«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Çalışma Saatleri

Fibabanka Çalışma Saatleri

Fibabanka saat kaçta açılıyor

Fibabanka Çalışma Saatleri 2023 / Fibabanka Mesai Saatleri 2023

Fibabanka çalışma saatleri 2023 ; Fibabanka 2023′ yılı için saat güncellemesi yaparak resmi web sitesi adresinden duyurmuştur. Geçtiğimiz son üç yıl zaman zarfı içerisinde bütün bankaların çalışma saatlerinde değişiklikler olmuştur. Covid 19′ un neden olduğu saat uygulaması değişiklikleri için 2023′ yılında çalışma ve mesai saatleri eski halini almıştır. Bu husuta bütün bankalar çalışma saatlerinde yaşanan değişiklikleri güncelleyerek resmi web sitelerinden yayımlamıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Fibabanka da 2023 yılı için saat güncellemesini yapmıştır. Fibabanka saat kaçta açılıyor, Fibabanka saat kaçta kapanıyor ve 2023 Yılı Fibabanka mesai saatleri hakkında bilgileri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Fibabanka Açılış Saatleri 2023

Fibabanka çalışma saatleri 2023 ; Son yaptığı saat güncellemesinin ardından Faibabanka saat 09:00′ da açılmaktadır. Fibabanka saat 09:00′ da açıldıktan sonra öğlen saati uygulamasına saat 12:30’da başlamaktadır. Öğlen saati uygulaması Fibabanka’nın saat 12:30 ile saat 13:30 arasında olmaktadır. Buna göre fibabanka hafta içi hergün saat 09:00’da açılarak saat 12:30’a kadar hizmet vermektedir. Fibabanka öğlen saati uygulaması ile saat 13:00’da tekrar açılılarak hizmetlerine ve mesaiye devam etmektedir.

Fibabanka Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Son saat güncellemesi ile Fibabanka’nın kapanış saati değişmiştir. Pandemi döneminde esnek çalışma ve uzaktan çalışma gibi düzenlemelerin ardından yapılan saat güncellemesi ile Fibabanka saat 17:00’da kapanacaktır.

Fibabanka açılış saati : 09:00

Fibabanka öğlen arası uygulaması: 12:30/ 13:30

Fibabanka kapanış saati : 17:00

Fibabanka Hafta Sonunda Açıkmı 2023 ?

Fibabanka çalışma saatleri ; Fibabanka hafta içi hergün saat 09:00′ da açılarak banka müşterilerine hizmet vermektedir. Saat 12:30 ile saat 13:30 arası öğle uygulamasına giren fibabanka saat 17:00′ da kapanış yapmaktadır. Hafta içi hergün açık olan Fibabanka hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır. Fakat banka müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini bankanın dijital kanalları olan fibabank mobi şube ve Fibabanka internet bankacılığı üzerinden yapabilirler. Ayrıca bir çok noktada ATM’si olan fibabankanın müşterileri bankacılık işlemlerini ATM’leri kullanarak yapabilirler. Para çekme , para yatırma, fatura ödeme, EFT ve havale gibi bir çok işlemler yapılmaktadır.

Fibabanka Resmi Tatil ve Bayram Günleri  Açık Mı 2023 ?

Fibabanka bütün resmi tatil günleri, resmi bayramlar ve dini bayramların tümünde kapalı olmaktadır. Fakat bir üst yazımızda belirtiğimiz gibi banka müşterileri Bankanın ATM’ lerinden ve dijital kanallarından bütün bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapabilmektedir.

Fibabanka mobil Şube

Fibabanka çalışma saatleri ; Fibabanka mobil şube ile banka ister açık olsun ister kapalı olsun bütün bankacılık işlemlerini yapabilirsiniz. Fibabanka mobili akıllı cep telefonunuza indirmelisiniz. Fibabanka mobil bankacılığı telefonunuza indirdikten sonra yapmanız gereken işlem fibabanka mobil cep şifrenizi almaktır. Fibabanka mobil cep şifrenizi aldıktan sonra mobil şubeye giriş yaparak bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz.

fibabanka mobil bankacılık URL : https://www.fibabanka.com.tr/mobil-bankacilik

Fibabanka Müşteri Hizmetlerine Hızlı Bağlanma

Fibabanka çalışma saatleri 2023 ; Fibabanka müşteri hizmetlerine hızlı bağlanma ile fibabanka müşteri temsilcilerinden bankacılık işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca son saat güncellemesi ile Fibabanka saat kaçta açılıyor, Fibabanka saat kaçta kapanıyor, fibabanka mesai saatleri hakkında en güncel bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

fibabanka müşteri hizmetleri İletişim Numarası URL:  https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-musteri-hizmetleri-0850-222-77-77-444-88-88/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.