«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Çalışma Saatleri

Garanti BBVA Çalışma Saatleri

Garanti BBVA Mesai Saatleri

Garanti BBVA Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri 2023

Garanti BBVA çalışma saatleri 2023‘yılı için güncellenmiştir. Çalışma ve mesai saatleri güncellenen Garanti BBVA yeni çalışma saatleri içerisinde hizmetlerine devam etmektedir. Son iki yıl boyunca sürekli olarak değişmek zorunda kalan çalışma ve mesai saatleri, banka müşterileri tarafından merak konusu olmuştur. Covid 19 pandemisinin etkisini bitirmiş olması ile bütün çalışma alanlarında yapılan saat güncellemesi Garanti BBVA tarafından da yapılarak resmi web sitesi adresinden yayımlanmıştır. Garanti BBVA açılış saati 2023, Garanti BBVA kapanış saati ve Garanti BBVA mesai saatleri 2023 hakkındaki bilgiler haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Garanti BBVA Kaçta Açılıyor 2023

Garanti BBVA Çalışma saatleri 2023‘ yılı için son yapılan saat güncellemesi ile Garanti BBVA açılış saati 09:00′ olmaktadır. Garanti BBVA sabah saat 09:00′ da açılarak mesaiye başlamaktadır. Garanti BBVA çalışma saati öğlen sat uygulaması başlangıcı olan 12:30′ da son bulmaktadır. Garanti BBVA öğlen arası saat uygulaması 12:30 ile saat 13:30 arasında olmaktadır. Buna göre Garanti BBVA açılış saati 09:00 olurken öğlen arası uygulaması 12:30 /13:30 arasında yapılır. Banka öğlen saat uygulaması bitimi olan saat 13:30’ da yeniden açılarak mesai saatini başlatır.

Garanti BBVA Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Garanti BBVA çalışma saatleri ; Garanti BBVA kapanış saati son yapılan saat güncellemesi ile hafta içi hergün 17:00 olmaktadır. Söz konusu olan Garanti BBVA açılış saati, Garanti BBVA kapanış saati ve öğlen arası uygulaması aşağıda kırmızı renkle yazılan saat uygulaması metodunda uygulanır.

Garanti BBVA açılış saati : 09:00

Garanti BBVA kapanış saati : 17:00

Garanti BBVA öğlen arası uygulaması: 12:30 / 13:30

Garanti BBVA Hafta Sonları Açık Mı 2023 ?

Son yapılan saat güncellemesi ile Garanti BBVA 2023′ yılı içerisinde hafta içi açılış saati 09:00 olurken Garanti BBVA kapanış saati 17:00 olarak belirlenmiştir. Ancak Garanti BBVA hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır.

Garanti BBVA Bayram ve Resmi Tatil Günleri Açık mı 2023 ?

Garanti BBVA son yapılan saat güncellemesi ile 2023′ yılı içerisinde bütün Resmi tatil günleri, Resmi bayramlar ve Dini bayramlar olmak üzere kapalı olacaktır. Fakat Garanti BBVA müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini bankanın ATM’lerinden yapabilmektedir. Ayrıca Garanti BBVA müşterileri bankanın dijital kanalları olan Garanti Mobil cep ve Garanti BBVA internet bankacılığı üzerinden yapabilirler.

Garanti BBVA Mobil bankacılık URL: https://www.garantibbva.com.tr/tr/bireysel/subesiz/cep_bankaciligi/cepsubesi.page

Garanti BBVA İletişim Hattı

Garanti BBVA açılış saati, Garanti BBVA kapanış saati ve Garanti BBVA Çalışma saatleri hakkındaki en güncel bilgileri almak için bankanın müşteri hizmetleri iletişim numarasını arayınız. Garanti BBVA çalışma ve mesai saatleri hakkında en güncel bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

Garanti bankası müşteri hizmetleri iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.