«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Fibabank’a Taşıma 2020

Emekli Maaşını Fibabank’a Taşıma 2020

emekli-maaşını-fibabanka-taşıma

Emekli maaşı Fibabnak’a nasıl taşınır, emekli maaşı taşıma işlemleri nelerdir, Fibabank tarafından emeklilere sağlanan avantajlar nelerdir ve fibabank’ın emekliye özel ayrıcalıkları hususunda bilgiler içeren haberimizden faydalanabilirsiniz.

Emekli Maaşını Fibabank’a Taşıma

Fibabank’a emekli maaşını taşıma; FİBABank’ ası 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana da hem çalışanların hem de emeklilerin maaş bankası olarak çok yol kat etmiştir. Günümüzde emekli maaşını buradan alan müşterilerin yanında aynı şekilde de emekli maaşını FİBABank’asına taşıma 2020 yılının özel işlem yaptırmak isteyen birçok müşteri ve şirket bulunmaktadır. Bu sayede oldukça fazla avantaj sunan FİBABank’ası ile birlikte emekli maaşını taşımak isteyen emeklilere yardımcı olmak gerekmektedir.

Fibabank’a emekli maaşını taşıma; Bu yazımızda FİBABank’asına 2020 yılı için maaşını taşımak isteyen emeklilerin izlemesi gereken adımlar ve maaşını taşımak isteyen emeklilere özel şekilde sunulan avantajlardan bahsedilecektir. FIBA Bankasına dair bilgilerimizi okumadan maaşını taşıma işlemi yapmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü burada yer alan bilgiler 2020 yılı için özel bilgilerden oluşur.

Fibabank’a Emekli Maaşını Taşıyanlara Özel Kampanyalar

Fibabank’a emekli maaşını taşıma; Fibabank ile çalışmak isteyen emekliler ü yıl boyunca bu bankada kalmayı taahhüt ederek maaşları ile orantılı şekilde 330 TL, 415 TL ve 500 TL şeklinde promosyon almaktadır. Bu işlem devletin SGK ve özel bankalar ile yapmış olduğu anlaşmadaki 300 TL,375 TL ve 450 TL nin üzerinde bir rakamdır. FİBA Bankası diğer bankalar gibi ekstra promosyonlar, kampanyalı ürünler ve fırsat ürünleri sunmaz. Bunun yerine promosyon miktarında artış göstermiştir.

Emekli maaşı 1000 TL ye kadar olan emekliler FIBA Bank’ tan 330 TL promosyon alır. Emekli maaşı 1000 TL ve 2000 TL arasında bulunan emekliler ise 415 TL promosyon almaktadır. Emekli maaşı 2000 TL den yukarıda bulunan emeklilerin promosyonları ise 500 TL şeklindedir. Bu emekli  maaş promosyonları bir kere verilmektedir. İlk maaş ile birlikte yansıtılır. FIBA Bank müşterileri promosyonları geri ödemeli şekilde sunmaz.

Bu rakamlar emeklilere verilen hediyeyi kapsamaktadır. FibaBanklı emekli müşterileri havale işlemlerini bankanın kanalları aracılığı ile ücretsiz gerçekleştirmektedir. FibaBanklı emeklilerin finansal işlemlerini internet şubesi ve mobil şubede yapmaları da ücretsiz olmaktadır.

Emekli Maaşımı Fibabank’a Nasıl Taşırım ?

Fibabank’a emekli maaşını taşıma; 2020 yılında emekli maaşını FİBABank’ a taşımak isteyen emeklilere özel olarak sunulan fırsatlardan yararlanmak için emekli maaşınızı bu bankaya taşımanız gerekmektedir. Emekli maaşını FİBA Bank’ a taşımak isteyen kişiler TC kimlik belgeleri ile ya da kendilerine ait nüfus cüzdanları ile başvuruda bulunabilirler. Nüfus cüzdanlarının üzerinde TC kimlik numarası yazması gereklidir. Emeklilerin maaşlarına oranla alacakları promosyon başvuru sırasında verilmez. FİBABank’ tan alınan ilk maaşa yansıtılmaktadır.

fibabank-iletişim-bilgileri
fibabank iletişim destek hattı numarası

fibabank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-musteri-hizmetleri-0850-222-77-77-444-88-88/.html

fibabank mobil şube : https://www.fibabanka.com.tr/mobil-bankacilik

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *