«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Çalışma Saatleri

Vakıfbank Çalışma Saatleri

Vakıfbank Saat Kaçta Açılıyor

Vakıfbank Çalışma Ve Mesai Saatleri 2023

Vakıfbank çalışma saatleri ; Vakıfbank çalışma ve mesai saatleri 2023 yılı için güncellenmiştir. Covid 19 nedeni ile geçtiğimiz son üç yıl içerisinde sürekli değişiklikler yaşanan çalışma ve mesai saatleri 2023′ yılında normal seyrine dönmüştür. Vakıfbank çalışma saatleri, vakıfbank açılış ve kapanış saatleri, vakıfbank hafta sonları açık mı gibi soruların cevapları heberimizin devamında bulunmaktadır.

Vakıfbank Açılış Saatleri 2023

Vakıfbank Açılış Saatleri 2023 ; Kamu kurumu olarak hizmetlerini sürdüren Vakıfbank son saat uygulaması ve güncellemesi ile sabah saat 09:00 açılmaktadır. Vafıfbank açılış saati sabah 09:00 olurken öğle arası uygulaması 12:30 olmaktadır. Öğlen arası uygulaması saat 12:30 ile saat 13:30 olarak güncellenmiştir.

Vakıfbank Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Vakıfbank kapanış saati akşam 17:00 olarak güncellenmiştir. Son saat uygulaması güncellemesine göre Vakıfbank açılış saati 09:00 / Vakıfbank öğlen arası uygulaması 12:30 / 13:30 olurken Vakıfbank kapanış saati 17:00 olmaktadır.

Vakıfbank Hafta Sonları Açık Mı ?

Vakıfbank Hafta sonu açık mı 2023 ; Kamu bankası olan vakıfbank diğer kamu kuruluşları gibi hafta sonu tatil uygulamasını yapmaktadır. Vakıfbank hafta sonları kapalıdır. Vakıfbank bütün resmi bayramlar ve dini baylarda kapalı olmaktadır. Fakat banka müşterileri ATM’lerden bütün işlemlerini yapabilmektedir. Ayrıca Vakıfbank dijital kanallarından vakıfbank müşterileri bütün bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapabilmektedir.

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri

Bankanın kapalı olduğu günlerde 7/24 hizmet veren Vakıfbank müşteri hizmetleri iletişim hattından bankacılık işlemleriniz hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca vakıfbank çalışma saatleri 2023, vakıfbank kapanış saatleri 2023, vakıfbank hafta sonlarında açık mı gibi bütün sorulanıza bankanın müşteri hizmetlerinden en güncel yanıtları alabilirsiniz.

vakıfbank müşteri hizmetleri iletişim hattı URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

Vakıfbank İnternet Bankacılığı

Vakıfbank internet bankacılığını internet olan her ortamda kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken vakıfbank internet bankacılığına giriş yaparak internet bankacılığı hesabı açmanız olmaktadır. Daha sonra ise vakıfbank internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor. Vakıfbank internet bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra Vakıfbank internet bankacılığına giriş yapın banka açık olsun, kapalı olsun farketmeksizin bankanın dijital kanalı olan vakıfbank internet bankacılığını 7/24 kullanabilir ve bütün bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

vakıfbank internet bankacılığı URL: https://www.vakifbank.com.tr/internet-bankaciligi.aspx?pageID=355

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.