«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ODEABANK Konut Kredisi Kampanyası 2020

ODEABANK Konut Kredisi Kampanyası 2020

odeabanktüketici

Odeabank Konut Kredisi Kampanyası 2020

Odeabank Konut Kredisi Faiz Oranları, Odeabank Konut Kredisi Kampanyası, Odeabank Konut Kredisi Hesaplama, Odeabank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Odeabank Konut Kredisi Başvuru Evrakları ve Odeabank Konut kredisi başvuru yapma işemleri hakkındaki detaylar haberimizin devamındadır.

Odeabank konut kredisi ile hayallerinizdeki eve tek adımda sahip olabilirsiniz. Hayallerinizdeki evi Odeabank Bankası sizin için alsın. Ve uygun ödeme seçenekleri ile aydan aya Odeabank Bankasından siz evi satın alın. Ömür boyu sizin olmayacak eve kira vermektense Odeabank sayesinde bir ev sahibi olabilirsiniz. Ayrıca 2 kere ara ödeme yapabilirsiniz. Bu yazımızla Odeabank konut kredisi başvuru sürecini takip edebilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler doğrultusunda sorunsuz bir şekilde Odeabank konut kredi işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Odeabank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Odeabank konut kredisi faiz oranları 2020 olarak yüzde 1,10 olarak belirlenmiştir. Belirlenen faiz oranı aylık ve brüttür. Belirlenen cazip faiz oranı ile kolayca Odeabank konut kredinizin geri ödemesini yapabilirsiniz. Odeabank faiz oranları seçeceğiniz vade seçeneklerine göre değişiklik göstermemektedir.

Odeabank Konut Kredisi Hesaplama 2020

Odeabank konut kredisi hesaplama işleminizi Odeabank web adresi üzerinden ve Odeabank mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Odeabank web adresine giriş yapmalısınız. Ardından ana sayfa üzerinde bulunan ‘Kredi Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Kredi tutarınızı, faiz oranınızı ve vade seçeneğinizi hesaplama aracı üzerinden seçmelisiniz. Aynı adımları izleyerek Odeabank mobil üzerinden de kredi hesaplamanızı yapabilirsiniz. Yalnız Odeabank müşterisi değilseniz Odeabank Mobil uygulamasınız kullanamazsınız.

Odeabank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Odeabank konut kredisi yıllık maliyet oranları hesaplamanızı konut kredisi başvurucu süreciniz bittikten sonra yapabilirsiniz. Odeabank Bankası ipotek, dosya masrafını ve konutunuz için ekstra masraflar kredi bitiminizde belli olmaktadır. Odeabank konut kredisi yıllık maliyet oranlarını sadece Odeabank şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Odeabank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Odeabank Konut kredisi başvuru işleminizi sadece Odeabank Bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Odeabank Bankası şubelerine giderken yanınıza gerekli olan evrakları almalısınız. Getirdiğiniz bu evraklar ile Odeabank konut kredisi başvurusuna uygun olup olmadığınız kontrol edilecektir. Odeabank konut kredisi başvurusuna uygun görülürseniz konut kredisi sözleşmenizi imzalayabilirsiniz. Eğer konut kredisi başvuru işleminize uygun değilseniz başka bankalar için şansınızı deneyebilirsiniz. Başvurunuz tamamlandıktan sonra kısa bir süre sonra konut krediniz Odeabank hesabınıza yatırılacaktır.

Odeabank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Odeabank konut kredisi başvuru evrakları ile sorunsuz bir şekilde konut kredisi başvuru sürecinizi geçirebilirsiniz. Sizden kişisel bilgileriniz için kimlik belgeniz istenilmektedir. Ayrıca maaşınıza göre ödeme planı çıkarılacağı için yanınıza maaş bordronuzu da almalısınız. Odeabank Bankasının emekli müşterisi iseniz yanınıza maaş kartınızı almalısınız. Kişisel bilgileriniz onaylandıktan sonra alacağınız konut ile ilgili bilgilere göz atılmaktadır. Satın alacağınız konutun tapu fotokopisini Odeabank Banka şubelerine getirmelisiniz.  

 

Odeabank Konut Kredisi Faiz Oranları, Odeabank Konut Kredisi Kampanyası, Odeabank Konut Kredisi Hesaplama, Odeabank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Odeabank Konut Kredisi Başvuru Evrakları ve Odeabank Konut kredisi başvuru yapma işemleri hakkındaki detaylar için Odeabank şubelerinden ve Odeabank çağrı merkezlerinden çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *