«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. AKTİF BANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 2020

AKTİF BANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 2020

Aktifbanktüketici

Aktif Bank Konut Kredisi Kampanyası 2020

Aktif Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları, Aktif Bank Konut Kredisi Başvurusu, Aktif Bank Konut Kredisi 2020 Faiz Oranları, Aktif Bank Konut Kredisi Hesaplama, Aktif Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları ve Aktif Bank 2020 Konut Kredisi Kampanyası hakkında bütün detaylar haberimizin devamında olmaktadır.

 

Aktif Bank aracılığı ile hayallerinizdeki eve bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Hayallerinizdeki eve Aktif Bank yardımıyla almak istiyorsanız doğru tercih yaparsınız. Cazip ödeme seçenekleri ve kolay ödeme planı ile kısa sürede borcunuzu bitirebilirsiniz. Ayrıca 2 kere ara ödeme yapabilirsiniz. Aktif Bank konut kredisinin güncel bilgilerini bu yazımızda bulabilirsiniz.  Aktifbank konut kredisi 2020 yılına özel olarak sunmuş olduğu faiz oranları ve birçok avantajı ile birlikte kendi müşterisinin yanında olmaya devam etmektedir.

Aktif Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Aktif Bank konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait yüzde 1,08 oranı uygulanmaktadır. Eğer geri ödemenizde ara ödeme yaparsanız belirlenen faiz oranı uygulanmamaktadır. Belirlenen cazip faiz oranından yararlanmak istiyorsanız hemen Aktif Bank konut kredisi başvurusunda bulunmalısınız.

 

Aktif Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020

Aktif Bank web adresine girerek Aktif Bank konut kredisi hesaplama işleminizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aktif bank müşterisi olmadan da konut kredinizi hesaplayabilirsiniz. Web adresine giriş yaptıktan sonra ana sayfa üzerinden menülerden bulabilirsiniz. Konut kredisi hesaplama işleminizi vade seçeneğinizi 120 aya kadar seçebilirsiniz. Aktif Bank konut kredisi güncel faiz oranınız ise yüzde1,08’ dir. Siz sadece belirlediğiniz kredi tutarınızı yazmalısınız. Ardından ‘Hesaplama’ düğmesine bakarak kolayca hesaplayabilirsiniz.

 

Aktif Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları 2020

Konut kredisine başvuru da bulunuyorsanız mutlaka Aktif Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Belirlenen yıllık maliyet oranları ile ödediğiniz kredi tutarı ve geri ödeme tutarı arasındaki farkı öğrenebilirsiniz. Aktif Bank yıllık maliyet oranları içerisinde dosya masrafı, kredi masraf ücretiniz ve bazı ek ücretler alınmaktadır.

 

Aktif Bank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Aktif Bank konut kredisi başvuru işleminizi iki şekilde yapabilirsiniz. İlk olarak Aktif Bank şubelerine gitmeyi tercih edebilirsiniz. Güler yüzlü Aktif Bank müşteri temsilciniz ile sorunsuz bir şekilde Aktif Bank Konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Şubelere giderken konut kredisi için gerekli evrakları da aynınıza almalısınız. İkinci başvuru işlemi olarak ta Aktif Bank web adresini seçebilirsiniz. Aktif Bank web adresine giriş yapınca ilk olarak bireysel giriş yapmalısınız. Kimlik numaranız ve Aktif Bank internet bankacılık şifreniz ile bireysel girişinizi tamamlayabilirsiniz. Aktif Bank web adresinizi kişiselleştirdikten sonra konut kredisi başvurunuzda bulunabilirsiniz. Site içerisinden ‘Konut Kredisi Başvuru’ menüsünü seçmelisiniz. Açılan sayfa da istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girdikten sonra başvuru işleminizi bitirebilirsiniz.

 

Aktif Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Sorunsuz bir şekilde başvuru süreci geçirmek istiyorsanız Aktif Bank konut kredisi başvuru evrakları önceden hazırlamalısınız. İlk olarak nüfus cüzdanınızı yanınıza almalısınız. Nüfuz cüzdanınızı yerine sürücü belgenizi veya pasaportunuzu alabilirsiniz. İkinci olarak ise satın alacağınız konutun kat mülkiyeti fotokopisi veya kat irtifakı tapusu fotokopinizi almalısınız. Başvuru sırasında ödeme planınızı çıkaracağınız için son olarak maaş bordronuzu yanınıza almalısınız.

Aktif Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları, Aktif Bank Konut Kredisi Başvurusu, Aktif Bank Konut Kredisi 2020 Faiz Oranları, Aktif Bank Konut Kredisi Hesaplama, Aktif Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları ve Aktif Bank 2020 Konut Kredisi Kampanyası hakkında bütün detaylar hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa haberimizin yorum bölümünden bizlere sorabilirsiniz. Çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz Aktif Bank çağrı merkezlerini arayarak Aktif Bank müşteri temsilclerinden Aktif Bank konut kredisi hakkında bütün detayları öğrenebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *