«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020

PTT Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020

PTTtüketici

PTT Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020

PTT Bank Konut Kredisi Kampanyası,  PTT Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020, PTT Bank Konut Kredisi Yıllık maliyet oranları, PTT Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, PTT Bank Konut Kredisi başvuru evrakları ve PTT Bank konut kredisi başvuru yapma işlemleri hakkındaki bütün detayları haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz.

Konut kredisi sayesinde hayallerinizdeki eve bir adım yaklaştığınız söylenir. Geri ödemesini düşünmeden konut kredisi çekmeye endekslenirsiniz. Vade seçeneklerinin azlığı ve faiz oranlarının yüksekliği ile beliniz bükülür. PTT Bankası konut kredinizle böyle bir sorun yaşamazsınız cazip vaiz oranı ve 10 yıla kadar varan vade seçenekleri ile hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz. PTT Bank Konut Kredisi 2020 adlı bu yazımızdan aldığınız bilgilerle sorun yaşamadan konut kredisine başvuru da bulunabilirsiniz.

PTT Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

PTT Bank Konut Kredisi Faiz oranları 2020 yılı olarak belirlenen oran yüzde 1,05’tir. Bu oran yıllık olarak uygulanmaktadır. Eğer PTT Bank konut kredisini resmi adresi dışında farklı sitelerden hesaplatacaksanız faiz oranına bu tutarı girmelisiniz. Güncel faiz oranını PTT anında kredi hesaplama aracında görebilirsiniz.

PTT Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020

PTT Bank konut kredisi hesaplama işleminizi PTT Bankası şubelerinden ve PTT Bankası web adresinden yapabilirsiniz. Size en yakın PTT Bankası şubelerini ‘PTT Mobil üzerinden bulabilirsiniz. PTT Bankası web adresine www.pttbank.com.tr adresinden yapabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra bireysel konut kredisi sayfasına girmelisiniz. Bu sayfa içerisindeki sol tarafta bulunan ‘Anında Kredi Hesaplama’ aracı ile kredinizi kolayca hesaplayabilirsiniz.

PTT Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

PTT Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları başvuru sonunda öğrenebilirsiniz. Maliyet oranlarınız kredi tutarınız, faiz miktarınız ve konut kredisi içerisinde harcayacağınız toplam masrafı kapsamaktadır. Tüm bankalarda olduğu gibi PTT Bankası da size konut kredisi yıllım maliyet oranlarını belirmek zorundadır. Yıllım maliyet oranlarınızı vermedilerse ‘PTT Bank Şikâyet’ hattından şikâyet edebilirsiniz.

PTT Bank Konut Kredisi Başvurusu 2020

PTT Bank konut kredisi başvuru işlemlerinizi en yakın PTT Bankası şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz. En yakın PTT Bank şubelerine giderken konut kredisi için gerekli olan evrakları da yanınıza almalısınız. Getirdiğiniz başvuru evrakları ile konut kredisi açmama durumunuz olup olmadığına baktırabilirsiniz. Hem kişisel belgeleriniz hem de konut bilgileriniz güler yüzlü PTT Bank müşteri temsilciniz tarafından kontrol edilir. Konut kredisi açmanızda bir mahsur yoksa PTT Bank konut kredisi sözleşmesini imzalayabilirsiniz. PTT Bank konut kredisi başvurunuzu sadece PTT Bank şubelerinden yapabilirsiniz.

PTT Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

PTT Bank konut kredisi başvuru evrakları hazırlamadan önce PTT Bankası müşterisi olmalısınız. Müşterisi olmadan konut kredisi hizmetinden yararlanamazsınız. Müşterisi olduktan sonra sorunsuz konut kredisi açmak için evrakları hazırlayabilirsiniz. Evrakların içerisinde nüfuz cüzdanınız, banka kartınız, adına düzenlenmiş bir faturayı almalısınız. Konutunuzun değeri PTT Bank müşteri temsilcileri tarafından ölçülmesi için alacağınız konutun tapusunu getirmelisiniz.

 

PTT Bank Konut Kredisi Kampanyası,  PTT Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020, PTT Bank Konut Kredisi Yıllık maliyet oranları, PTT Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, PTT Bank Konut Kredisi başvuru evrakları ve PTT Bank konut kredisi başvuru yapma hususunda aklınıza takılan sorular için PTT Bank şubelerinden ve PTT Bank çağrı merkezlerinden bütün soruların cevaplarını alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *