«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Konut Kredisi 2020

Ziraat Bankası Konut Kredisi 2020

ziraatkonut

T.C Ziraat Bankası Güncel Konut Kredisi 2020

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları, Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama, Ziraat Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu ve Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkında aradığınız bütün bilgileri haberimizin detayları içerisinde bulabilirsiniz.

Hayallerinizdeki evi Ziraat Bankası konut kredisi ile sahip olabilirsiniz. Uygun faiz oranları ve 180 aya kadar vade seçenekleri ile kolay kredi ödeminizi yapabilirsiniz. Ziraat Bankası konut kredisine başvurmak istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ‘Ziraat Bankası Konut Kredisi 2020’ adlı bu yazımızdan faydalanabilirsiniz. Konut kredisi çekmek isteyen ancak nasıl yapması gerektiğini bilemeyen her vatandaş için yol gösterici nitelikteki yazılarımızı tercih edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Ziraat Bankası konut kredisini yıllık yüzde 0,99 oranında faiz uygulamaktadır. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 2020 yılında uyguladığı cazip faiz oranlarla kolaylıkla konut kredisi sahibi olabilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama 2020

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işleminizi konut kredisine başvurmadan yapabilirsiniz. Konut kredisi hesaplama işleminizi Ziraat Bankası resmi internet adresinden gerçekleştirebilirsiniz. İnternet adresine giriş yaptıktan sonra krediler, konut kredisi, konut kredisi hesaplama aracını seçebilirsiniz. Daha kısa yoldan hesaplama aracına girmek istiyorsanız https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisi bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Ziraat Bankası konut kredisi adı altında 5 tane kategori açmıştır. Kategorilere göre vade süreleri ve kredi tutarlarınızı değiştirebilirsiniz. Siz kategori bölümünden ‘Konut Kredisi’ yazan yeri seçmelisiniz. Konut kredisi kredi tutarınızı 25.000 Türk Lirasından 4.999.001 Türk Lirası aralığında seçmelisiniz. Vade seçeneğinizi 180 aya kadar seçebilirsiniz. Ziraat Bankası konut kredisinde yüzde 0,99 faiz oranı uygulamaktadır. Bu adımları girerek Ziraat Bankası konut kredinizi hesaplayabilirsiniz. Hesaplama sonucunuza göre Ziraat Bankası konut kredisi ödeme planı çıkarabilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları 2020

İsterseniz konut kredisine ait yıllık maliyet oranını hesaplayabilirsiniz. Kredi tutarı, toplam masrafınızı, faiz oranı ve vade süreniz ile kolayca hesaplayabilirsiniz. Ziraat Bankası konut kredisi yıllık maliyet oranları müşterilerine bildirmesi yasal zorunluluktur. Konut kredisine başvurduktan sonra Ziraat Bankası şubeler aracılığı veya internet üzerinden konut kredisi yıllık maliyet oranınızı öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu 2020

Bu bölümdeki yazımızdaki adımları takip ederek Ziraat Bankası konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu işleminizi şubelerden veya internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Size en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası şubelerine giderken banka kartınızı, T.C. kimlik belgenizi ve konut kredisi için gerekli evrakları almalısınız. Evraklarla birlikte Ziraat Bankası müşteri temsilcinizin konut kredisi finansman sözleşmesini imzalamalısınız. Ayrıca konut kredisi için uygulanan özel kampanyalara sadece Ziraat Bankası şubelerinden başvurabilirsiniz. İnternet üzerinden başvurmak istiyorsanız Ziraat Bankası resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Siteye giriş yaptıktan sağ üstte bulunan bireysel giriş bölümünden girişinizi yapmalısınız. Ana sayfada bulunan menülerden ‘Başvurular’ kısmını seçmelisiniz. Bireysel giriş yaptığınız için karşınıza sadece bireysel kredi seçenekleri çıkacaktır. Arasından ‘Konut Kredisi’ menüsünü seçerek başvuruda bulunabilirsiniz. T.C. Kimlik numaranızı, cep telefonunuzu, belirlediğiniz kredi seçeneklerini, gelir bilginizi ve konutunuzun bedelini eksiksiz doldurmalısınız. Sitenin uyguladığı güvenlik sorusu ve Ziraat Bankası internet bankacılık şifrenizle başvurunuzu onaylayabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında bilgilendirme mesajı alacaksınız. Başvuruda bulunan ‘Cep Telefonu’ kısmına güncel numaranızı yazmalısınız.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Ziraat Bankası evrakları başvurusunda bulunmadan önce bazı evrakları hazırlamalısınız. Bu evraklar kişisel ve konut hakkında belgeler olarak ikiye ayrılmaktadır. Kişisel evrakları olarak nüfuz cüzdanınızı, ikametgâh belgenizi ve maaş bordrosunu almalısınız. Eğer serbest meslekte çalışıyorsanız Ziraat Bankası şubelerine gelirken vergi levhanızı getirmelisiniz. Konut belgeniz için alınacak konuta ilişkin kat irtifakı tapusu ve yapı kullanım izin belgesi fotokopisini getirmelisiniz. İnternet üzerinde konut kredisi başvurusunda bulunuyorsanız bu belgelerdeki istenilen bilgileri yazmalısınız. Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu için kefil göstermeyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları, Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama, Ziraat Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu ve Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkında aklınıza takılan sorularınız için Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak bilgiler alabilirsiniz. Dilerseniz ZİRAAT Bankası konut kredisi faiz oranları haberimizin alt kısmında yer alan yorum cevap bölümünden bizlerede sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *