«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

ziraat bankası çalışma saatleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2023

Ziraat Bankası Çalışma saatleri 2023 ; Ziraat Bankası 2023 yılı için mesai ve çalışma saatleri güncellendi. Son iki üç yıl içinde yaşanan çalışma ve mesai saatlerindeki değişiklikler çalışma saatleri hakkında karışıklıklara neden olmustur. Covid 19 pandemisinden dolayı Hükümet tarafından alınan kararlar bankaların çalışma saatlerinde değişiklik yapmasına neden olmuştu. Belli bir dönem uzaktan çalışma belli bir dönem esnek çalışma gibi uygulamalardan sonra Ziraat Bankası çalışma saatleri normele dönmüştür. Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, Ziraat Bankası saat kaçta kapanıyor ve Ziraat Bankası mesai saatleri 2023 hakkında bütün bilgileri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Saat Kaçta Açılıyor 2023?

Ziraat Bankası Saat Kaçta Açılıyor 2023 ; Ülkemizin en köklü bankalarından birisi olan Ziraat Bankası sabah saat 09:00 açılarak müşterilerine hizmet vermeye başlıyor. Ziraat bankası 09:00′ da açılarak mesaiye başlamasının ardından öğlen tatili saati olan 12:30’a kadar hizmetlerini sürdürüyor. Öğlen molasına 12:30′ da başlayan Ziraat bankası 13:30′ da yeniden mesaiye başlayarak müşterilerine hizmet veriyor.

Ziraat Bankası Kapanış Saatleri 2023

Ziraat Bankası Kapanış Saatleri 2023 ; Ziraat bankası kapanış saati akşam 17:00 olmaktadır. Ziraat bankasının kapanış saati olan 17:00′ dan sonra banka müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini bankanın dijital kanallarından ve ATM’ lerinden yapabilmektedir. Bankanın dijital kanalları ziraat bankası internet bankacılığı ve ziraat bankası mobil bankacılık olmaktadır. Buna göre 2023 yılı Ziraat bankası açılış saati 09:00 olurken 2023 yılı Ziraat bankası kapanış saati 17:00 olmaktadır.

Ziraat Bankası Hafta Sonu Açık Mı 2023 ?

Ziraat Bankası Hafta sonu Açık mı ;Ziraat bankası hafta sonu olan bütün cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır. Hafta sonunda işlem yapmak isteyen banka müşterileri günümüz teknolojilerinden faydalanarak bankanın dijital kanalları olan ziraat mobil cep ve ziraat internet bankacılığını kullanabilir. Ayrıca Ziraat bankasının bütün ATM’lerinden fatura ödeme, para çekme, para yatırma, havale ve EFT gibi bir çok banka işlemini yapabilirler.

Ziraat bankası mobil cep URL: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

Bayram Tatillerinde Ziraat Bankası Açık mı? 2023 ; Kamu kurumu bankası olan Ziraat Bankası bütün resmi tatiller ile dini tatillerde kapalı olmaktadır. Tatil günü işlem yapmak isteyen banka müşterileri yine bankanın dijital kanallarından faydalana bilmektedir.

Ziraat Bankası İletişim Hattı

Ziraat Bankası Kaçta açılıyor 2023 , Ziraat bankası saat kaçta kapanıyor 2023, hafta sonlarında Ziraat bankası açık olur mu ve Resmi bayram ve Dini bayramlarda Ziraat bankası açılıyor mu sorularınız için en detaylı bilgileri ziraat bankası iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Ziraat Bankası İletişim Hattı URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.