«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Çalışma Saatleri

Akbank Çalışma Saatleri

Akbank Mesai Saatleri

Akbank Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri 2023

Akbank Çalışma saatleri 2023 ;Ülkemizin güzide bankalarından olan Akbank saat kaçta açılıyor. Akbank açılış ve Akbank kapanış saatleri 2023 yılı için banka müşterileri için merak konusu olmuştu. Covid 19 pandemesi kaynaklı bankaların açılış ve mesai saatleri sürekli olarak değişikliğe uğradı. Bütün bankalarda esnek çalışma ve uzaktan çalışma metotoları uygulanmış ve banka müşterilerinin işlemleri aksatılmadan giderilmeye çalışılmıştı.

2023′ yılına girmemizin ardından pandeminin giderek etkisinin tamamen son bulması ile bankalar saat uygulamalarından yeniden güncelleme yaptı. Akbank’ta saat uygulamasını güncelleyerek kendi resmi web sitesinden duyurmuştur.  2023′ yılı için güncellenen Akbank çalışma ve mesai saatleri ile akbank açılış kapanış saatleri hakkında merak konusu olan bütün soruların cevapları haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Akbank Saat Kaçta Açılıyor 2023

Akbank Çalışma Saatleri 2023 ; Son yapılan saat güncellemesi ile Ülkemizin güzide bankalarından birisi olan hizmet veren Akbank her gün sabah saat 09:00 ‘ da açılıyor. Açılış saati sabah 09:00 olan Akbank saat 12:30′ da öğlen arası uygulamasına giriyor. Akbank’ın öğlen saati mola uygulaması saat 12:30 ile saat 13:30 arasında olmaktadır. 13:30′ da öğlen arası son bulan banka 13:30’ da yeniden açılarak müşterilerine hizmet vermeye başlıyor.

Akbank Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Akbank Çalışma Saatleri ; Akbank son yapılan saat güncellemisinden sonra hafta içi her akşam saat 17:00′ da kapanıyor. Bankanın kapalı olduğu durumlarda banka müşterileri işlemlerini bankanınATM’lerinden yapmaktadır. Ayrıca Akbank’ın dijital kanalları akbank mobil bankacılık ve akbank internet bankacılığı üzerinden bütün işlemlerini yapabilir.

Akbank açılış saati : 09:00

Akbank öğlen arası molası: 12:30/13:30

Akbank kapanış saati : 17:00

Akbank Resmi Tatil ve Bayram Günleri Açık Mı 2023 ?

Akbank Çalışma Saatleri ; Akbank son yapılan saat güncellemesi ile bütün resmi kurum ve kuruluşlar gibi resmi tatil günlerinde tam gün kapalı olmaktadır. Ayrıca Akbank Ramazan ve Kurban Bayramı gibi Dini Bayramlar ve Milli Bayramlarımız olan 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de kapalı olacaktır.

Akbank Hafta Sonları Açık Olur Mu 2023 ?

Hafta içi hergün sabah saat 09:00′ da açılarak mesaiye başlayan Akbank yine hafta içi her gün akşam saat 17:00′ da kapalı olacaktır. Hafta içi hergün 09:00 ile 17:00 arasında açık olan banka hafta sonu günleri olan cumartesi ve pazar günü 2023′ yılı içerisinde kapalı olacaktır. Akbank müşterileri bankanın dijital kanalları üzerinden bütün işlemlerini yapabilir. Dijital kanallardan yapılan işlemleri bazıları şu şekilde olmaktadır. Hesap açma, hesap kapatma, fatura ödeme, kredi kartı ödeme, kredi kartı başvurusu, bireysel emeklilik başvurusu , kredi başvurusu ve kredi kartı temassız ödeme özelliği açma ve kapama https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html gibi işlemlerini yapabilir.

akbank mobil bankacılık URL : https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/akbank-mobile-giris.aspx

Akbank İletişim Hattı

Akbank saat kaçta açılıyor akbank saat kaçta kapanıyor, akbank mesai saatleri ve Akbank çalışma saatleri ile ilgili bütün sorularınıza en güncel cevapları Akbank müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri iletişim hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak üzere hizmetler vermektedir.

Akbank iletişim hattı URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.