«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

ziraat bankası çalışma saatleri 2021

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021 / Ziraat Bankası Saat Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor

Ziraat Bankası Saat Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor
Ziraat Bankası, geçmişten günümüze en köklü ve 3. Büyük kamu bankası olmakta. İlk olarak Ziraat Bankası 1863 senesinde Mithat Paşa tarafından çiftçilerden gelen kaynaklar yardımı ile açılmıştır. Ziraat Bankasının ilk ismi memleket sandıkları olup finans sektöründe büyük bir role sahip oluyor. Zamanla büyük bir büyüme yaşayarak ülkemizin en büyük bankaları arasında ilk sırada yerini alıyor. Adeta halkın dostu haline gelen bu banka kalitesini hala sürdürüyor.
Bankanın birçok müşteri kitlesi var. Bu kitleler arasında çeşitli banka işlemleri yapmak isteyenler tarafından en çok merak edilen konu ise açılış ve kapanış saatleri oluyor. Bu konunun cevabına gelecek olunursa Ziraat Bankası’na banka görevlileri 8.30’da geliyor. Ancak müşteriler için işlem başlangıç saati 09.00 oluyor.

Ziraat Bankası Açılış Kapanış Saatleri 2021

Büyük maliyetli projelerin destekçisi olan Ziraat Bankası MESAİ saatleri ise şöyledir; Ziraat Bankası için hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 9’da mesai başlar ve 17.30’a kadar mesai saatleri sürmektedir. Gün içinde ise 12.30 ile 13.30 saatleri arası hizmet verilmemektedir. Çünkü bu saatler öğle tatili içine girmektedir.
Günümüzde hemen hemen herkesin bankası haline gelen Ziraat Bankası herkese hitap edebilmek için hizmetlerini gün geçtikçe arttırıyor. Böylece ülkemize çeşitli değerler katma çabasını en iyi şekilde gösteriyor.

Ziraat Bankası Şube İşlemleri  Saat Kaçta Başlıyor?

Ziraat Bankasına ait olan tüm şubeler sabah 09.00 ‘u gösterdiği an kapılarını açıyor. Bankada bulunan numara makinasından sıra aldıktan sonra istediğiniz işlemi gişeden yapabilirsiniz.
Ayrıca şunu da belirtelim ki işimi erken bitirmek istiyorum, diyorsanız numara makinesi üzerinden sıra alırken T.C kimlik numaranızı girmeniz biraz da olsa sizi öne geçirir. Ziraat şubesi üzerinden kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu, ödemeler yapma ve para çekme gibi işlemler en sık yapılan işlemler olmaktadır.
Eğer sıra beklemek istemiyorum diyorsanız banka önlerinde bulunan şube ATM makineleri üzerinden ya da mobil cihaz uygulaması üzerinden de ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Ziraat Bankası ödeme ve diğer işlemler konusunda müşterilerine büyük bir kolaylık sunuyor.

Ziraat Bankası Çağrı Merkezi, İletişim Ve Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası şubelerinden genellikle tüm işlemler yapılsa da bazı durumlarda müşteri temsilcileri ile iletişim kurmanız gerekebiliyor. Ziraat Bankasına bağlı olan müşteri temsilcileri vardiyalı bir sistem ile çalışıyor. Bu durum sonucunda ise Ziraat Bankası şubelerinden farklı olarak banka müşterilerine 7/24 müşteri hizmeti sunuluyor.
444 00 00 ya da 0850 220 00 00 numaralarını kullanarak müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı banka şubesinden de olduğu gibi çoğu işlem telefon üzerinden de müşteri hizmetleri aracılığıyla gerçekleşebiliyor.
Telefon üzerinden müşteri hizmetleri ile de hesap işlemleri, para işlemleri, kart işlemleri, OGS ve HGS işlemleri, şifre işlemleri, ödeme işlemleri, başvuru ve bilgi odaklı hizmet alma imkanınız bulunuyor.

Ziraat Bankası Resmi Tatil ve Bayramlarda Açılıyor mu?

Ziraat Bankası Kamu bankası olarak hizmet veren bankalardan birtanesi olduğundan dolayı bütün resmi tatillerde kapalı olmaktadır. Fakat buna istinaden Ziraat bankasının müşteri hizmetleri ve ATM’ lerinden yararlanarak yine bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bayram tatillerinde ise Ziraat bankası bir çok kamu kuruluşu gibi tatile girmektedir. Fakat bazı zamanlarda ise Ziraat bankası mesai saatlerini vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için uzata bilmektedir.. Ziraat Bankasının çalışma saatini  uzatma sebebi ise yine Ziraat bankası müşterilerinin işlerini akşatmadan yapmaları ve banka müşterilerinin mağdur olmaması içindir. Örneğin bir çok arefe günlerinde yani Dini bayların bir gün öncesinde genellikle yarım gün açık tutar ve mesaisini tamamlar. Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları Zirat bankası açılış ve kapanış saatleri hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer haberimizin alt kısmında yer alan soru cevap kısmından bizlere ulaşa bilir ve söz konusu olan Ziraat bankası açılış ve kapanış saatleri ile ilgili bütün sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *