«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Yapı Kredi Bankası’na Taşıma 2020

Emekli Maaşını Yapı Kredi Bankası’na Taşıma 2020

emekli-maaşını-yapı-krediye-taşımak

Yapı Kredi Bankasına Emekli Maaşı Nasıl Taşınır Yapı Kredi Emekli Maaşı Taşıma İşlemleri Nasıl Yapılır Yapı Kredi Emekli Maaşı Taşıma Yöntemleri Nelerdir Yapı Kredi Bankasına Emekli Maaşını Taşıma Avantajları

Yapı Kredi Bankası oldukça köklü ve eski bir geçmişe sahip bulunan özel bankadır. Bu sayede müşterilerine de kendi banka uygulamaları prosedürünce farklı şekillerde kampanya ve promosyonlardan yararlanma imkanı sağlamaktadır. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıma 2020 konulu yazımızda bu işlem adımlarını öğrenebilirsiniz. Yapı kredi bankası ile alakalı olarak kafanızdaki soru işaretlerini giderebildiğiniz gibi aynı zamanda da Emekli maaşı uygulamasını buraya taşıyarak kendi emeklilik hayatınızı konforlu hale getirebilirsiniz. Detaylı bilgi için Yapı Kredi Bankası Emeklilik konusunda ve maaş taşıma konusunda hazırlamış olduğumuz bu içerikten faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi Emeklilik Paketinde Neler Var?

Yapı Kredi bankasına emekli maaşını taşımak isteyen emekliler bu pakette neler olduğunu araştırmaktadır. Bu sayede emeklilik paketi ile birlikte birçok ayrıcalık da maaşını bu bankaya taşıyan emeklilerin olmaktadır. Aşağıda Yapı Kredi Bankası’ na emekli maaşını 2020 yılı itibariyle taşıma işlemi gerçekleştiren emeklilerin kısmi, sürekli ya da tek seferlik olarak kazanmış olduğu haklar yer almaktadır. Sizler de emekli maaşı taşıma işlemi yapmadan önce bu listeye bir göz atabilirsiniz. Yapı Kredi emeklileri mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve ATM aracılığı ile havale işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir.

Emekli Maaşlarını Yapı kredi bankasına taşımak emekliler günlük olarak 3.000 TL üst limitinde ATM para çekme hakkına sahiptir. Yapı kredi bankasının bilindiği üzere her bölgede geniş bir ATM ağı bulunmaktadır. Bu sayede para çekme işlemi de limiti de hiçbir emekliye sorun olmamaktadır. Emekli Maaşını Yapı Kredi bankasına taşımak isteyen emeklilere özel olarak Medline acil sağlık bölümünden üyelik fırsatları sunulmaktadır. Medline acil sağlık hizmeti üzerinden gerçekleştirilecek sistemde bir yıl acil ambulans ve telefon aracılığı ile tıbbi danışmanlık ücretsiz olarak emekli müşterilere sunulmaktadır.

Emekli Maaşını Yapı Kredi Bankasına taşımak isteyen emeklilere maksimum 450 TL limitinde bir seferliğe mahsus olarak geri ödemesiz promosyon sunulur. Bu promosyon ilk maaş çekim talebine yansıtılmaktadır. Bunun yanında sadece 450 TL ye varan para çekim talebi sunulmaz. Promosyonla birlikte gelen bir de ek promosyon bulunmaktadır. 200 TL değerinde promosyonlara ek olarak puan ödül banka kartına tanımlanmaktadır. Seyahat uygulaması haricinde karta tanımlanmış olan tek seferlik ek 200 TL yi bütün alışverişlerinizde ya da istediğiniz her alanda kullanabilmek mümkündür.

yapı-kredi-emekli-maaşı-taşıma
Yapı Kredi Bankasına Emekli Maaşı Nasıl Taşınır

Emekli Maaşımı Nasıl Yapı Kredi Bankası’ na Taşırım?

Yapı Kredi Bankası’ na emekli maaşını 2020 yılında taşımak isteyen emeklilere özel kampanya şartlarını kabul etmeniz gerekmektedir. Size en yakın bulunan bir Yapı Kredi Bankası’ na uğramak ve bu işlemler için banka personelinden bilgi alma işlemi de yapabilirsiniz. Buna ek olarak yazımızda bahsettiğimiz kural ve şartları kabul etmeniz halinde de şubelere giderek maaş taşımak istediğinizi belirtebilirsiniz. Sadece TC kimlik belgeniz ile gideceğiniz şubelerde hızlı bir şekilde maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz.

yapı kredi iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html

yapı kredi mobil şube : https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/mobil-bankacilik/yapi-kredi-mobil/

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *