«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Temassız Ödeme Özelliği Açma

HSBC Temassız Ödeme Özelliği Açma

HSBC Temassız ödeme açma

HSBC Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma / HSBC Temassız Özelliği Açma

HSBC Bankası, kredi kartı ve alışverişe açılan banka kartları ile birlikte ilgili kartlarını temassız özellikli yapmıştır. Eski kartlarda temassız özelliği bulunmamaktadır. Ancak yenilenen her kart için temassız özelliği ile kullanıcıya iletildiği görülmektedir. Ancak bu kartlar müşterilere gelirken, tamamen güvenlik nedeni ile temassız özelliği kapalı halde gelmektedir. Bu kartın temassız uygulama özelliğini açmak, kart sahibinin işi olmaktadır. Ancak kart sahipleri nasıl bir adım izleyeceklerini bu hususta bilmemektedirler. Bu nedenle sizler de temassız özelliğini kullanarak bu alandan yararlanabilirsiniz. HSBC Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemleri için sizler de yazımızdan yararlanabilirsiniz. Bu sayede HSBC Bank müşterisi olarak ilgili konuya ilişkin temassız özelliğini açmanın yollarını ve yapılması gereken işlemleri görebilirsiniz. Sizin için uygun olan bir yöntemi kullanarak kolaylıkla ilgili kartınızın temassız özelliğini açabilirsiniz.

HSBC Premier Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma

HSBC bankasının Premier kredi kartı temassız özelliği bulunan bir kart olması ile bilinmektedir. Bu kredi kartının temassız özelliği kullanılarak kolay bir şekilde alışveriş imkanı oluşturulabilmektedir. Ancak bunun için ilgili kartın temassız özelliğinin açılması gerekmektedir. Eski tip kredi kartlarında bu özellik bulunmayabilir. Bunun için temassız kredi kartınızı yenilemek adına HSBC Bankası ile iletişime geçebilir ve kartınızın temassız özelliği olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer kartınızın temassız özelliği yok ise sizler de beyan ederek yeni bir temassız özelliği bulunan HSBC Premier kart ile, mevcut kredi kartınızı güncelleyebilirsiniz. HSBC Premier Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma işlemi için hangi yöntemler kullanılır diye merak ediyor iseniz sizler de bu ilgili yöntemleri aşağıda bulabilirsiniz. Bu sayede tek seferde ilgili özelliği açabilirsiniz. Kredi kartının temassız özelliğinin bulunması, anlık alışverişlerinizde tek seferde 92 TL ye kadar şifresiz olarak kullanabilme imkanını sizlere sağlayacaktır.

İnternet Şubesi Yöntemi ile HSBC Premier Temassız Ödeme Özelliği Açma

İnternet Şubesi Yöntemi ile HSBC Premier Temassız Özelliği Açma işlemi için yapılması gereken ilk adım HSBC internet şubesine giriş yapmak olmalıdır. Buradan kartlarım bölümü – kredi kartları ve ilgili mevcut kartın seçimi yapılır. Kart ayarlarım kısmından temassız özelliği açılabilir. Aynı adımları uygulayarak HSBC Bankasının mobil şube üzerinden girişini yapabilir ve mobil uygulama kullanarak da ilgili kartın temassız özelliğini kolaylıkla açabilirsiniz.

Telefon Bankacılığı ile HSBC Premier Temassız Ödeme Özelliği Açma

Telefon Bankacılığı ile HSBC Premier Temassız Ödeme Özelliği Açma işlemi için HSBC Bankası’ nın müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. 0850 211 01 11 numarasını aradığınız zaman direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlanırsınız. Burada mevcut kartınızın temassız özelliğini açmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca kartınızın temasız özelliğinin olup olmadığını bilmiyor iseniz, gene aynı numarayı aramalı ve bu özelliğin olup olmadığını sorabilirsiniz. Eğer kartınızın temassız özelliği yok ise, kartınızı güncellemek istediğinizi ve yeni temassız özelliği bulunan kredi kartı talep ettiğinizi burada müşteri hizmetlerine belirtebilirsiniz.

Şube Aracılığı ile HSBC Premier Temassız Ödeme Özelliği Açma

Şube Aracılığı ile HSBC Premier Temassız Ödeme Özelliği Açma işlemi için size en yakın olan HSBC Bankası’ na gidebilirsiniz. Bankada mevcut TEMASSIZ ÖDEME ÖZELLİĞİ bulunan kredi kartınızın temassız özelliğini açtırmak istediğinizi belirttiğiniz zaman anında banka personelleri tarafından işleminiz yerine getirilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *