«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını Garanti BBVA’ya Taşıma 2020

Emekli Maaşını Garanti BBVA’ya Taşıma 2020

garanti-bbva-emekli-maaşı-taşıma

Emekli Maaşını Garanti BBVA’ya Taşıma Ve Avantajları

Garanti BBVA’ya Emekli Maaşını taşıma; Garanti Bankası 2019 yılında ortaklık güçlerini birleştirerek Garanti BBVA olmuştu. Bu sayede daha da güçlenmiş ve katkıları bankacılık alanındaki çalışmalarını da profesyonelliğin zirvesine çıkarmıştı. Bu sayede 2020 yılında da gelişmelere devam etmektedir. Emekli maaşını Garanti BBVA Bankasına taşımak isteyen müşterilere özel olarak 2020 yılında da sürpriz ayrıcalıklar sizleri beklemektedir. Sizler de emekliyseniz ve başka bankadan verim alamadığınızı düşünüyor iseniz, Emekli Maaşını Garanti BBVA’ Taşıma 2020 konusundaki içeriklerimizden her zaman yararlanabilirsiniz. Bu sayede de Garanti Bankası ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

Garanti Bank emeklileri sadece emeklilik ürünlerinden yararlanmaz. Buna ek olarak da Garanti Bankası müşterilerinin sahip olduğu bütün haklara sahiptir. Kredi çekme konusunda, kredi kartı çıkarma konusunda, bankacılık destekleri ve finansal problemleri çözme konusunda oldukça hızlı ve kapsamlı ürünleri bulunmaktadır. Garanti BBVA Bankasından emeklilik talep eden müşterilerin yapması gerekenler ve sağlatılan avantajlardan bu yazımızda bahsedilmektedir. Sizler de geç kalmadan 2020 yılının ilk aylarında hemen emeklilik hesaplarınızı Garanti BBVA’ YA taşıyabilirsiniz.

Garanti BBVA Emeklileri Maaş Taşımada Ne Kadar Promosyon Alır?

Garanti BBVA ile çalışmak isteyen ve emekli maaşını buraya taşımak isteyen emekliler 1000 TL tutarındaki emekli maaşlarına karşılık bir kereye mahsus 300 TL limit, 1000 – 2000 TL emekli maaşları limiti aralığına karşılık bir kereye mahsus 375 TL değerinde promosyon almaktadır. Bunun dışında en yüksek limitten 2000 TL ve üzeri emekli maaşı bulunan kişiler ise, bir kereye mahsus olarak 450 TL üzerinden promosyon ödemesi almaktadırlar.

garanti-bbva-emekli-maaşı-taşıma
Garanti BBVA Emekli Maaşı Taşıma

Garanti BBVA Bankası Emekli Maaşı Taşıma Önemi / Garanti BBVA Emekli Maaşı Promosyon Kampanyası

Emekli maaşını 2020 yılı için Garanti BBVA’ya taşımak isteyen kişiler yukarıda bahsi geçen promosyon ödemelerini bir kereye mahsus olarak almaktadır. Garanti BBVA Bankası emeklileri tek seferde 5000 TL üst limitli ATM para çekme avantajına sahip olmaktadır. Garanti BBVA emeklileri hem EFT hem de havale işlemlerindeki para transferlerinde hiçbir şekilde ekstra ücret ve kesinti ödemesi yapmamaktadır. Bu da onların maaşında erime olmadan kullanabilmesine kolaylık tanımaktadır.

Kredi çekim işlemlerinde, kredi kartı başvuru talebi işlemlerinde ve Garanti BBVA nakit avans hesabı başvurularında emeklilere özel olarak faiz oranları ile emeklilerin yüzünü güldürmeye devam etmektedir. Bu avantajlardan yararlanmak amacıyla en yakın Garanti BBVA şubesine gidip, TC kimlik belgesi ile maaşı bu bankaya taşımak istediğinizi anında belirtebilirsiniz. Bu sayede de profesyonel anlamda emeklilik için bankanızı bulmuş ve 3 yıl taahhütname ile çalışmış olursunuz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

garanti bbva mobi şube : https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *