«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Burgan Bank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

burgantüketici

Burgan Bank Tüketici Kredisi 2020

Tüketici kredileri banka müşterilerin anında masraflarına çözüm olmak için son zamanlarda çok tercih edilen kredi türüdür. Burgan Bank tüketici kredinizi sağlık, eğitim, tatil ve yeni eşya alma masraflarınız için çekebilirsiniz. Burgan Bank tüketici kredinizi şubelerden, Burgan Bank resmi internet adresinden ve Burgan Bank çağrı merkezinden başvurabilirsiniz. Bu başvurunuzu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Burgan Bank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Burgan Bank tüketici kredisi başvurusu yapmadan önce kendinizin ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu hesaplamalısınız. Bu hesaplamaları Burgan Bank şubesinden ve Burgan Bank resmi internet adresinden yapabilirsiniz. Burgan Bank resmi internet adresinize www.burganbank.com.tr bağlantısından kolayca giriş yapabilirsiniz. Burgan Bank müşterisi olmadan veya Burgan Bankası internet adresinde bireysel giriş yapmadan tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Sitenin ana sayfasında bulunan ‘Kredi Hesaplama Aracı’nı seçmelisiniz. Hesaplama aracının en üstünde bulunan kategori bölümünden ‘Tüketici Kredisi’ seçeneğinizi seçmelisiniz. Bu seçeneği seçtikten sonra otomatik olarak Burgan Bank kredi faiz oranları’ nızı bu sayfada çıkacaktır. Hesaplardan kafanız karışıyor ve karşınızda bir muhatap arıyorsanız Burgan Bank şubelerine gidebilirsiniz. Burgan Bank şubelerindeki müşteri temsilcinizle hangi vade süresiyle ne kadar geri ödeme yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Tüketici kredisi ihtiyacınıza göre kampanyalarınızı da Burgan Bankası müşteri temsilcinizden öğrenebilirsiniz.

Burgan Bank Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Burgan Bank kredi başvuru limiti 1000 TL ile 50.000 TL arasında değişen miktar ile çekilebilmektedir. Bu oranda % 1, 32 oranında kredi faiz oranı işletilmektedir. Bu sayede Burgan Bank 3 ay ile 60 ay arasında kredi faiz hesaplama ve kredi taksiti ödeme limit aralığı ile kolay bir şekilde ödeme planı çıkarmaktadır. 15.000 TL ye kadar olan tüketici kredisi başvuru mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır. Onaylanmasının arından anında imza karşılığı olmadan kişilerin Burgan Bank banka hesaplarına yatırılmaktadır. Ödeme planı da 2020 yılına özel bir şekilde faiz oranları ile sunulmaktadır. Burgan Bank tüketici kredisi ara ödeme ya da taksit erteleme gibi avantajları da sunmaktadır.

Burgan Bank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Daha önce Burgan Bank tüketici kredinizi şubelerden, internet üzerinden ve çağrı merkezi yardımıyla açabileceğinizi söylemiştik. Şimdi ayrıntılı olarak Burgan Bank tüketici kredinizi nasıl kolay başvuruda bulunacağınızdan bahsedebiliriz. İlk olarak Burgan Bank şubelerinden tüketici kredinize başvurabilirsiniz. Burgan Bank şubelerine giderken yanınıza mutlaka nüfuz cüzdanınızı ve pasaportunuzu yanınıza almalısınız. Bu belgelere ek olarak adınıza düzenlenmiş faturanızı götürmelisiniz. Şubelerdeki Burgan Bank temsilcinize tüketici kredinizi hesapladıktan sonra tüketici kredisi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Burgan Bank Tüketici kredisi formunu doldurduktan sonra anında başvurunuz onaylanır. Başvurunuz onaylandıktan sonra gün içerisinde kredinizi alabilirsiniz. Eğer mesai bitimine doğru tüketici kredi başvurunuz onaylandıysa kredinizi bir sonraki iş gününde alabilirsiniz. Tüketici kredi başvurunuzu Burgan Bank şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Hızlı ve kolay başvuru yapmak istiyorsanız Burgan Bank resmi internet adresine giriş yapmalısınız.

Her banka da olduğu gibi Burgan Bankasında internet üzerinden işlem yapmak için bireysel giriş yapmalısınız. İnternet Bankacılık şifrenizi bilmiyorsanız Burgan Bank şubelerinden veya Burgan Bank çağrı merkezinden alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra kredi hesaplama aracı yazılı menünün üstünde bulunan ‘Kredi Başvurusu’ menüsünü seçmelisiniz. Önünüze açılan başvuru formunda istenilen bilgilerinizi girmelisiniz. İnternet bankacılık şifreniz ile tüketici kredi formunuzu onayladıktan sonra kredinizi alabilirsiniz. Son olarak Burgan Bank çağrı merkezi aracılığıyla da tüketici kredinize başvurabilirsiniz. Burgan Bank çağrı merkezine 0 850 222 8 222 numara ile bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra Burgan Bank tüketici kredisi başvurusu adımlarınızı takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *