«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Konut Kredisi 2020

Vakıfbank Konut Kredisi 2020

vakıfkonut

Vakıfbank Konut Kredisi

2020 Yılı için Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları,  Vakıfbank Konut Kredisi Hesaplama, Vakıfbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Vakıfbank Konut Kredisi Başvurusu ve  Vakıfbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkındaki detaylı bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

VAKIFBANK Güncel Konut Kreredisi 2020

Vakıfbank konut kredisi 2020 yılınıza ait başvuru yollarını inceleyerek size en uygun yolu seçebilirsiniz. Başvurudan bulunmadan önce Vakıfbank konut kredinizi hesaplayarak kendinize kolay ödeme planı çıkarabilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 2020 yılında yüzde 1,05 ile yüzde 1,25 arasındadır. Seçtiğiniz vade seçeneklerine göre faiz oranları değişiklik göstermektedir.

Vakıfbank Konut Kredisi Hesaplama 2020

Vakıfbank Konut kredisi hesaplama işleminizi Vakıfbank çağrı merkezinden ve internet üzerinden hesaplayabilirsiniz. Vakıfbank çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 07 24 numarasını aramalısınız. İnternet üzerinden hesaplamak istiyorsanız https://www.vakifbank.com.tr/kredi-hesaplama-araci.aspx?pageID=1333 bağlantısına tıklayabilirsiniz. Vakıfbank müşterisi olmadan bu yollarla konut kredinizi hesaplayabilirsiniz.

 

Vakıfbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Vakıfbank konut kredisi yıllık maliyet oranları konut kredisi başvuru formunuzun en altından öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Vakıfbank konut kredisi başvuru kanalları ile kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Konut kredisi başvurunuzu 5 farklı yolu deneyerek yapabilirsiniz. İlk olarak Vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Size en yakın Vakıfbank şubelerine giderken gerekli evrakları yanınıza almalısınız. Bankada sıra beklemek istemiyorsanız Vakıfbank ATM’lerinden de başvuru da bulunabilirsiniz. Herhangi bir Vakıfbank ATM’ sine giderek banka kartınızla başvuru da bulunabilirsiniz. Banka kartınızı verdikten sonra çıkan ana ekranda ‘Krediler / Başvurular’ butonuna basmalısınız. ATM’ nin istediği bilgiler doğrultusunda Vakıfbank konut kredisine kolayca başvurabilirsiniz.

Maaş günlerinde veya ödeme günlerinde de Vakıfbank ATM’lerinde sıra bekleyebilirsiniz. Sıra beklemeden konut kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız internet, mobil uygulama ve çağrı merkezi seçeneklerini seçebilirsiniz. Vakıfbank çağrı merkezine bağlanarak müşteri temsilcinizi kredi başvurusunda bulunmak istediğinizi dile getirebilirsiniz. Vakıfbank müşteri temsilcinizin istediği kişisel ve konut bilgilerinizi vermelisiniz. Başvuru bilgilerinizi söyledikten sonra başvuru isteğiniz işleme alınacaktır. İnternet bankacılık hizmetinden yaralanmak istiyorsanız Vakıfbank resmi internet adresine veya Vakıfbank mobil uygulamasına girmelisiniz. Ana sayfanın sağ tarafında bulunan ‘Krediler’ bölümünü seçmelisiniz. Krediler içerisinde konut kredisi sayfasına gelmelisiniz. Sayfanın en alt kısmından Vakıfbank konut kredisine başvuru da bulunabilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Vakıfbank konut kredisi başvurunuza T.C. kimlik numaranız ve Vakıfbank müşteri numaranızla başlayabilirsiniz. İstenilen kişisel bilgilerinizi tamamladıktan sonra başvuru onayınızı hangi yoldan öğrenmek istiyorsanız onun bilgisini vermelisiniz. Başvurunuzu iki yoldan öğrenebilirsiniz. Ya güncel cep telefonu numaranızı girmelisiniz ya da size ulaşabilecekleri e-posta adresini girmelisiniz. Alacağınız konutun bedelini içeren evrakları da tamamlamalısınız. Vakıfbank konut kredisi başvuru evrakları içerisindeki bilgilerinizi her başvuru seçeneğinden belirtmelisiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *