«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Çalışma Saatleri

Halkbank Çalışma Saatleri

halkbank çalışma saatleri

Halkbank Çalışma Saatleri 2023 / Halkbank Mesai Saatleri 2023

Halkbank Çalışma Saatleri 2023 ; Kamu kurumu bankası olarak hizmet veren Halk Bankası 2023 yılı için çalışma saatlerini güncellemiştir. Geçtiğimiz son üç yıl içinde sürekli değişiklik gösteren Halkbank açılış saatleri ve Halkbank kapanış saatleri yeni yapılan güncelleme saatleri içerisinde hizmetlerine devam etmektedir. Son üç sene içerisinde Covid 19 kaynaklı bütün kurum ve kuruluşların açılış ve kapanış saatlerinde değişiklikler yaşanmıştı. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan saat uygulamaları nedeni ile Halk bankasının da sürekli olarak açılış kapanış saatleri değişikliğe uğramıştı. Halkbank açılış saatleri, halkbank kapanış saatleri, halkbank tatil günleri ile halkbank mesai saatleri hakkında bütün bilgilere haberimizi okuyarak ulaşmanız mümkün olmaktadır.

Halkbank Saat Kaçta Açılıyor 2023 ?

Halkbank Çalışma Saatleri 2023 ; Halk Bankası açılış saati son yapılan güncellemenin ardından hafta içi hergün saat 09:00 olarak güncellenmiştir. Hafta içi hergün saat 09:00 açılan halkbank öğle arası saat uygulamasına kadar müşterilerine hizmet vermektedir. Halkbank 09:00 ‘da açıldıktan sonra öğle saati uygulaması olan saat 12:30’ a kadar mesaiye devam etmektedir. Halkbank öğle arası uygulama saati ise saat 12:30 ile saat 13:30 olmaktadır.

Halkbank Saat Kaçta Kapanıyor 2023 ?

Halkbank Çalışma Saatleri 2023 ; Kamu kurumu bankası olarak hizmet veren Halkbank kapanış saati son güncellemelerden sonra değişmiştir. Halkbank kapanış saati 17:00 olarak güncellenmiştir. Buna göre Halkbank sabah açılış saati: 09:00′ Halkbank öğlen arası uygulaması 12:30 ile 13:30 olurken Halkbank kapanış saati 17:00′ dır. Halkbank müşterileri bankanın kapalı olduğu saatlerde bankacılık işlemlerini Halk Bankası ATM’ lerinden ve bankanın dijital kanallarından yapabilmektedir. Halkbankın dijital kanalları Halkbank Mobil bankacılık ve Halkbank internet bankacılığı olmaktadır.

Halkbank Mobil Bankacılık URL : https://www.halkbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik.html#

Hafta Sonları Halkbank Çalışıyor mu 2023 ?

Hafta sonu tatil günlerinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarında  olduğu gibi Halk bankasıda cumartesi pazar tatil uygulaması yaptığı için kapalı olmakatadır. Fakat banka müşterileri üst yazımızda belirttiğimiz gibi EFT, Havale, fatura ödeme, para çekme, para yatırma ve nakit avans gibi bir çok banka ve bankacılık işlemlerini ATM’lerden ve dijital kanallardan yapabilmektedir.

Resmi ve Dini Bayramlarda Halkbank Açık Mı 2023 ?

Bütün resmi ve Dini bayramlarda kamu bankası olan Halk Bankası kapalı olmaktadır. Bankanın kapalı olduğu günlerde banka müşterileri hem bankanın dijital kanalları ile hem ATM’leri ile işlem yapabilirler. Ayrıca 7/24 açık olan Halkbank müşteri hizmetleri iletişim hattını arayarak destek alabilirler. Halkbank açılış saatleri 2023 , halkbank kapanış saatleri ve Halk Bankası mesai saatleri 2023 hakkında bütün detaylı bilgiler için Halkbank müşteri hizmetleri iletşim hattından bilgiler alabilirsiniz.

Halkbank iletişim Hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/halkbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-400/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.