«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Konut Kredisi Kampanyası 2020

TEB Konut Kredisi Kampanyası 2020

TEBtüketici

TEB Konut Kredisi Kampanyası 2020

TEB Konut Kredisi Kampanyası 2020, TEB Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, TEB Bankası Konut Kredisi Hesaplama, TEB Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, TEB Bankası Konut Kredisi Başvurusu ve TEB konut kredisi başvuru evrakları haberimizin içeriğinde yeralmaktadır.

TEB Bankası müşteri iseniz hayallerinize ulaşmak sizin için zor değil. TEB Bankası konut kredisi başvurusunda bulunarak hayallerinizdeki evin kapılarını açabilirsiniz. TEB Bankası konut kredisinden faydalanmak için TEB Bankası müşterisi olmalısınız. Cazip faiz oranları ile konut kredisi çekim talebinde bulunabilirsiniz. Başvuru adımlarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ‘TEB Bankası Konut Kredisi 2020’ adlı bu yazımızdan faydalanabilirsiniz.

 

TEB Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

TEB Bankasında ihtiyacınıza göre konut kredisi seçeneğini seçiyorsunuz. Bütün konut kredisi seçeneklerinde faiz oranları aynı kalmaktadır. Sadece konut kredisi seçeneğinize göre ekstra kampanyalar uygulanmaktadır. TEB Bankası konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait oranı yüzde 0,84 faiz oranı uygulanmaktadır.

 

TEB Bankası Konut Kredisi Hesaplama 2020

TEB Bankası konut kredinizi internet üzerinden ve şubeler aracılığı ile hesaplayabilirsiniz. TEB Bankası konut kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştirmeden önce kredi tutarınızı iyice belirlemelisiniz. Belirlenen kredi tutarına ek vade süresi ve TEB Bankası faiz oranı işlenecektir. Böylelikle geri ödeyeceğiniz tutarı kolayca öğrenebilirsiniz. Hesaplama işleminizi TEB Bankası resmi internet adresi üzerinden yapabilirsiniz.

 

TEB Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Konut kredisine başvurusu onaylanan herkes TEB Bankası konut kredisi yıllık maliyet oranları hakkında bilgilendirilmek zorundadır. Yıllım maliyet oranları içerisinde masraf içeriğinden haberdar olmalıdırlar. TEB Bankasında yıllık maliyet oranlarının içerisinden yer alan Banka ve Sigorta muameleleri yani BSMV alınmamaktadır. Yıllık maliyet oranından düşülmektedir. Bunların yanında faize ek olarak kredi istihbarat ücreti, zorunlu deprem sigortası primi ve konut değerlendirme ücreti alınmaktadır. 

 

TEB Bankası Konut Kredisi Başvurusu 2020

TEB Bankası konut kredisi başvuru işleminizi 2 farklı seçenek ile gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak TEB Bankası şubelerine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Size en yakın TEB Bankası şubelerini internet üzerinden veya TEB mobil uygulamasından bulabilirsiniz. TEB Bankası şubelerine giderken yanınıza gerekli evrakları almalısınız. Gerekli evrakları ne kadar erken tamamlarsanız konut kredinizi o kadar hızlı çekebilirsiniz. TEB Bankası şubelerine gitmeyi yorucu buluyorsanız TEB Bankası resmi internet adresinden de başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru da bulunmak için ilk başta resmi internet adresinden bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yaptıktan sonra ‘TEB Bankası Konut Kredisi’ sayfasında başvurunu yaparak başvuru onaylanma kısmına geçebilirsiniz. TEB Bankası konut kredisi başvurunuz en kısa sürede onay alacaksınız.

 

TEB Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları

TEB Bankası konut kredisi başvuru evrakları incelenmeden başvurunuz onaylanamaz. Konut kredisi başvuru evraklarınızı kısa sürede hazırlayarak sorunsuz bir şekilde başvuru da bulunabilirsiniz. Gelir belgenizi, nüfuz cüzdanınızı ve konuta ait kat mülkiyeti fotokopisini hazırlamalısınız. TEB Bankası konut kredisi evrak başvuruları hazırlanırken gelir durumuna uygun olarak kefil istenebilmektedir. Bu nedenle banka personeli ile görüşme sağladıktan sonra evrak bilgisi hususunda ekstra evrak istenip istenmemesine uygun olarak TEB Bankası konut kredisi başvuru evrakları tam hali ile hazırlanmalıdır.

TEB Konut Kredisi Kampanyası 2020, TEB Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, TEB Bankası Konut Kredisi Hesaplama, TEB Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, TEB Bankası Konut Kredisi Başvurusu ve TEB konut kredisi başvuru evrakları hakkında çok daha detaylı ve sağlıklı bilgileri Türkiye Ekononi Bankası çağrı merkezlerinden ve TEB Bankası şubelerinden alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *