«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Odeabank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

odeabanktüketici

Odeabank Tüketici Kredisi 2020

Acil sağlık, eğitim ya da evlilik masraflarınız için Odebank bankası tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Başvuru da bulunmak için Odebank müşterisi olmalısınız.18 yaşından küçükseniz veya kredi notunuz en riskli bölgedeyse tüketici kredinize başvuruda bulunamazsınız. Güncel kredi başvuru seçeneklerini, kredi hesaplamayı veya faiz oranlarını öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Odeabank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Her kredi başvuru öncesinde olduğu gibi ilk başta kredi hesaplamalarınızı yapmalısınız. Hem ileriki zamanda ne kadar ödeyeceğinizi bilirsiniz hem de diğer bankaların kredileri ile karşılaştırabilirsiniz. Artık kredi hesaplamasını internetten her siteden yapabilirsiniz. Ya da internete girmeden siz de yapabilirsiniz. Ancak böyle durumlarda yanlış sonuçlar elde edebilirsiniz. Herhangi bir yanlışlıkla karşılaşmamak için Odeabank resmi internet adresini seçmelisiniz. İnternet adresine www.odeabank.com.tr adresinden hızlıca giriş yapabilirsiniz. Odeabank müşterisi olmadan ya da müşterisi olsanız bile bireysel giriş yapmadan tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra ana sayfa üzerinden ‘Kredi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz.

Odebank tüketici kredinizin yanında farklı kredi seçeneklerinizi de hesaplayabilirsiniz. Kredi hesaplama aracınızı açtıktan sonra kategoriler bölümünden ‘Tüketici Kredisi’ ni seçmelisiniz. Tüketici kredinizdeki kredi tutarınızı 2000 Türk Lirası ile 40.000 Türk Lirası arasında seçmelisiniz. Bu aralıklardan fazla tutarlarınız için farklı bankanın kredi seçeneklerini seçmelisiniz. Tüketici kredinizi 3 aydan 45 aya kadar vade sürelerine bölebilirsiniz. Vade seçeneklerinize göre Odebank faiz oranları değişiklik göstermektedir. Hesaplama aracına tutarları doğru bir şekilde giriş yaptıktan sonra otomatik olarak Odebank tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Odeabank Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Odeabank tüketici kredisi “Odeabank’ ta Nakit Hazır” adı ile ve Odeabank tüketici kredisi adı ile iki farklı şekilde sunulmaktadır. Nakit Hazır kredi düşük miktarlı kredilerin imzasız ve kefilsiz şekilde sunulması ile ortaya çıkan kredileri kapsamaktadır. Bu sayede anında kredi ihtiyaçları için online başvuru ortamlarından maksimum 10.000 TL ye kadar tüketici kredisi başvurusunda bulunur. Müşterilerin kredi notunun kredi çekim işlemlerine uygun olması halinde anında kredi ile banka hesaplarına talep edilen tutar yatırılmaktadır. Nakit hazır tüketici kredisi faiz oranı %1, 49 olarak belirlenmiştir. 3 ile 60 ay arasında vade seçenekleri ile taksitlendirilmiş ödeme sisteminden yararlanılabilmektedir.

Odeabank tüketici kredisi faiz oranı bireysel finansman kredisi olarak çekilebilir. Bunun için 10.000 TL ile 40.000 TL aralığında banka şubelerine gidilerek ve imza ve kefil gösterilerek ilgili kredi çekim imkanı doğabilmektedir. %1,49 kredi faiz oranı ile birlikte bireysel finansman kredileri de sunulmaktadır. Odeabank müşterilerinin imkanlarına uygun olarak sunulan bu avantajlardan dilediğine uygun olarak yararlanması mümkündür.

Odeabank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Odebank tüketici kredinizi 2 farklı yollarla başvuru da bulunabilirsiniz. İlk olarak herhangi bir Odebank şubesini ziyaret ederek tüketici kredisine başvuru da bulunabilirsiniz. Odebank şubesine giderken bazı belgeleri de yanınıza almalısınız. Mutlaka yanınıza T.C. kimlik belgenizi ve adınıza düzenlenmiş bir faturayı almalısınız. Adınıza düzenlenmiş faturanız son 6 ay içerisinde verilmiş olmasına dikkat etmelisiniz.

Yabancı uyruklu Odebank müşterisi iseniz yanınıza pasaportunuzu alabilirsiniz. Odeabank müşteri temsilciniz ile kredi tutarınızı, vade sürenizi ve kredi hesaplamanızı doğrulatmalısınız. Bu bilgilerden sonra Odeabank tüketici kredisi başvuru formu doldurmalısınız. Başvuru formunuz 3 iş günü içerisinde onaylanacaktır. Onaylandıktan sonra anında tüketici kredinizi alabilirsiniz. İkinci olarak Odebank resmi internet adresinin ‘Krediler’ bölümünden yapabilirsiniz.

Krediler bölümü içerisinde ‘Tüketici Kredisi’ seçeneğini seçmelisiniz. Sayfanın en altında ‘Anında Başvur’ seçeneğine tıklamalısınız. İşleminize devam edebilmek için Odeabank bireysel girişinizi yapmalısınız. Açılan başvuru formunuzu eksiksiz bir şekilde tamamlamalısınız. Odeabank Tüketici kredisi başvurusu formunuz onaylandığında bilgilendirme mesajınızı alacaksınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *