«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Döviz Hesabı Özellikleri

Şekerbank Döviz Hesabı Özellikleri

şekerbank-döviz-hesabı-avantajları

Şekerbank Döviz Hesabı Açma

Bir Şekerbank döviz hesabı hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırabilir;

  • Çünkü Euro hesabı ve dolar hesabınızla ilgili talimatları Türkiye’deki herhangi bir Şekerbank şubesinde verebilirsiniz,
  • Çünkü paranızı Türkiye’de veya yurtdışında, lira veya döviz cinsinden herhangi bir hesaba kolayca ve hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz,
  • Çünkü banka tarafından sunulan vadeli mevduat olanaklarından herhangi birinden yararlanabilirsiniz,
  • Çünkü şubenize gitmek zorunda kalmadan bankacılık işlemlerinizi elektronik ortamda yapabilirsiniz.
  • Çünkü ister Türkiye’de ister yurtdışında olsun, hesabınızdan para çekmek veya alım yapmak için, Euro dolar hesabı açma sonrası kullanabileceğiniz bir banka kartı talep edebilirsiniz.
Şekerbank-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Şekerbank döviz hesabı nedir, Şekerbank döviz hesabı nasıl açılır

Şekerbank Döviz Hesabı Nedir?

Perakende yabancı döviz hesapları aşağıdaki para birimlerinde yönetilmektedir: USD, EUR, CAD, CHF, DKK, GBP, NOK, XAU. Hesaplar ücretsiz olarak açılabilir. Döviz hesaplarında özel tasarruf seçenekleri için bankadan bilgi isteyebilir ya da resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Şekerbank, döviz cinsinden hesapları yalnızca, Türkiye’de oturum izni olan yabancılar ya da vatandaşlar için yönetir. Şekerbank, perakende döviz hesaplarını yalnızca geçerli hesap yönetimi para birimleri olarak belirtilen para birimleri ile açar ve yönetir.

Bireysel banka hesaplarına ve Euro hesabı veya dolar hesabı gibi her bir yabancı para hesabına uygulanan faiz oranları ve ücretleri değişebilir. Hesap sahibi bağımsız banka hesap numaralarına sahip olur. Sahip olunan banka numarası ile yurtiçinde veya yurtdışında bankacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Aynı zamanda farklı döviz kurlarında para yatırma ve ödeme alma işlemi de yapılabilir.

Şekerbank Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Bir Şekerbank döviz hesabını USD, EUR, CAD, CHF, DKK, GBP, NOK, XAU bazında Türkiye içinde, internet bankacılığı, telefon bankacılığı aracılığıyla veya şahsen yerel Şekerbank şubenizi ziyaret ederek açabilirsiniz. En kolay yol internet bankacılığına giriş yapmak veya 0850 222 78 78 müşteri hizmetleri numarasından bankayı aramaktır. İster sık ​​sık seyahat ediyor olun, ister yurt dışında bir mülk sahibi olun, isterseniz de serbest işiniz için döviz cinsinden ödeme yapın, liradan farklı birimlere para transferi için ödediğiniz ücretleri düşürmek istersiniz. Bunun için, Şekerbank bir hesap açmayı seçebilirsiniz. Bununla birlikte, Şekerbank’ta zaten bir lira hesabınız olması mobil bankacılık işlemlerini kullanarak Euro döviz hesabını daha kolay açabileceğiniz anlamına gelir.

şekerbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-musteri-hizmetleri-sekerbank-iletisim-hatti/.html

Şekerbank Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

Hesabınızı şubede açmayı planlıyorsanız, Şekerbank ile bir döviz hesabı açmak için gereken belgeleri kontrol etmenizde fayda vardır. Bunlar durumunuza ve seçtiğiniz hesabın özelliklerine bağlı olarak değişebilir, ancak şu temel belgelere muhakkak ihtiyaç duyarsınız:

  • Başvuru formu,
  • Kimlik belgesi: geçerli bir nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet gibi,
  • Adres kanıtı: Türkiye’deki adresinizi gösteren bir fatura veya banka ekstresi gibi,
  • Euro hesabı veya dolar hesabınızı açmadan önce bir Şekerbank lira hesabına da sahip olmanız veya açmanız gerekir.

Şekerbank Döviz Hesabı Özellikleri

  • Paranıza herhangi bir Şekerbank şubesinden Türk lirası olarak erişebilir ve yurtdışındaki, destekleyen herhangi bir ATM’den döviz cinsinden para çekebilirsiniz.
  • Hesabın para biriminin yanı sıra, Şekerbank tarafından belirtilen para birimlerinde paranızı çekebilirsiniz.
  • Hesabınızdan, Türkiye’deki veya yurtdışındaki başka bir hesaba transferler yapılabilir ve lira veya başka bir döviz cinsinden hesabınıza Türkiye veya yurtdışından para gönderilebilir.
  • Şekerbank döviz hesabı açma sonrasında bir banka kartı talep etmeniz durumunda, hesabınızdaki para her zaman elinizin altında olacak ve bu da finansmanınızı daha hızlı ve kolay bir şekilde yönetmenize olanak sağlayacaktır.
  • Dilerseniz, hesabınıza bağlı bir kredi kartı da çıkarttırabilir ve yaptığınız harcamaları döviz cinsinden ödeyebilirsiniz.
  • Şeker Bank döviz hesabınızı birikim yapmak için değerlendirmek istiyorsanız vadeli mevduat hesabınızın faiz oranlarının değişebileceğini unutmamalısınız. Faiz oranları, hesap açma kanalına (şube, internet, telefon) ve seçtiğiniz para birimine göre değişiklik gösterecektir.

Şekerbank resmi web sitesi url : https://www.sekerbank.com.tr/

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için finanshaberi.net olarak düzenledik. Aşşağıda verilen url’ye tıklayarak haberlere giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

şekerbank kart şifresi alma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-kart-sifresi-alma/.html

şekerbank temassız ödeme özelliği açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-temassiz-odeme-ozelligi-acma/.html

şekerbank pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-pos-destek-hatti/.html

şekerbank kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-kredi-notu-sorgulama/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *