«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Konut Kredisi Kampanyası2020

Şekerbank Konut Kredisi Kampanyası2020

şekerbanktüketici

Şekerbank Konut Kredisi Kampanyası 2020

2020 yılı için Şekerbank Konut Kredisi Faiz Oranları, Şekerbank Konut Kredisi Kampanyası, Şekerbank Konut Kredisi Hesaplama, Şekerbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları, Şekerbank Konut Kredisi Başvuru İşlemleri ve  Şekerbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları hususundaki detaylar haberin devamında bulunmaktadır.

 

Şekerbank bankasından konut kredisi çekme işleminde bulunarak kolay yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Her ay kira vermek yerine Şekerbank konut kredinizi ödeyebilirsiniz. Kira vermenin bir getirisi olmayabilir. Ama aylık kredi ödeme tutarınız sayesinde ev sahibi olabilirsiniz. Ödemelerinizi her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Her ay ödeyeceğiniz tutarı siz belirleyeceksiniz. Şekerbank konut kredisine hemen sahip olmak istiyorsanız ‘Şekerbank Konut Kredisi 2020’ adlı bu yazımızı incelemelisiniz.

 

Şekerbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

 

Şekerbank konut kredisi başvurusunda bulunmadan önce Şekerbank konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait incelemelisiniz. Güncel faiz oranları, konut kredi tutarınıza aylık olarak eklenecektir. Şekerbank Bankasına geri ödemenizi ek faiz oranları eklenmiş şekilde ödeyebilirsiniz. Şekerbank konut kredisi faiz oranını yüzde 1,19 olarak belirlenmiştir.

 

Şekerbank Konut Kredisi Hesaplama 2020

 

Şekerbank konut kredisi hesaplama işleminizi Şekerbank müşterisi olmadan da gerçekleştirebilirsiniz. Konut kredisi hesaplama işleminiz www.sekerbank.com.tr adresinden ve Şekerbank çağrı merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Bahsettiğimiz internet adresine tıklayarak Şekerbank ana sayfasına girebilirsiniz. Ana sayfa üzerinden ‘Kredi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz. Kategori bölümünden ‘Konut Kredisi’ ni seçmelisiniz. Vade seçeneklerinizi 10 yıla kadar uzatabilirsiniz. Güncel faiz oranları ise hesaplama aracının üzerinde yazılacaktır. Şekerbank çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 78 78 nolu numarayı aramalısınız. Yoğunluğa göre Şekerbank müşteri temsilcinize bağlanarak konut kredinizi hesaplayabilirsiniz.

 

Şekerbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

 

Şekerbank konut kredisi yıllık maliyet oranları hesabını konut kredisi başvurusundan sonra öğrenebilirsiniz. Yıllık maliyet oranlarının içinde konut kredisi açarken şimdiye kadar oluşan toplam masraflarınızı içermektedir. Yıllık toplam maliyet oranları yüzde 18,93 olarak belirlenmektedir. Toplam tutarın içeriğini Şekerbank şubelerinden alabilirsiniz. Konut kredisine başvuran her Şekerbank müşterilerine çıkarılmaktadır.

 

Şekerbank Konut Kredisi Başvurusu 2020

 

Şekerbank Bankası bünyesinde bulunan bütün kredi başvurularınızı Şekerbank web adresinden yapabilirsiniz. Şekerbank konut kredisi başvuru işleminizi web adresinden yapmak istiyorsanız www.şekerbank.com.tr adresinden giriş yapmalısınız. Konut kredisi başvurusunda bulunacağınız için ana sayfayı kişiselleştirmelisiniz. T.C. kimlik numaranız ve Şekerbank internet bankacılık şifrenizle bireysel giriş yapabilirsiniz. Şekerbank internet sayfanız üzerinde ‘Bireysel Krediler’ menüsünü göreceksiniz. Şekerbank Bireysel krediler; konut kredisi, araç kredisi ve ihtiyaç kredisi adı altında 3 kategoriye ayrılmaktadır. Bu kategorilerin içerisinde konut kredisini seçmelisiniz. Açılan sayfada Şekerbank konut kredisi başvuru formunuzu doldurabilirsiniz.

 

Şekerbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

 

Şekerbank konut kredisi başvuru evrakları olarak mutlaka nüfuz cüzdanınızı bulundurmalısınız. Nüfuz cüzdanınızın yanında adınıza düzenlenmiş abonelik faturasını ve alacağınız konutun tapusunu bulundurmalısınız. Bu evrakları tamamlayarak kolayca Şekerbank konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Şekerbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020 , Şekerbank Konut Kredisi Kampanyası 2020 , Şekerbank Konut Kredisi hesaplama işlemleri, Şekerbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları, Şekerbank Konut Kredisi Başvurusu İşlemleri ve  Şekerbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları hususundaki detaylar hakkında aklınıza takılan soruları ortadan kaldırmak için Şekerbank çağrı merkezlerinden ve Şekerbank şubelerinden en detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *