«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Banka Kartlarının İnternet ten Alış Verişe Açılması

Banka Kartlarının İnternet ten Alış Verişe Açılması

kkartı açılış

Banka kartı ve kredi kartlarının internet üzerinden alış verişe açılmasını şu şekilde açıklaya biliriz.İnternet alış verişine açmamız gereken banka veya kredi kartlarınız için bu üç yolu izleye bilirsiniz.Neden kartlarınız internetten alış verişe kapalı olarak geliyor diye düşüne bilirsiniz. Bu kartların internet ten alış verişe kapalı gelmesinin bir çok nedenleri vardır.Buna kısaca değinelim.En önemlisi ve bilmenizi gerektiren husus kart kullanıcılarının internet üzerinden dolandırıcılık ve kalpazanlık yapanlardan korunması.BDDK’ tarafından alınan karar ve yapılan açıklamalarda 17 ağustos 2017′ tarihinde banka ve kredi kartları internetten alış verişe kapatılıp kart kullanıcıların bankaları ile iletişime geçip kart kullanıcısının onayına sunulmasını ön görmüştür.Peki o halde yapmanız gereken işlemler nelerdir açıklayalım.

1. Bankaların ATM ve Şubelerinde kartınızı internet üzerinden yapılan alış verişlere açabilirsiniz.

2. Müşteri hizmetleri ve telefon bankacılığı yolunu kullanarak işleminizi gerçekleştire bilirsiniz.

3. İnternet ve mobil şubeyi kullanarak banka ve kredi kartlarınızı internet üzerinden yapabileceğiniz alış verişlere açabilirsiniz. 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *