«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Pos Başvurusu Nasıl Yapılır

QNB Finansbank Pos Başvurusu Nasıl Yapılır

QNB Finansbank Pos Başvurusu Nasıl Yapılır

QNB Finansbank Pos Başvurusu Nasıl Yapılır

Pos cihazı almak ya da başvursunda bulunmak için QNB finansbank’ı seçenler finansbank üye işyeri olarak bankanın sağladığı bütün avantajlardan faydalanır. Bankanın üye işyerlerine sağladığı avantajlar ile üye iş yerleri müşterilerine sorunsuz hizmet sağlıyor. Ayrıca bankanın üye işyerlerine sağladığı avantajlar ile yeni müşteriler kazanıyor.QNB finansbank pos başvurusu nasıl yapılır, QNB finansbank pos komisyon oranları, pos başvurusu için gerekli evraklar ve QNB Finansbank pos avantajları hakkında merak edilen bilgiler haberimizin devamındadır.

QNB Finansbank Pos Başvuru Kanalları

Pos cihazı başvurunuzu qnb finansbank’ın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz banka şubesine gitmeden QNB Finansbank pos destek hattı üzerinden müşteri temsilcileri ile bağlantıya geçerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat pos başvurunuzu pos destek hattı üzerinden yapsanız dahi pos başvurunuzun değerlendirmesi olumlu gelince bankanın istediği belgeleri banka şubesine götürmeniz gerekecektir. Olumlu gelen başvurunuzdan sonra bankanın sizden talep ettiği evraklar ile banka şubesine giderek QNB Finansbank Pos başvuru işleminizi tamamlarsınız.

QNB Finansbank Pos’un Üye İşyerlerine Sağladığı Avantajlar

QNB Finansbank pos cihazı ile üye işyerlerine teknolojik ve güçlü altyapı hizmeti sunar ve sorunsuz çalışmalarını sağlar.

QNB Finansbank pos kullanan üye işyerleri kendilerine özel sağlanan pos komisyon oranları ile çalışabiliyor.

Ayrıca üye işyerleri banka tarafından sunulan cazip KOBİ paketlerinden faydalanabiliyor.

QNB Finanbank üye işyerleri Enpara.com HSBC Advantage kredi kartı ile banka kartları, CardFinans,Miles&Smiles QNB Finansbank kartlarına taksit avantajları sağlıyor.

QNB Finansbank Pos kullanan üye işyerleri ParaPuan, indirim ve taksit fırsatlarını müşterilerine sunabiliyor.

Banka, üye iş yerlerine qnb finansbank pos destek hattı ile 365 gün 7/24 olmak üzere sınırsız hizmet veriyor. Pos destek hattı ile pos hataları ve arızalarında işlerinizi aksatmadan ve müşterilerinizi bekletmeden meydana gelen sorunları anında çözüme kavuşturuyor.

QNB Finansbank Pos Ürünleri

QNB Finansbank pos başvurusu ADLS pos, mobil Pos ve yazar kasa pos olarak yapabilirsiniz. QNB finansbank üye işyerleri üç ayrı teknoloji ile pos hizmetlerini sağlar.

QNB Finansbank Pos Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

QNB Finansbank pos başvurusu için gerekli evraklar şahıs firmaları, adi ortaklıklar ve ticari ortaklılar olmak üzere farklılık gösterir.

Şahıs firmaları ve Adi ortaklılar için gerekli evraklar; Nüfus cüzdanı, vergi levhası, imza beyannamesidir. Fakat adi ortaklık ise bunun için adi ortaklık sözleşmeside gerekmektedir.

Ticari ortaklılar için gerekli evraklar; Şirketin kuruluşunu ve temsil yetkilerini göstern Ticaret Sicil gazetesi, Ortakların nüfus cüzdanları, imza sirküleri ve Ticaret sicil belgesi olmaktadır.

QNB Bank Pos Komisyon Oranları

Bankalar nezdinde pos komisyon oranları değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle bankalar arası rekabetten dolayı pos oranları değişiyor. Ayrıca söz konusu olan QNB Finansbank pos komisyon oranları finansbank’ın müşterilerine özel sağladığı avantajlar ile değişime uğrayabilmektedir. Pos komisyon oranlarında genellikle işlem hacmine göre de farklılıklar olur.

QNB finansbank pos komisyon oranları için QNB finansbank pos destek hattı iletişim numarasını arayarak güncel pos komisyon oranı hakkında bilgiler alınması en doğru tercih olacaktır. Ayrıca QNB finansbank pos başvurusu nasıl yapılır, QNB finansbank pos komisyon oranları, pos başvurusu için gerekli evraklar ve QNB Finansbank pos avantajları içinde en güncel bilgileri pos destek hattını arayarak öğrenebilirsiniz.

Aşağıda bulunan ilginizi çekebilecek haberlerimiz için url’ye tıklayarak haberlerimize giriş yapabilirsiniz.

QNB finansbank pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-pos-destek-hatti/.html

QNB finansbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

QNB finansbank pos bilgileri için bankanın resmi web sitesi TIKLAYINIZ

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.