«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. BURGAN Bank 2019 İçin Yılı Personel Alımı Yapıyor

BURGAN Bank 2019 İçin Yılı Personel Alımı Yapıyor

burgan-bank

Burgan Bank’tan Açıklama! 12 Pozisyona Personel Alımı Yapılıyor

Değerli okuyucularımız işsizliğin çift haneli rakamlara çıkmış olduğu bu günlerde personel alımı ile alakalı yapmış olduğumuz haberler sizleri olduğu kadar bizleri de memnun etmektedir. Çünkü işsizlik gerçekten çok zor bir durumdur. Özellikle Ülkemizin şuanda yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar ve Ülkemizde yaşanan enflasyon yüksekliği gerçekten bırakın işsiz vatandaşlarımızı işi gücü olan insanlarımızı bile yıpratmaktadır. Emekli vatandaşlarımız asgari ücretli vatandaşlarımız birde memur vatandaşlarımız hatta ayırt etmeden söylemek gerekirse esnaf olan vatandaşlarımız bile artık ayakta zor duruyor. Peki işsiz olan veya işsiz kalan vatandaşlarımız ne durumda nasıl zorluklar çekiyor Allah yardımcıları olsun. Bu yüzden personel alımı olduğu zaman bizlerde işsiz vatandaşlarımız adına sevinerek haber yapmaktayız.

BURGAN Bank Ocak ve Şubatta Personel Alımı Yapacak

Söz konusu olan personel alımı için BURGAN Bank kendi sitesinden yayınlamış ve bizlerde bu haberi siz değerli okuyucularımıza en doğru şekilde aktarmak ve merak edilen sorulara cevap vermek istedik. BURGAN Bank’ın kendi sitesinden yapmış olduğu duyuru doğrultusunda 2019 yılında 12 ayrı pozisyon için personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar ve Son Başvuru Tarihleri

Yazılım uzmanı ve Tahsilat sorumlusu İstanbul Avrupa yakası 18.02.2019

Siber güvenlik izleme uzmanı İstanbul Avrupa yakası 11.02.2010

Net backend developer İstanbul Avrupa yakası 10.02.2019

Teknik yönetici asistanı İstanbul Avrupa yakası 04.02.2019

Direk satış temsilcisi Ankara ve İstanbul Avrupa yakası 01.02.2019

Yönetici asistanı İstanbul Avrupa yakası 25.01.2019

Şube gişe yetkilisi Denizli 18.01.2019

İletişim merkezi müşteri temsilcisi 14.01.2019

İletişim merkezi outbound müşteri temsilcisi 14.01.2019

Değerli okuyucularımız Bankanın sitesinde belirttiği açıklamada kesinlikle başvuru tarihlerinin geçirilmemesi istenmiş ve sınav için gerekli bilgilerin başvurular yapıldığında verileceği açıklanmıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *