«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Turkish Bank İletişim Hattı

Turkish Bank İletişim Hattı

turkish-bank-iletişim-hattı

Turkish Bank İletişim / Turkish Bank Müşteri Hizmetleri

Turkish Bank İletişim hattı bilgilerini bu yazımızda bulabilirsiniz. Banka Türkiye’deki faaliyetine 1982 yılında başladı. Bankanın asıl kuruluş yeri ise Kıbrıs olmaktadır. 1901 yılında Kıbrıs Lefkoşe’de kurulan Turkish Bank Türkiye’de faaliyet gösterirken İlk şubesini İstanbul’da açmıştır. Daha sonra ise İzmir, Mersin ve Ankara olmak üzere bir çok ilde şubelerini faaliyete geçirmiştir.

Bankanın 5 ilde olmak üzere 11 şubesi bulunur. Bu yazımızda Bankanın iletişim hattı bilgileri üzerinedir. Sizlerde haberimizi okuyarak Turkish Bank İletişim hattı numarası, Turkish Bank İletişim hattı bilgileri ve TurkishBank İletişim hattı ile yapılan bankacılık işlemleri hakkında bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Turkish Bank İletişim Hattı (0212) 373 73 73

Turkish Bank İletişim hattı telefon numarası (0212) 373 73 73 ile müşterilerine hizmetler sunmaktadır. Bakanın iletişim hattı 365 gün 7/24 olmak üzere aktif olarak çalışıyor. Banka müşterileri Turkish Bank İletişim hattı üzerinden dilediği her saatte hizmet ve destek alabilmektedir.

Turkish Bank İletişim hattı ile bağlantı kurduğunuz zaman sizleri konusunda uzman olan müşteri temsilcileri karşılar. Böylelikle banka ve bankacılık işlemlerinizi daha hızlı ve pratik olarak yapmanız sağlanır.

Sizlerde Banka müşterisi iseniz günün her saatinde Turkish Bank İletişim hattı üzerinden banka ve bankacılık işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Turkish Bank İletişim hattı üzerinden yapabileceğiniz bankacılık işlemlerinizi bir alt başlıkta bulabilirsiniz.

Turkish Bank İletişim Hattı İle Yapılan Bankacılık İşlemleri

Turkish Bank İletişim hattı üzerinden gereksinim duyduğunuz banka ve bankacılık işlemlerinizi hızlı ve güvenli olarak yapabilirsiniz. Örneğin Turkish Bank Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak vadeli ve vadesiz hesap açabilirsiniz. Dilerseniz yatırım hesabı, altın hesabı ve döviz hesabı gibi banka hesaplarını da açmanız mümkündür.

Ayrıca otomatik ödeme talimatı verebilir ve fatura ödemelerinizi İletişim Hattı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle kredi kartı başvurularınızı anında yapabilirsiniz. Turkish Bank iletişim hattı üzerinden finansmanlarınız için başvuruda yapmanız mümkün olmaktadır. Söz konusu olan Finansman başvurularınız ise ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredileridir.

Banka Tekne ve Yat kredisi de veriyor. Ancak Tekne ve yat kredisi için Turkish Bank iletişim hattı üzerinden başvuru alınmamaktadır. Yalnız tekne kredisi için müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz. Diğer bankacılık işlemleriniz ise EFT, Havale vb. işlemler olmaktadır. EFT ve Havale işlemlerinizi de Turkish Bank iletişim hattı ve Turkish Bank Müşteri Hizmetleri ile yapabilirsiniz.

turkish-bank-iletişim-hattı
Turkish Bank Müşteri Hizmetleri

Turkish Bank A.Ş Genel Müdürlük Bilgileri

Turkish Bank iletişim hattı bilgileri, adres bilgileri, kuruluş bilgileri ve banka hakkında merak etmiş olduğnuz detayları aşşağıda belirtilmiştir. Bankanın internet adresi ise https://www.turkishbank.com/ dir.

Genel merkezi: İstanbul

Müşteri hizmetleri: (0212) 373 73 73

Kuruluş tarihi: 1901, Lefkoşa, Kıbrıs

Çalışan sayısı: 264

Kuruluş: 1982

Üst kuruluşları:  Özyol Holding A.S. ,  Turkish Bank Group

Yan kuruluşları: Türk Bankası,  Turkish Faktoring Hizmetleri A.S

NOT: www.finanshaberi.net olarak İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için derledik. Aşağıda verilen url’ye tıklayarak haberlere giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

faktoring Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/faktoring-nedir-faktoring-ne-demek/.html

DXY Nedir : https://www.finanshaberi.net/genel/dxy-nedir-kripto-paralar-ve-btc-uzerinde-neden-etki-eder/.html

Finansman nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansman-nedir/.html

Finansal yönetim nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansal-yonetim-ne-demek/.html

Finans Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finans-nedir-kac-tur-finans-vardir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.