«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT İnternet Bankacılığı

PTT İnternet Bankacılığı

PTT İNTERNET

PTT Bank İnternet Şubesi Hesap Açma 

Değerli okuyucularımız PTT bank internet bankacılığı hesap açma ve PTT bank internet şubesi hesap açma işlemleri ve bu hesap ile yapılan bilen banka ve bankacılık işlemleri ayrıca hesap özellikleri ve hesap avantajlarına dair aradığınız bilgileri sizlerin bilgilerine sunmak için hazırlamış olduğumuz haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan PTT bank internet şubesi hesap açma ve internet bankacılığı hesabı nasıl açılır gibi sorulan soruların detaylarını açıklayalım.

PTT Bank İnternet Bankacılığı Hesabı Nasıl Açılır?

Öncelikle belirtmek istediğim bir hususu açıklamak istiyorum. Hangi bankadan internet bankacılığı hesabı açmak isterseniz isteyin mutlaka o bankada aktif olan herhangi bir banka hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer sadece internet bankacılığı özelliklerinden yararlanmak için bu hesabı açmak istiyorsanız en kolay ve en uygun olan hesap vadesiz TL hesabı olmaktadır. PTT bank internet bankacılığı hesabı açma işlemlerinin üç ayrı yöntemi olmaktadır. Bu üç ayrı yöntemi şu şekilde açıklayalım.

PTT bank müşteri hizmetlerine bağlanarak internet şubesi hesap açma.

PTT bank resmi web sitesi adresinden İnternet bankacılığı hesap açma

PTT bank şubelerinden internet bankacılığı hesap açma.

Üst yazımızda belirtmiş olduğumuz hangi yöntem ile PTT bank internet bankacılığı hesap açma veya PTT bank internet şubesi hesap açma işleminizi yapmak isterseniz isteyin ilk olarak sizlere vadesiz TL hesabı açmanızı tavsiye ederim. İnternet bankacılığı hesabınızı yatırım takibi ve yatırım aracı yönünden kullanmak isterseniz eğer o zaman ise PTT bank altın hesabı veya döviz hesabı açmanız daha iyi olacaktır. Bu üç yöntem ile PTT bank internet bankacılığı hesap açma işlemlerinin sonunda yani hesabınız açılırken sizin mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Mobil telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile internet şubesi hesabınıza giriş yapmanız halinde hesabınız aktif olacaktır. Daha sonra yeniden kendinize şifre belirleye bilir ve şifrenizi değiştire bilirsiniz.

PTT Bank İnternet Bankacılığı Hesap Avantajları 

Bu hesap sahibi kişiler asla banka şubelerinde ve ATM’lerinde sıra beklemezler. Hiç bir bankacılık işlemi için zaman kaybı yaşamazlar ayrıca bu hesap sahipleri günün 24 saati yani 7/24 olamak üzere hatta senenin 365 gününde bütün banka ve bankacılık işlemlerini PTT bank İnternet şubesi hesabı üzerinden yapabilirler. Ayrıca yine hesap avantajlarına değinecek olursak eğer bu hesap sahipleri yapmış oldukları bir çok banka ve bankacılık işlemlerinde işlem ücreti veya işlem masrafı ödemeden bütün işlemlerini yapabilirler. Bankanın Tatil günlerinde yapmış olduğunuz bazı bankacılık işlemleri bankanın açıldığı ilk gün yani pazartesi günü işleme düşmektedir. Örnek verecek olursak eğer pazar günü EFT yaptınız bu işlem pazartesi günü EFT’ niz gerçekleşir ve hesabınızda görünür.

PTT Bank İnternet Şubesi İle Yapılan İşlemler

PTT bank internet şubesi hesap açma işlemini yapmış olan kişiler bütün faturalarını ödeyebilir ve otomatik ödeme talimatlarını buradan yapabilirler. Vadesiz TL hesabı, vadeli mevduat hesabı, yatırım fonu hesabı ile PTT bank altın ve döviz hesabı açabilir ve bu hesaplar üzerinden gün içinde gram altın alım ve satımı, döviz alım ve satım işlemlerini yapabilir ve takip edebilirler. Ayrıca PTT bank internet bankacılığı hesap açma işlemini tamamlamış kişiler yani hesap sahipleri bu hesaplar üzerinden araç sigortası, araç kasko, HGS işlemleri, EFT ve Havale işlemleri gibi daha bir çok banak ve bankacılık işlemlerini yapabilirler. Sizlerde PTT bak internet bankacılığı hesap açma işleminizi gerçekleştirdikten sonra bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi hiç zaman kaybı yaşamadan bulunduğunuz her ortamdan yani evinizden ve iş yerinizden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile hazırlayarak yayımlamış olduğumuz söz konusu olan haberimiz hakkında yani PTT bank internet şubesi hesap açma ve PTT bank internet bankacılığı hesap açma işlemleri hakkında aklınıza takılan sorular ve cevabını bulamadığınız sorular var ise eğer PTT bank müşteri hizmetleri telefon numaralarını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *