşterilerine de +90 212 444 00 50 numarası ile de hizmet vermektedir.

ICBC Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma / ICBC İletişim Hattı İle Direk Bağlanma

ICBC İletişim hattı ; ICBC Bank 2015 yılında kurulmuştur. Ülkemizde 2019 yılında 44 şubesi ve aynı zamanda da 48 adet ATM si bulunmaktadır. Bu rakamlar göz önünde bulundurulduğu zaman ICBC Bankasının 81 ilde de bulunmadığı görülmektedir. Bunun için banka açıldığı günden bu yana küçük adımlar ile büyüme yoluna gitmektedir. Bu nedenle de her geçen gün farklı bir ilde şube açmakta ya da bulunan ilde şubelerini artırma yoluna gitmektedir. İlgili durumdan etkilenen müşteri hizmetleri olmaktadır.

Banka büyüdüğü zaman müşteriler de artmakta ve farklı illere hizmet götüren bankanın müşteri hizmetlerinde de büyüme yoluna gidilmesi gerekmektedir. ICBC Bank müşterisi iseniz ve müşteri hizmetleri iletişiminde bekleme yapmadan anında bağlanma gerçekleştirmek istiyorsanız yazımızdan yararlanmanız mümkündür. Bu sayede uzun bekleyişler gerçekleştirmeden finansal işlemlerinizi çözümleyebilmek adına anında bankanın müşteri hizmetleri yetkililerine bağlanabileceksiniz.

ICBC Bank Müşteri Hizmetlerine Kısa Yoldan Bağlanma

ICBC Bank hem yurt içinde hem de yurt dışında hizmet veren bir bankadır. Bu sayede bu banka ile çalıştığınız zaman yurt dışına çıkışlarınızda da sorunsuz şekilde finansal işlemlerinizi çözümleye bileceksiniz. ICBC Bankası Çinli bir şirket tarafından yönetilmektedir. Yurt dışında da oldukça fazla ülkede oldukça fazla şubeye sahiptir. bu nedenle hem yurt içinden hem de yurt dışından müşteri hizmetlerine bağlanma gerçekleştirebilmek mümkündür. ICBC  müşteri hizmetleri yurt içi telefon numarası 444 00 50 dir.

ICBC İletişim hattı 444 00 50 ; Yurt dışından ICBC müşteri hizmetlerine ulaşım sağlamak için de +90 212 444 00 50 numarası ile iletişime geçmek mümkündür. ICBC müşteri hizmetlerine kısa yoldan bağlanma işlemi için öncelikli olarak yurt içinden ya da yurt dışından banka ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Banka ile iletişime geçmek için kayıp çalıntı durumları, EFT, havale işlemleri borç sorgulama vb. finansal işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun yanında da şifre işlemleri, internet bankacılığı ve mobil bankacılığa dair telefon bankacılığından yardım alma işlemlerinizi de gerçekleştirmeniz mümkündür. Sizler de bankanın müşteri hizmetlerine direkt bağlanma işlemi için yazımızdan faydalanabilir ve uzun telefon beklemelerini yaşamamış olursunuz.

ICBC Bank Müşteri Hizmetlerine Hızlı Bağlanma / ICBC İletişim Hatı İle Hızlı Bağlanma

ICBC İletişim hattı 444 00 50 Müşteri hizmetleri direkt bağlanma işlemi gerçekleştirebilmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. Yurt içi ya da yurt dışı müşteri hizmetleri telefon numarasını çevirerek direkt olarak ICBC operatörünün ana menüsüne bağlanırsınız. Operatör size ana menüyü saymaya başlar. Bu ana menüyü uzun olarak dinlemek zorunda değilsiniz. Ana menünün bir örneğini sizler için aşağıda listeledik.

Kredi Kartı limit öğrenme : 1

Kredi kartı borcu ödeme: 2

Kayıp ve çalıntı kart bildirimi: 3

Kredi kartı yurt dışı işlemleri gerçekleştirme: 4

Kredi kartı nakit puan sorgulaması: 5

Adres ev telefon bilgi güncelleme: 6

Şifre işlemleri: 7

İnternet şubesi işlem düzenlemeleri: 8

Teknik destek talebi: 9

Yukarıda yer alan bilgiler içerisinde direkt olarak teknik destek birimine bağlanmak için 9 tuşuna basmanız yeterlidir. Eğer sayılan ana menü üzerinden teknik destek ekibine bağlanmak için de öncelikli olarak ilgili durumun tuşuna basarak ardından 9 tuşuna basmanız sizi zaman açısından daha da hızlı olarak ilgili birime aktaracaktır.

Özellikle yurt dışından telefon etmek faturalara farklı yansıyacağı için hem yurt içinde hem de yurt dışında müşteri hizmetleri operatöründe fazla dakika harcamamak adına sizler de direkt bağlanma yöntemlerinden bu işlemi tercih edebilirsiniz. Bu sayede sizler de müşteri hizmetleri ile bağlantıyı kısa yoldan tutarak anında finansal problemlerinizi çözeceksiniz. Bunun en büyük avantajı da hem yurt içinden hem de yurt dışından ICBC Bank müşteri hizmetleri ile iletişim sağlayabilmek olacaktır.

ıcbc internet şube şifre alma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/icbc-internet-bankaciligi-sifre-alma/.html

ICBC Müşteri Temsilcisine Kolay Bağlanma

ICBC müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemi ile müşteri temsilcisine direk bağlana bilir ve bütün işlemlerinizi çok daha hızlı yapabilirsiniz. Şimdi ICBC müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemini sizlere açıklayalım. ICBC müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemi için öncelikle ilk yapmanız gereken bankanızın müşteri hizmetleri 444 00 50 numaralı telefon hattını aramanız olacaktır. Daha sonra ise sıfır (0) tuşlamanız gerekecek ve müşteri hizmetlerine direk bağlanmış olacaksınız.

Bankacılık işlemleri için 3 ü tuşlayın, kayıp ve çalıntı kredi kartı ve banka kartı gibi durumlarda 1 i tuşlayın ve öğrenmek istediğiniz her hangi bir banka kampanyası var ise eğer o zamanda 8 i tuşlamanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ICBC bank müşteri hizmetleri direk bağlanma’nız gerçekleşir ve telesekreterde müzik dinlemenize gerek kalmadan boş yere telefonda saatlerce beklemeden evinizden veya iş yerinizden çıkmadan banka köşelerinde sıra beklemeden bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

ICBC müşteri hizmetleri telefon hattı ve ICBC bank müşteri hizmetleri direk bağlanma ile ilişkili haberimizde akılınıza takılan veya merak etmiş olduğunuz husus ve konular var ise eğer söz konusu olan haberimizin en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünde ve iletişim numaralarımızdan ayrıca e-posta adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

ıcbc-iletişim-bilgileri
ICBC Bank İletişim Hattı Destek Numarası

 

ıcbc bank mobil şube url : https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Mobil-Sube/92/68/0

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *