«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Konut Kredisi 2020

QNB Finansbank Konut Kredisi 2020

QNBkonut

QNB Finansbank Güncel Konut Kredisi 2020

QNB Finansbank güncel konut kredisi faiz oranları, QNB Finansbank konut kredisi hesaplama, Finasbank konut kredisi maliyet oranı ve QNB Finansbank Konut kredisi başvurusu hakkındaki bütün bilgileri makalemiz içerisinde bulabilirsiniz.

QNB Finansbank ihtiyacınıza göre konut kredisi seçerek hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz. QNB Finansbank konut kredinize 4 adımda sahip olabilirsiniz. İlk olarak QNB Finansbank konut kredisi başvuru sürecini gerçekleştirmelisiniz. QNB Finansbank müşterisi olmadan konut kredisine başvuramazsınız. İkinci olarak ise eksperdiniz tarafından konut kredinizin değeri belirlenir. Belirlenen değerden daha fazla kredi tutarı çekemezsiniz. Bu adımı da tamamladıktan sonra kredinize göre uygun ödeme planı çıkarılacaktır. Son olarak ipotek ve satış işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hayallerinizdeki eve QNB Finansbank tarafından bu kadar kolay sahip olabilirsiniz. Bu adımları uygulamadan önce neler yapacağınızı, bu adımları detaylarını ve konut kredisi için gerekli evrakları bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 2020 yılında hayallerinizin evinin kapısını açabilirsiniz. 2020 yılında uygulanacak faiz oranı yüzde 1,23 olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank Konut Kredisi Hesaplama 2020

QNB Finansbank konut kredisi hesaplama işleminizi www.finansbank.com.tr adresinden yapabilirsiniz. Ana sayfadan bireysel giriş kredileri- konut kredisi sayfalarından hesaplama aracını kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi tutarınızı ve vade seçeneklerinizi hesaplama aracına girmelisiniz. QNB Finansbank’ ın uyguladığı faiz oranı, toplam geri ödeyeceğiniz tutar ve aylık ödeyeceğiniz tutarı otomatik olarak hesaplayabilirsiniz. Hesaplama aracının sağ tarafında bulunan ‘Ödeme Planı’ seçeneğine tıklarsanız ödeme planınızı da belirleyebilirsiniz. Müşteri temsilciniz ile konut kredisi hesaplamak istiyorsanız QNB Finansbank çağrı merkezini arayabilirsiniz. QNB Finansbank çağrı merkezine 0 850 222 09 90 ‘ı aramalısınız. Arama yaptıktan sonra yoğunluğa göre QNB Finansbank müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. QNB Finansbank müşterisi olmadan da konut kredinizi bu yollardan hesaplayabilirsiniz.

QNB Finansbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları 2020

QNB Finansbank piyasa koşullarına göre QNB Finansbank konut kredisi yıllık maliyet oranları uygulanmaktadır. QNB Finansbank ipotek tahsis ücretini 177 Türk lirası ve konut kredisi tahsis ücretiniz yüzde 0,5 olarak uygulanmıştır.

QNB Finansbank Konut Kredisi Başvurusu 2020

QNB Finansbank konut kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız başvurunuzu iki şekilde yapabilirsiniz. İlk olarak QNB Finansbank müşterilerinin en çok tercih ettiği internet adresinden başvuru yapmayı seçebilirsiniz. Başvurunuz için QNB Finansbank resmi internet adresinden bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yaptıktan sonra ‘QNB Kredi Başvurusu’ bölümünü seçmelisiniz.

Açılan başvuru sayfasında ilk olarak konut kredinizdeki kredi tutarınızı ve vade seçeneğinizi girmelisiniz. Kredi tutarınızı konutu alacağınız tutardan fazla olmamasına dikkat etmelisiniz. T.C. kimlik belgenizi, anne ve baba adınızı girerek kişisel bilgilerinizi tamamlamalısınız. Kişisel bilgilerinize ek maaşınızla ilgili güncel bilgilerinizi girmelisiniz. QNB Finansbank başvurunuz 3 gün içerisinde onaylanıp onaylanmadığını öğrenebilirsiniz. Öğrenme seçeneği iki türlü yapabilirsiniz. İlk olarak cep telefonu numaranızı girebilirsiniz. İkinci olarak ise güncel e- posta adresinizi girebilirsiniz.  Eğer konut kredisi başvurunuz onaylanmazsa ek belgelerinizle QNB Finansbank şubesinden tekrar başvurabilirsiniz. İnternet ile pek aranız yoksa QNB Finansbank şubelerinden de konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Konut kredisi başvuru sırasında gerekli evrakları yanınıza alarak QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

QNB Finansbank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

QNB Finansbank konut kredisi başvuru evrakları tamamlanmadan konut kredinizi alamazsınız. Konut kredisi evraklarından ilk olarak alacağınız konutun tapu fotokopisini almalısınız. Kişisel bilgilerinizi doldurmak için nüfuz cüzdanınızı, adınıza düzenlenmiş güncel faturayı ve gelir belgenizi yanınıza almalısınız. İnternet üzerinden ya da şubelerden konut kredisi başvurunuz onaylanmazsa ek belgelerinizle tekrar onaylayabilirsiniz. Ek belgelerinizle konut kredisi başvurunuzu sadece QNB Finansbank şubelerinden yapabilirsiniz. Ek belgeler olarak maaş bordrosunu almalısınız. Serbest meslekte çalışıyorsanız vergi tabelanızla QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca satın alacağınız konutu QNB Finansbank şubelerine teminat göstermelisiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *