«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Vakıfbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

vakıfbank temassız ödeme açma

Vakıfbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Vakıfbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Temassız ödeme aslında uzun zamandır var olan bir sistemdir. Ancak Korona virüsü salgını nedeni ile, sosyal mesafeye uyulması, temasın azaltılması adına Vakıfbank da her banka gibi bütün kredi kartı ürünlerinde temassız özelliğini getirmiştir. Temassız özelliği birçok kişinin kullandığı ve bu şekilde hem daha hijyenik hem de daha hızlı bankacılık işlemlerini hallettiği bir sistem haline gelmiştir. Bu yazımızda Vakıfbank müşterileri için Vakıfbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma nasıl yapılır, bunun hakkında bilgi verilecektir. Bu sayede sizler de Vakıfbank müşterisi iseniz, kolay bir şekilde kredi kartınızın temassız özelliğini açabilir ve bu şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma

Vakıfbank Worldcard; Vakıfbank’ a ait kredi kartı ismidir. Bu kartın temassız özelliği bulunmaktadır. Ancak TEMASSIZ Özelliği açılmış halde size sunulmamaktadır. Bu nedenle kredi kartını aldıktan hemen sonra sizler de bu kartın temassız özelliğini açabilir ve bu şekilde kullanıma başlayabilirsiniz.

Vakıfbank Wordcard temassız özelliğini kullanmak demek, şifre girmeden sadece kartı POS cihazına okutma yöntemi ile anında para transfer işlemini yapabilmek demektir. Bu özelliği ile birlikte ödeme süresini kısaltma, kişilerin zamandan tasarruf sağlamasına, sıra beklememesine yardımcı olur. Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma işlemi için de yapılması gereken birtakım önlemler söz konusudur. Bunun yöntemleri aşağıda belirtilmiştir. Sizler de ilgili yöntemleri kullanarak kredi kartınızı aldıktan hemen sonra temassız özelliğini açabilir ve bu şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

İnternet Şubesi Yöntemi ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma

İnternet Şubesi Yöntemi ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma işlemini yapabilmek için; internet bankacılığını kullanıyor olmanız gerekir. Ayrıca internet bankacılığından yapabildiğiniz tüm işlemleri Vakıfbank mobil uygulama aracılığı ile sağlamak da mümkün olmaktadır. Bunun için İnternet bankacılığı ya da mobil uygulamada kendi bireysel hesabınızı seçmeniz gereklidir. Hemen ardından Kartlarım- İlgili kartın seçimi – Kart Özellikleri – Wordcard Temassız Özelliği AçmaKapama butonundan açmayı işaretleyerek onaylamanız halinde hem internet bankacılığından hem de mobil uygulamadan bu özelliği açabilmek mümkün olmaktadır. En sık tercih edilen yöntemlerden bir tanesi internet bankacılığı diğeri ise, mobil uygulama yöntemi olmaktadır.

Telefon Bankacılığı ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma

Telefon Bankacılığı ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma işlemi için yapılması gereken müşteri hizmetlerine bağlanmaktır. Bunun için 0850 222 0724 numarasını arayarak sizler de ilgili konuya ilişkin kartınızın temassız özelliğini açtırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine erişim sağladığınızda kartınız ile ilgili TEMASSIZ Özelliği açtırmak istediğinizi söylersiniz, onay vermeniz halinde anında bu özellik açılır.

Şube Aracılığı ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma

Şube Aracılığı ile Vakıfbank Worlcard Temassız Özelliği Açma işlemi için size en yakın Vakıfbank şubesine gidersiniz. Kartınızın temassız özelliğini açmak istediğinizi beyan edesiniz. Banka yetkilileri tarafından bu işlem yapılır. Ancak bu yöntem diğer yöntemlerden daha uzun sürdüğü için pek tercih edilmemektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *