«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Konut Kredisi 2020

Halkbank Konut Kredisi 2020

halkkonut

Halk Bank Konut Kredisi 2020

Halk Bank Konut Kredisi, Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları, Halkbank Konut Kredisi Hesaplama, Halkbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Halkbank Konut Kredisi Başvurusu ve Halkbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkında bütün merak edilen hususları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Halkbank Bankasının sunduğu konut kredisi hizmeti ile kolay yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Ayrıca konut kredisi başvurusunda bulunurken ekstra ücret ödemenizde gerekemez. Bu yazımızda bahsettiğimiz bilgilerden yola çıkarak konut kredisi başvurunuzu en kısa zamanda gerçekleştirebilirsiniz. Bir ev sahibi olabilmek günümüzde herkesin hayalidir. Halk Bankası’ nın düşük faiz oranları ile sunmuş olduğu avantajlı imkânlar sayesinde ev sahibi olabilmek hayal olmaktan çıkacaktır. Bu sayede Halkbank ilanında konut kredisi başvurusunda bulunabilir ve 2020 yılına ev sahibi olarak girebilirsiniz.

Halkbank konut kredisi çekebilmek için evin değerinin tamamı sizlere verilmez. Bu nedenle konut kredisi için seçeceğiniz eve ekspertiz gönderimi sağlanır. Evin değerinin bir kısmını Halk bankası vermeyi kabul ettiği zaman sizler de kalan Dörtte birlik bölümünü kendiniz yatırmalısınız. Eğer bu miktarı da yatırmak istemiyorsanız, Halk bankası’ nın tüketici kredisi başta olmak üzere diğer kredi çeşitlerine de göz atabilirsiniz. Bu sayede hem konut kredisi hem de tüketici kredisi ile birlikte bir ev sahibi olabilmeniz hayal olmaktan çıkar. Evinizi anında alır ve kira öder gibi kendi evinizin taksitlerini bankaya ödersiniz. Kira derdinden kurtulmak isteyenlerin konut kredisi faizlerinin 2020 yılında da düşmesini fırsat bilerek akıllıca seçimler yapıp konu kredisi çekmeye gittiğini biliyor muydunuz? O halde sizler de Halkbank ya da diğer bankaların konut kredisi faizlerini kıyaslayabilir ve kendi ödeme yönteminize göre 2020 yılında ev sahibi olabilirsiniz.

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Halkbank konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait yüzde 0,95 olarak belirlenmiştir. Belirlenen cazip konut kredisi ile kestirme yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Güncel faiz oranı ile diğer bankaların faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz. Sadece faiz oranlarınızı değil vade seçeneklerinizi ve geri ödeme tutarlarınızı da karşılaştırmalısınız.

Halkbank Konut Kredisi Hesaplama 2020

Halkbank konut kredisi hesaplama işleminizi internet adresi üzerinden ve Halkbank mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank mobil uygulamasına giriş yapmak için Halkbank müşterisi olmalısınız. Halkbank müşterisi olmadan konut kredisi avantajlarını karşılaştırıyorsanız internet adresi seçeneğini seçebilirsiniz. Her iki seçeneğinde kolay ara yüzü sayesinde kredi hesaplama arama seçeneğini seçebilirsiniz. Kredi hesaplama aracına kredi tutarınızı ve vade seçeneğinizi girerek konut kredisi hesaplamanızı yapabilirsiniz.

Halkbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları 2020

Halkbank konut kredisi yıllık maliyet oranları içerisinde ipotek masrafınız, hesap işletim ücretiniz ve zorunlu deprem sigorta priminiz yer almaktadır. Konut kredisi başvurusunda bulunduktan sonra yıllık maliyet oranlarınız Halkbank müşteri temsilciniz tarafından hesaplanacaktır. Belirlenen yıllık maliyet oranlarını konut kredisi başvurusu onaylanan her Halkbank müşterilerine bildirmek zorundadır.

Halkbank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Halkbank konut kredisi başvurusu işleminizi Halkbank şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank şubelerine giderek sonradan sorun çıkmayacak şekilde konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank müşteri temsilcinizde yüz yüze iletişim istiyorsanız bu yolu tercih edebilirsiniz.

Halkbank Konut kredisi başvurusu işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız Halkbank resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Resmi internet adresinin sağ tarafında bulunan Halkbank bireysel girişten giriş yapmalısınız. Bireysel girişinizi T.C. kimlik numaranız ve Halkbank bankacılık şifreniz ile girmelisiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra Halkbank konut kredisi başvuru formunuzu doldurabilirsiniz. Başvuru formunuzda hiç boş yer kalmayacak şekilde doldurmalısınız. Başvurunuzu tekrardan Halkbank internet bankacılık şifreniz ile onaylamalısınız. Konut kredisi başvuru talebine uygun değilseniz konut kredi çekme işleminiz iptal olacaktır.

Halkbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Halkbank konut kredisi almak için nüfuz cüzdanınız, maaş bordronuz ve satın alacağınız konutun fotokopisini hazırlamalısınız. Serbest meslekte çalışıyorsanız bir yıllık vergi tabelanızı yanınızda getirmelisiniz. Eğer internet aracılığı ile başvuru da bulunuyorsanız bu belgelerle istenilen bilgileri girmelisiniz. Yabancı uyruklu olup Halkbank konut kredisine başvurmak istiyorsanız ayrı Halkbank konut kredisi başvuru evrakları hazırlamalısınız. Bu evrakların içinde pasaport, Türkiye oturma izniniz ve satın alacağınız konutun tapu fotokopisini yanınıza almalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *