«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Konut Finansmanı Kampanyası Başladı!

Türkiye Finans Konut Finansmanı Kampanyası Başladı!

trkyeee-fnsnsnsns-

Türkiye Finans Katılım Bankası Konut Kredisi 2019

Değerli okuyucularımız bugün sizlere müjdeli bir haber vermek için bu konuyu yani Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası başlıklı haberimizi gündemimize aldık. Siz değerli okuyucularımızın çok merak ettiği bir husus olan konut kredisi hakkında yani Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası hakkında sizlere hem müjdeli haber vereceğiz hemde bu haber hakkında bilmeniz gereken bütün detayları tek tek açıklayacağız. Değerli okuyucularımız sizlerinde bildiği üzere ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz devam etmekte olup her geçen gün ise daha çok artış göstermektedir. Ev almanın konut sahibi olmanın giderek zorlaştığı hatta ve hatta neredeyse imkansızlaştığı günümüz koşullarında sizlere çok güzel olan bu haberi vermek istedik. Artık sizlerde hayalini kurduğunuz evin konutun dairenin sahibi olabilirsiniz. Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası başlattığını önce kendi sitesinden daha sonra ise medya yayın organlarından duyurmaya başladı. Bizde sizler için finanshaberi.net olarak bu konut kredisi kampanyasını en ince ayrıntısına kadar bizzat banka yetkilileri ile görüşerek sizlerin en doğru ve en sağlıklı bilgilere kavuşmanız amacı ile bu haberimizi araştırdık ve yayımlıyoruz. Şimdi sözü uzatmadan konunun detaylarına geçelim.

Türkiye Finans Katılım Bankası Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Değerli okuyucularımız bu kampanya sayesinde sizlerde konuy sahibi olabilirsiniz. Hemde 0,99 faiz oranı ve uzun vade seçeneği ile Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası için çok düşük hatta günümüz koşullarının en düşük faizli konut kredisi imkanını sizlere sağlamaktadır. Bu düşük faiz oranı ile ev almanın detaylarına bakalım ve banka bu imkan ve olanağı nasıl sağlıyor birlikte göz atalım. Türkiye finans katılım bankası müşterilerine düşük faizli konut kredisi imkanı sağlaya bilmek için kendileri ile çalışan inşaat sektörü firmaları ile anlaşarak bu düşük faizli konut kredisi imkanını sağlamıştır. Bu konut kredisinin detaylarına gelir isek önce şunu açıklamamız gerekmektedir. Türkiye finans katılım bankasının anlaşmalı olduğu firmaların anlaşmada olan dairelerinden veya halen anlaşmada olup yapımı devam eden konutlardan alabiliyorsunuz. Başvuruda bulunduğunuz takdir de yanınıza bir banka personeli birde inşaat firmasının yetkilisi personeli verilecek olup daireler sizlere gezdirilecek ve beğendiğiniz konut üzerinden satışlar gerçekleşecektir. Bu denli uygun faiz oranını sağlaya bilmek için böyle bir yol seçen banka konut sahibi olmak isteyen ve alacağın evin hayali ile yaşayan vatandaşlarımıza çok güzel hatta günümüz koşullarına bakar isek kaçırılmayacak bir fırsat sunmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası için başlatmış olduğu bu uygun oranlı krediyi sağlamak adına satıcı ve alıcıyı bir araya getirmiş ve satıcıdan belirli oranlarda indirim alarak kredinin belli tutarında firmadan indirim sağlayarak bu düşük faizli konut kredisini sizlere sunabilmektedir. Sizlerde bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak ve istediğiniz evi almak ve kira ödemekten kurtulup kendi konutunuzun sahibi olmak için bu krediye başvuru yapabilir ve sağlanan imkan ve olanak sayesinde ev sahibi olmuş olursunuz. Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası 28 Ocak tarihinde başlatılmış ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar sizler için devam edecektir.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası Şartları

Değerli okuyucularımız bu kredide 12 ay ile 60 aya kadar vade seçeneğiniz olmaktadır. Kaç ay ve hangi vade ile konut kredisi kullanırsanız kullanın konut kredisinin faiz oranında hiç bir değişiklik olmayacak ve 0,99 faiz oranı geçerli olacaktır.Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası kapsamında misal verecek olur isek 100 bin lira kredi kullanmanız dahilinde 150 ile 160 lira arasında ipotek ayrıca 611 lira konut değerlendirme ücreti 500 lirada konut finansmanı ücreti sizlere yansıtılacaktır. Diğer şartlara gelir isek eğer Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası dahilinde bu bankanın anlaşmalı olduğu inşaat firmalarından konut seçebilir ve alabilirsiniz. Bu konutlar bitmiş konut olmakla beraber yapımı devam eden konutlarda olabilmekte olup sizin beğeninize ve tercihinize sunulmaktadır. Bilmeniz gereken başka bir detay ve şart ise Firma ile anlaştığınız konut için banka almış olduğunuz konuta vade süresi ve borç bitene kadar ipotek koymaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası Konut kredisi Kampanyası Başvurusu

Değerli okuyucularımız sizlerin çok düşük çük uygun faiz oranı ile konut sahibi olmanız için başlatılmış olan ve 31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek olan firma destekli konut kredisi kampanyası için banka şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın dijital ortamlarından da başvuru yapabilir ve gerekli evrakları daha sonra bankanın şubesine götüre bilirsiniz. Bu krediden yararlanmanız için ayrıca 18 yaşını doldurmuş olmanız ve bundan önceki kredi ödemelerinizin düzgün olası gerekmektedir. Bir başka husus ise gelir belgenizi resmi yollar ile kanıtlamanız gerekmektedir. Beğenmiş olduğunuz yani alacak olduğunuz konutun yapı kullanma izin belgesi ile tapuda konutun mesken olmasının da geçmesi gerekmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası İçin Gerekli Evraklar

İlk olarak sizden nüfus cüzdanınız ve ikamet belgesi ve ödemekte olduğunuz herhangi bir fatura istenecektir. Daha sonra tapu belgesi istenecek olup ayrıca resmi gelir belgenizde istenecek ve eğer kamu görevlisi iseniz maaş bordrosu da sizlerden istenecek evraktır. Özel sektörde çalışıyor iseniz yine sizlerden maaş bordrosu ve çalıştığınız şirket veya firmanın imza sürgüsü istenecek evraktır. Eğer çiftçi iseniz ÇKS belgesi aynı zamanda birde arazinizin tapu belgeleri istenecektir. Emekli olan vatandaşlarımızdan ise emekli aylığı aylık dökümü istenen evrak olmaktadır. Esnaf iseniz yani ticari bir işletme veya şirket sahibi iseniz güncel vergi levhası yıllık bilanço çizelgesi ile gelir tablonuz ve firma imza sürgüleri sizlerden talep edilen evraklar olacaktır.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası İçin Yapmanız Gerekenler

Değerli okuyucularımız bizim size olan tavsiyelerimizi takip ederseniz mutlaka yararını göreceksiniz. İlk yapmanız gereken işlem alacağınız konut için kullanacağınız kredi miktarını belirlemek olsun. Daha sonra ise mutlaka başvuru formunu ve iletişim bilgilerinizi hatasız olarak doldurmanız olmalıdır. Sizden talep ettikleri evrakların hepsini tamamlayın ve noksansız şekilde bankaya teslim edin. Ekspertiz ücretini ödeyin ve mutlaka kredi için raporun çıkmasını bekleyin. İpotek evraklarınızı bankanızdan teslim alın daha sonra ise tapu ve devir işlemleri bittikten hemen sonra gerekli olan bütün evrakları bankanıza teslim edin. Konut kredisi açılışı için kredi sözleşmesini banka personeli size imzalatacakdır.

Değerli okuyucularımız Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası hakkında aklınıza takılan veya merak etmiş olduğunuz cevabını bulamadığınız her hangi bir soru olursa bizlere sorabilirsiniz. Sizler için hazırlayıp yayımladığımız haberimizin yani Türkiye Finans Katılım Bankası konut kredisi kampanyası haberimizin en alt bölümünde bulunan yorum kısmından bizlere ulaşa bilir ve konu hakkında bilmek istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *