«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Online Alışveriş Açma Kapama

Halkbank Online Alışveriş Açma Kapama

halkbank açma kapama

Halkbank Online Alışveriş Açma Kapama/ Halkbank Kredi ve Banka Kartı İnternet Alışverişine Açma Kapama

Halkbank, Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisidir. Güçlü bir internet bankacılığı sistemine sahip olmasının bir avantajı olarak, bankacılık işlemlerinin büyük bir kısmını internet ortamından kolay ve masrafsız bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar. Bunun yanı sıra binlerce çağrı merkezi çalışanı ile 7 gün 24 saat çağrı merkezinden müşteri hizmetleri ile görüşerek de işlemlerinizi halledebiliyorsunuz.

Halkbank müşterileri de yeni çıkan yasa ile birlikte online alışveriş işlemlerinde Halkbank kartını kullanabilmek için özel olarak izin vermesi gerekiyor. Bu işlem ilk başta zahmetli gibi gözükse de aslında sadece birkaç tıklama ile kolayca Halkbank kartı ile online alışveriş seçeneklerini aktif edebilirsiniz.

Halkbank kartı ile online alışveriş tercihlerini gerçekleştirebileceğiniz birkaç farklı seçenek yer alıyor. Bu seçenekler sayesinde kolay ve oldukça hızlı bir şekilde, Halkbank kartlarınızı online alışveriş ödemelerinde kullanabilmek için aktif edebiliyorsunuz.

Halkbank Kredi Kartı Ya Da Banka Kartı Kullanarak Online Alışveriş

Online alışverişin Türkiye’de güçlü bir sektör olmasıyla birlikte çeşitli ödeme yöntemleri de bununla beraber geldi. Bu ödeme yöntemleri, havale, kapıda ödeme gibi seçenekler. Bu seçenekler her ne kadar kullanışlı gözükse de yeterince yaygın değil. Bu nedenle online alışveriş yapacağınız bir sitede, kredi kartı ya da banka kartınız ile ödeme gerçekleştirmeniz gerekiyor genellikle.

Halkbank Kredi Kartı İle Online alışveriş Ne Kadar Güvenilir?

Online alışveriş işlemlerini kart ile ödemelerde genellikle müşteriler açısından güvenlik sorularını da beraberinde getiriyor. Kartımdan fazla para çekilir mi? Kart bilgilerimin güvenliği ne kadar sağlanır gibi soru işaretleri, müşterilerin online ödeme konusunda endişe yaşamalarına sebep oluyor. Online alışveriş ortamının yeterli güvenlik önlemlerine sahip olmaması da bir yasa ile birlikte, banka müşteri iznine bağlı olarak kartın online alışveriş işlemlerine açılmasıyla sonuçlandı.

Böylece kartınız ile online ödeme işlemlerini yapmak istediğinizde, kartınız için online alışveriş izinlerini açmanız gerekiyor. Bunun için her bankanın çeşitli seçenekleri var. Özellikle online ödeme işlemlerini, online olarak gerçekleştirilebilmesi sağlanarak, banka müşterilerine maksimum kolaylık sağlanmış durumda.

Halkbank kartı ile online alışveriş yapmak için, telefon bankacılığı kullanarak, Halkbank internet sitesi üzerinden, SMS ile ya da Halkbank şubelerine giderek online alışveriş işlemlerine izin verebilirsiniz.

Halkbank İnternet Şubesi Kullanarak Online alışveriş Açma

  1. Öncelikle Halkbank internet şubesine giriş yapabilmeniz için “https://sube.Halkbank.com.tr” adresine girin.
  2. “İnternet Şube Giriş” bölümünde T.C. kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifreniz ile giriş yapın. Ardından telefonunuza gelecek onay kodunu, sizden istenilen bölgeye yazıp giriş işlemini tamamlayın.
  3. Ana menüde yer alan “KART” seçeneğine girip Banka kartlarım seçeneğinin altında yer alan kartlardan işlem yapmak istediğinizi seçin. Bu bölümde seçebileceğiniz kartlar, “Bank24 Kart”, “Parafast”, “Paraf Debit” şeklindedir.
  4.  Kart türünü seçtikten sonra, kart bilgilerinizin yer aldığı bir sayfa karşınıza çıkacaktır. Bu sayfanın en alt kısmındaki bölgede yer alan “İnternetten Alışveriş” kesiminin sağ tarafındaki kutucuklar eğer işaretli değilse kartınız online alışveriş için pasif durumda demektir.
  5. Kartınızı online alışverişe açmak istiyorsanız, bu kutucukların işaretli konuma getirip “Güncelle” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Halkbank Telefon Bankacılığı İle Online alışveriş Açma

Telefon bankacılığı kullanarak da kolay bir şekilde Halkbank kartı ile online alışveriş seçeneklerini aktif edebilirsiniz. Bunun için, Halkbank çağrı merkezini “0850 222 0 400” numaralı hattan arayarak, müşteri hizmetlerine “Kartımı online alışveriş için aktif etmek istiyorum” diyebilir ya da bant sistemini kullanarak, kartınızı online alışveriş işlemlerine aktif edebilirsiniz.

Halkbank SMS İle Online alışveriş Açma

Halkbank kartı ile online alışveriş seçeneklerine izin verebileceğiniz en kolay yöntemlerden bir tanesi de SMS yöntemidir. SMS yoluyla Halkbank kartlarınızın tümünü online alışveriş ödemeleri için aktif hale getirebilirsiniz. Bu yöntemin tek dezavantajı, SMS ile tüm kartlarınızı online alışverişe açıyor olmanız ve Halkbank kartlarınızdan sadece 1 tanesini belirleyerek ayrı bir şekilde online alışverişe açamıyor olmanız.

HALKBANK kartlarınızı online alışverişe açmak için, “ONAY” yazıp 3404’e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Halkbank Şubelerinden Birine Giderek Online alışverişe Açma

Halkbank şubelerinden birisine giderek de kartınızı online alışverişe açabilirsiniz. Bunun için banka şubelerinden birisine gidip müşteri temsilcileri ile görüşmeniz yeterli olacaktır. Bu yöntem, online ya da telefon yoluyla halledilebilecek diğer yöntemlerin yanı sıra daha zahmetli olduğu için çok fazla tercih edilmez.

Çok değerli www.finanshaberi.net okuyucuları sizlerin bilgilerine sunmak için yayımlamış olduğumuz haberimiz olan Halkbank online alışveriş açma kapama, Halkbank Kredi Kartlarını internet alışverişine açma ve kapama, Halkbank Banka kartını online alış verişlere açma kapama ve Kredi ve banka kartlarının online işlemlere açılıp kapatılması ile ilgili bütün sorularınızı haberimizin en alt kısmında yer alan soru cevap bölümünden bizlere rahatlıkla sorabilirsiniz. Ayrıca Halkbank online alışveriş açma ve kapama işlemleri hususunda merak etmiş olduğunuz ve cevabını alamadığınız sorularınız olur ise eğer Halkbank müşteri hizmetleri telefon numaralarını arayarak Halkbank müşteri temsilcilerinden sizler için en sağlıklı olan bilgileri çok daha net alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *