«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Çalışma Saatleri

İş Bankası Çalışma Saatleri

iş bankası 2022 çalışma saatleri

İş Bankası Çalışma Saatleri 2023 / İş Bankası Mesai Saatleri 2023

İş Bankası Çalışma Saatleri 2023 ; Her sene olduğu gibi 2023 yılında iş bankası çalışma ve mesai saatlerini güncellemektedir.  Son iki yılda özellikle covit 19 vürüsüne bağlı çalışma saatlerinde değişiklikler olmuştu. Bu hususta sadece iş bankasının değil bütün bankaların ve çalışma ortamının olduğu her yerde açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişiklik gösterdi. Fakat covit 19 vürüsünün etkisini azaltması ve aşıların çoğalması ile çalışma saatleri tekrar güncellendi. İş bankası çalışma saatleri ve mesai saatleri hakkında merak ettiğiniz hususlar haberimiz içerisinde yer almaktadır. 

İş Bankası Kaçta Açılıyor? 2023

İş bankası kaçta açılıyor gibi sorular son zamanlarda bir çok vatandaşlarımızın sormuş oldukları sorular olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizlerde iş bankası kaçta açılıyor sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz. İş bankası sabah saat 08:30 da açılıyor ve müşterilerine hizmet vermeye 09:00 başlıyor. Ülkemizin en güzide bankası olan iş bankası yurdumuzun bütün il ve ilçelerinde bütün şubeleri ile hizmet vermeye sabah saat 09:00 başlamaktadır. İş bankasının il ve ilçeler dahil olmak üzere saat arası farklılık olmaksızın iş bankası şubeleri sabah saat 09:00 da mesai başlangıcı yapıyor ve bu sabah mesaisi öğlen saat 12:30′ da son buluyor. 12:30 da öğlen tatili ve paydosuna giren banka saat 13:00 da yeniden açılarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

İş Bankası Kaçta Kapanıyor 2023 ?

İş bankası kapanış saati akşam 17:30 olmaktadır. Öğlen paydosundan sonra saat 13:30 da yeniden mesaiye başlayan İş bankası akşam kapanışı ise saat 17:30 yapmaktadır. İş bankası çalışma saatlerini özetleyecek olursak eğer iş bankası 09:00 da açılıyor daha sonra öğlen paydosuna ise 12:30 da çıkıyor ve öğlen paydos dönüşünü ise 13:30 da yapıyor ve iş bankası akşam 17:00 da kapanıyor. İş bankası sabah açık değilse veye öğlen paydosunda ise veya da iş bankası kapanış saati geldiyse yani banka kapalı ise o zaman İş bankası ATM’lerinden banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca İş bankası Çalışma Saatleri dışında işlem yapmak için bankanın resmi web sitesi adresinden de işlemlerinizi yapabilirsiniz. Yine iş bankası çalışma saati dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri iş bankası internet bankacılığı üzerinden de işlemlerini yapabiliyorlar.

Bir başka ayrıntı ise İş bankası çalışma saati dışında işlem yapmak isteyen kişiler iş bankası müşteri hizmetleri telefon numaralarını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemlerini müşteri temsilcisi yardımı ile yapabilirler. Hafta sonu tatil günleri İş bankası kapalı olmaktadır. İş bankası çalıma saatleri 2023 , iş bankası mesai saatleri 2023, iş bankası açılış ve kapanış saatleri hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer söz konusu olan hususlar hakkında çok daha detaylı bilgiler almak için İş bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını aramanız yeterli olacaktır. İş bankası çalışma saatleri 2023 ile iş bankası açılış ve kapanış saatleri hakkında iş bankası müşteri hizmetlerinden bilgi almak isterseniz URL’ ye tıklayarak İş Bankası müşteri hizmetleri iletişim numarasını bulabilirsiniz.

İş bankası iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

İş bankası çalışma ve mesai saatleri hakkında bilgi almak için İş bankasının resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/sube-calisma-saatleri

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *