«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti Bankası 2019 Yılı Personel Alımı

Garanti Bankası 2019 Yılı Personel Alımı

GARANTİ PERSONEL

2019 Yılında Garanti Bankası Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Ülkemizde her geçen gün büyüyen sektörlerin başında gelen Bankacılık sektörü daha çok ileri boyutlara gideceği görünmekte olup personel ihtiyaçlarının da artış göstereceği belli olmaktadır. Kimi banka genç ve daha girişimci personel arar iken bazı bankalar daha çok orta yaşta tecrübeli personel aramaktadır. Fakat banka sektörünün hızla ilerlemesi ve rekabetin ise bir o kadar çoğalması hemen hemen bütün bankaları genç ve girişimci personel aramaya yöneltmiştir.  Garanti Bankası da yeni yıl için yani 2019 yılında yeni personel alımı yapacağını kendi sitesinden yayınlamıştır. Bizler de siz değerli okuyucularımızın daha net ve doğru bilgi sahibi olmanız amacı ile bu haberi sitemizde yayınlamak istedik.

Garanti Bankası Personel Alımı 2019 Yılında da Devam Ediyor

Ülkemizin hemen hemen bütün il ve ilçelerinde mutlaka şubesi bulunan bankaların başında gelen Garanti Bankası kendi sitesinde yayınladığı duyuru doğrultusun da Bazı farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştireceğini duyurmuş ve personel alımlarının 5 farklı pozisyonda olacağına açıklık getirmiş ve kendi sitesinde yayınlamıştır. Garanti Bankasının personel alımı ile merak edilen husular haberimizin detaylarındadır. İşte en çok merak edilen sorular ve detaylar.

Garanti Bankası Personel Alımı İçin Son Başvuru Tarihleri

Garanti Bankasının personel alımı için son başvuru tarihi Garantili gelecek şube pozisyonu ve Talent day pozisyonları için 13.3.2019 tarihi olarak belirtilmiştir. Bunun dışında personel alımı gerçekleştirilecek başka bir pozisyon olan güvenlik görevlisi ile Telefon Bankacılığı ve müşteri temsilciliği için Son başvuru tarihi belirtilmemiş olmakla beraber son başvuru tarihi açıklanmayan pozisyonlara sürekli personel ihtiyacı doğacağı belirtilmiştir.

Personel Alımı İçin Gerekli Hususlar Nelerdir

Garanti Bankası şubelerinde ve müşteri temsilciliğinde ki pozisyonlarda İyi derecede ingilizce bilmek ve hiç bir yüz kızartıcı suça dahil olmamak ayrıca lisan, yüksek lisans veya üniversite 3 veya 4′ cü sınıf öğrencisi olmanız gerekmektedir. Ayrıca başka bir husus ise başvuru yapacak kişilerin 30 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

Telefon Bankacılığı müşteri temsilcileri Sivas ili için alınacak olup Talent day pozisyonu için Ankara ve İstanbul da ikamet edenlerden aranacak olup 1.75 cm boy istenmektedir. Garantili gelecek şube pozisyonu için ise Gaziantep, Adana, Bursa, Ankara ve İstanbul da ikamet eden kişiler arasından seçilecektir.

BAŞVURULAR

(https:// garantilikariyer.garanti.com.tr) adresinden gerçekleştire bilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *