«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ŞEKERBANK BANKA HESABI KAPATMA

ŞEKERBANK BANKA HESABI KAPATMA

sekerbank-hesap-kapatma

ŞEKERBANK Hesap Kapatma

Şekerbank bankası 12 Ekim 1953 tarihinde Türkiye’ de hizmete başlamıştır. Sağladığı avantajlar ve kaliteli bankacılık hizmetleri ile adından fazlaca söz ettirmeye başlamıştır. Günümüzde Bireysel bankacılıktan daha çok Kurumsal bankacılıkla adından söz ettirmeye başlamıştır. Bireysel bankacılık yönünden arka planda kalmamak için müşterilerine avantajlar ve promosyon fırsatları sunmuştur.

Bazı durumlarda alt yapı çalışmalarından dolayı oluşan problemler, hesabınıza yansıyan hesap işletim ücretleri, düşük faiz oranları ile Şekerbank hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz.

Şekerbank hesap kapatma konusunda hangi yöntemleri seçmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. ‘Şekerbank Hesap Kapatma’ adlı bu yazımızdan faydalanarak kafanızda oluşan sorulara cevap bulabilirsiniz.

1.Şekerbank Şube Aracılığı ile Hesap Kapatma

Şekerbank şubeleri ile banka hesabınızı kapatabilirsiniz. Şekerbank şubeler aracılığı ile hesap kapatma yöntemi en sorunsuz geçen bir yöntem. Size en yakın Şekerbank şubelerini Şeker Mobil uygulamasından bulabilirsiniz. Kimlik belgeniz ve şifrenizle Şekerbank banka hesabı kapatma talebinizi oluşturabilirsiniz. Adınıza ait Şekerbank hesabınız detaylı bir şekilde incelenmeye alınmaktadır. Şekerbank hesabınıza ait bir sorunla karşılaşmazsanız talebinizi oluşturabilirsiniz. Talebinizi oluşturmak için sizden örnek dilekçe yazmanız istenebilir. Gerekli formları da imzaladıktan sonra hesap kapatma işlemlerinizi gerçekleştirebiliriz. Talebinizi gerçekleştirdikten sonra 10 gün içerisinde Şekerbank hesabınız kapatılacaktır. Şekerbank hesabınızı ve kartlarınızı bu süreç içerisinde kullanmamalısınız. Eğer kullanırsanız hesap kapatma talebinizi tekrardan oluşturmalısınız.

2.Şekerbank İnternet Bankacılığı ile Hesap Kapatma

Şekerbank resmi internet adresinden hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Şekerbank resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ana sayfadan sol tarafta bulunan ‘Hesaplar’ menüsünü ziyaret edebilirsiniz. ‘Hesaplar ‘ bölümünden en altında yazan ‘Hesap Açma / Kapatma ‘ menüsünü seçebilirsiniz. Açılan yeni sayfadaki Şekerbank ‘Hesap Kapatma ‘ seçeneğini seçmelisiniz. ‘Hesap Kapatma ‘ ekranında hesabınızı veya ek hesaplarınızın listelendiği tablodan kapatmak istediğiniz hesabı seçip ‘devam’ seçeneğine basmalısınız. Bilgilerinizi kontrol ettikten sonra hesabınız kapatılmaya uygunsa hesabınızı kapatabilirsiniz. Şekerbank banka hesabı kapatma talebinizden sonra hesabınız 10 iş günü içerisinde kapatılacaktır. Hesap kapatılmasına dair bilgilendirme mesajı alırsınız.

3. Şekerbank Mobil Bankacılık ile Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Şekerbank mobil uygulaması ile banka hesabınızı kapatabilirsiniz. Android ve IOS uyumlu cihazlarınızdan ‘Şeker Mobil’ adı ile uygulamayı indirebilirsiniz. Şeker mobil şubesinin ana menüsünden ‘Hesaplarım’ menüsünü seçebilirsiniz. Girdiğiniz hesaplarım sayfasının en altında olan ‘Hesap Açma / Kapatma ‘ menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesap kapatma formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak talebinizi oluşturabilirsiniz. Şekerbank hesabınıza ait borç ve para bulunmuyorsa hesabınız kısa sürede kapatılacaktır. Eğer Şekerbank banka hesabınızı kapatıyorsanız mobil bankacılık hizmetini kullanamazsınız. Şekerbank ek hesaplarınızı kapatıyorsanız rahatlık banka işlemleriniz için mobil uygulamasınız kullanabilirsiniz. Şeker mobil uygulaması ile 10 gün içerisinde hesaplarınızı kapatabilirsiniz.

4.Şekerbank Çağrı Merkezi ile Hesap Kapatma

Şekerbank çağrı merkezi ile ürün başvurusu yapabilir, hesabınızı kapatabilir ve düşük komisyonlarla bazı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz anda 0850 222 78 78 veya 444 78 78 telefon numarasını arayarak Şekerbank Çağrı Merkezine bağlanabilirsiniz. Kıbrıs’dan sabit hatlardan sadece başına 0 ekleyerek Şekerbank çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Şekerbank şubelerine gitmeden telefon bankacılığı ile bankacılık işlemlerinizi halledebilirsiniz. Çağrı merkezinde ‘Sesli Yanıt Sistemi’ kullanılmaktadır. Bu özellik ile hızlı ve özellikli hizmet alabilirsiniz. Müşteri temsilcinizin isteğine göre Şekerbank müşteri numaranızı, kart numaranızı vererek hesabınız incelenmeye alınmaktadır. Şekerbank hesabınızda para bulunmamasına dikkat etmelisiniz. Bakiyeniz kuruş üzerinden bile olsa paranızın olmamasına dikkat etmelisiniz. Paranızın tümünü Şekerbank şubelerinden alabilirsiniz. Şekerbank hesabınızı kapatılmaya uygun hale getirdikten sonra tekrardan çağrı merkezini arayabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde Şekerbank hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesabınızın kapatıldığı andan Şekerbank çağrı merkezi tarafından arayarak bilgilendirilirsiniz. Bu kapatılma süresi yaklaşık 10 iş günü kadardır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *