«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası!

TEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası!

TEBden-3-Ayda-Bir-Ödemeli-

TEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası 2019

Değerli okuyucularımız Ülkemizin güzide ve köklü bankaları arasında olan TEB bankası müşterileri için başlatmış olduğu konut kredisi kampanyasını kendi sitesinden duyurmuştur. Banka tarafından başlatılan TEB Bankası konut kredisi kampanyası hakkında bizlerde siz değerli okuyucularımızın en doğru ve en sağlıklı bilgilere kavuşmanız için finanshaberi.net olarak söz konusu TEB Bankası konut kredisi kampanyası hakkında olan bu haberin bütün detaylarını sizlerin bilgisine sunmak maksadı ile sitemizde yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız TEB Bankası konut kredisi kampanyası 2019 başlıklı olan haberimizi sizlere en sağlıklı bilgileri vermek adına bizzat bankanın konut kredisi yetkisi personelinden almış olduğumuz bilgileri sizlere aktarmak maksadı ile yayımlayacağımız haberi sizlerde sonuna kadar okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Söz konusu olan Türkiye Ekonomi Bankası Konut kredisi kampanyası için merak ettiğiniz hususlar ve aklınıza takılan bütün soruları ve detaylar hakkında yani konut kredisi faiz oranı ve vade seçenekleri ile ödeme planı hakkında her türlü sizlere lazım olacak bilgileri öğrenmiş olursunuz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan TEB Bankası konut kredisi kampanyası hakkında sizler tarafından merak edilen ve sorular sorulan haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

TEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Değerli okuyucularımız TEB Bankası düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatarak konut sahibi olmak isteyen ve bunun hayali ile yaşayan bir çok vatandaşımıza düşük faizli konut kredisi imkan ve olanağı sağlayarak bu istek ve hayal içinde yaşayan vatandaşlarımıza sağlamış olduğu nakit desteği ile bir çok insanımızın hayal ettiği ve almak istedikleri konutu almaları için konut kredisi vererek destek olmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde TEB bankası tarafından başlatılmış olan uygun faizli konut kredisi yani düşük faizli konut kredisi kampanyasından yararlanarak istediğiniz konutun istediğiniz dairenin sahibi olabiliyorsunuz. TEB konut kredisi kullanan kişiler bankanın sağlamış olduğu avantajları kullanarak uzun vade ile düşük taksit imkanlarını da kullanıyor ve istedikleri evin sahibi olma imkanı buluyorlar. Değerli okuyucularımız kira öder gibi ev alma sistemini TEB bankası müşterilerine özel olarak sağlıyor. Türkiye ekonomi bankası tarafından başlatılan TEB Bankası düşük faizli konut kredisi kampanyası için başvurularını yapan kişiler de artık kira öder gibi ev sahibi olabilecekler. TEB bankası uygun faizli konut kredisi kampanyası dahilinde faiz oranını 1.70 olarak belirlemiş ve bu faiz oranı ile aynı zamanda 120 ay vade seçeneğini müşterileri için sunmuştur. Ayrıca bu kredini bir başka detayı ise kullanmış olduğunuz konut kredisini 3 ayda bir ödeme imkanınız da olacaktır.

TEB Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız burada bilmenizi istediğim bir datay daha olmaktadır. TEB Bankası 100 bin lira kredi ödemesini 60 ayda gerçekleştirecek kişiler için faiz oranını 1.70 olarak belirlemiş 60 ayın üzerinde olan kişilerin yani vade sayısı artan kişilerin ve kredi notu düşük olan kişileri faiz hakkında yeni belirleme yapma imkanını elinde bulundurmuştur. 60 ayın üzerinde ve kredi notunda düşüklük olan kişilerin mutlaka faiz oranında artış olacaktır. Örnek verecek olursam eğer diyelim 100 bin lira konut kredisi kullandınız ve 60 ayda ödeyeceksiniz. İşte o zaman buna 702 lirada ekspertiz ücreti eklenecek bir başka ise 970 lira gibi sigorta ve 260 lira ipotek masrafı tutacak olup birde kredi tahsis ücreti olan 500 lira da eklenecektir. Bu kredide aylık konut kredisi taksit ödemeniz 2.672 TL olacaktır.

NOT: Değerli okuyucularımız her bankanın konut kredisi oranlarını mutlaka araştırın ve karşılaştırın. Aradığınız bütün konut kredisi ve krediye ait bilgi ne var ise sitemizde mevcut olduğundan en güncel faiz oranlarını bulabilirsiniz. Ayrıca söz konusu olan TEB düşük faizli konut kredi kampanyası, TEB Bankası uygun faizli konut kredisi kampanyası hakkında merak ettiğiniz ve aklınızda olan veya aklınıza takılan sorular var ise sizler için yayımlamış olduğumuz TEB Bankası düşük faizli konut kredisi kampanyası haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşabilir TEB bankası konut kredisi hesaplama , TEB Bankası konut kredisi kampanyası, TEB bankası konut satışı, TEB bankası ev kredisi başvurusu, TEB konut kredisi faiz oranları ile ilgili bütün akılınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz bütün soruları sorarak aradığınız cevapları alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *